Jehněčí hřbet s kroupami

Zdroj Zdroj: idnes.cz     14.03.2024 (21:09)     Sekcia pro ženy

Máte rádi jehněčí maso? Pokud ano, vyzkoušejte recept na jehněčí hřebínky. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Dušené jehněčí na červeném víně

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.12.2023 (21:22)     Sekcia pro-zeny

Vyzkoušejte náš recept na jehněčí kolínka. Báječně si pochutnáte!

 

Užijte si podzim, vyzkoušejte guláš z kance nebo jehněčí roládu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     15.10.2021 (00:00)     Sekcia pro-zeny

S podzimem je spojená sezona jehněčího a zvěřiny. Pokud se vám naskytne příležitost připravit si k obědu zvěřinu či jehněčí maso, neváhejte. Je tu právě doba, kdy jehňata dorůstají ideální jateční váhy, při níž maso zůstává křehké, a zároveň jsou zvířata dostatečně osvalená.

 

Srnčí hřbet s hořkou čokoládou a mandlemi

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.03.2024 (21:02)     Sekcia pro-zeny

Také vám tyto řezy pekla babička?

 

Jehněčí knedlíky se zázvorovou omáčkou

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.11.2023 (16:25)     Sekcia pro-zeny

Fantastické jídlo v exotickém stylu, které vás určitě dostane!

 

Uzená polévka s kroupami a hráškem

Zdroj Zdroj: idnes.cz     10.10.2023 (21:39)     Sekcia pro-zeny

Na přípravě této polévky není nic složitého a navíc vás skvěle zahřeje.

 

Excelentní nádivka, jehněčí ragú i roláda. Tak vaří na Velikonoce šéfkuchaři

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.04.2021 (00:00)     Sekcia pro-zeny

Věhlasní šéfkuchaři ani na Velikonoce nelení a pro svá výdajová okénka připravují různé speciality. Zkuste se inspirovat a uvařit letos něco jiného.

 

Na jaře si dejte mladé maso. Je výživné, zdravé a skvěle si pochutnáte

Zdroj Zdroj: idnes.cz     17.04.2021 (00:00)     Sekcia pro-zeny

Jarní kuchyně je pro mnohé vysvobozením z těžkého snu hutných polévek, tučných mas a zahuštěných omáček, jež nám pomáhaly přežít zimu. Je čas na trochu odlehčení v podobě mladého masa. Jehněčí, telecí či kůzlečí se hodí na první jarní grilování, nebo ho dolaďte bylinkami a šoupněte do trouby či na pánev.

 

Pstruh, jehněčí i bulky. Pochutnejte si o Velikonocích na lahůdkách ze světa

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.03.2024 (00:00)     Sekcia pro-zeny

Velikonoce jsou kromě lidových a liturgických tradic také svátky dobrého jídla a pití. Klasických receptů na naše české beránky, mazance a nádivky najdete na internetu spousty, ale co tentokrát ochutnat něco nového? Přinášíme vám malý přehled světových tradic a pár nejznámějších receptů.

 

RECEPT DNE: Nákyp s kroupami, žampiony a zeleninou

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.11.2020 (00:00)     Sekcia pro-zeny

Kroupy nejsou jen pokrmem našich prababiček, ale ve spojení s žampiony, zeleninou a sýrem je můžeme směle pasovat na hit moderní kuchyně.

 

Když se naučíte králíka naporcovat, ušetříte a získáte víc možností k úpravě

Zdroj Zdroj: idnes.cz     11.03.2022 (00:00)     Sekcia pro-zeny

Králíka nemusíte péct jen vcelku. Pokud se ho naučíte správně naporcovat, otevřou se vám kulinářské obzory. Můžete připravovat zvlášť stehna třeba na hořčici. Hřbet můžete naplnit fáší a hezky pomalu jej táhnout. Přední běhy můžete vykostit a připravit z nich například ragú. Možností je skutečně hodně.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy