Vepřová kotleta s liškovým ragú na grilu vás nadchne rychlou přípravou
Zdroj: idnes.cz 24.09.2022 (00:00) pro ženy
Houbová sezona je v plném proudu a průvodci Akademií grilování se rozhodli potěšit všechny, kteří chtějí rychlý, jednoduchý, ale přesto neobvyklý recept se zajímavou kombinací surovin. V dalším dílu akademie si ugrilujeme vepřovou kotletu Duroc s liškovým ragú, kroupami a pistáciemi. celý článek
V Toskánsku potkáte divočáka i za domem, na talíři tu z něj vykouzlí zázrak
Zdroj: idnes.cz 10.10.2021 (00:00) pro-zeny
Pappardelle con ragú di cinghiale alla Toscana sice zní exoticky, ale na den, kdy ochutnáte ragú z divočáka s těstovinami, už nikdy nezapomenete, píše týdeník 5plus2 poté, co členové redakce během dovolené tuto specialitu ochutnali.
Nejen buřty můžete udělat na pivu. Zkuste to na grilu s bůčkem a krkovicí
Zdroj: idnes.cz 04.03.2023 (00:00) pro-zeny
Buřty na pivu zná každý. V dnešním dílu grilovací akademie si na grilu uděláme jejich nepříliš známou variantu s bůčkem a krkovicí zauzenými v grilu a na černém pivu.
Vyzkoušejte vepřová bůčkožebra Bulgogi. Grilovací akademie ví, jak na to
Zdroj: idnes.cz 20.08.2022 (00:00) pro-zeny
Že si dobře rozumějí vepřová žebra s pěkným tukovým krytím naložená do korejské marinády s lehkou přílohou z císařského hrášku, sójových klíčků a hub šimedži, ukážou v dalším dílu Grilovací akademie její průvodci David Kubricht alias pipMaster a šéfkuchař Zdeněk Křížek.
Svíčková mi přijde strašně nudná. Je to maso bez chuti, říká mistr grilu
Zdroj: idnes.cz 31.07.2022 (20:00) pro-zeny
Jeho videa na YouTube mají celkově 12 milionů zhlédnutí. Každý týden radí, jak udělat něco dobrého na grilu. Nejen krkovičku nebo hovězí steak, ale i žebra, roládu z mletého masa, guláš s knedlíkem nebo pizzu. Svým internetovým pořadem provází pod přezdívkou Pipmaster. A boduje nejen neotřelými nápady, ale i osobitým neuhlazeným projevem. „Na grilu se dá udělat skoro všechno, “ tvrdí David Kubricht, vyučený strojař, pro něhož se grilování stalo nejmilejším hobby, byť je v něm samouk.
VIDEO: Pečené trhané kuře na grilu nezapomeňte nakrmit vínem
Zdroj: idnes.cz 01.10.2021 (00:00) pro-zeny
Na grilu se dají upéct také skvělé briošky, z kuřete pak udělat mix neodolatelných chutí a vůní. Stačí k tomu pečicí kámen, stojánek na kuře, trhací kleště a teploměr na jehle. Kuchař Martin Kortus ukáže krok za krokem, jak na to.
Bábovka na grilu? Pro Ivetu Fabešovou to není žádný problém
Zdroj: idnes.cz 09.06.2021 (00:00) pro-zeny
Cukrářka Iveta Fabešová v dalším dílu show Zdeňka Pohlreicha Rozpal to, šéfe! přijala výzvu, jak si poradit na grilu s dalším pokrmem, o jehož přípravě v polních podmínkách venkovní kuchyně by mohl pochybovat téměř každý – s kynutou bábovkou.
Pašerácká kotleta
Zdroj: idnes.cz 13.03.2024 (12:39) pro-zeny
Doporučujeme podávat s vařeným bramborem.
Tři druhy sendvičů uděláte na grilu na jeden zátah. Tip na předvánoční party
Zdroj: idnes.cz 05.12.2022 (00:00) pro-zeny
Chystáte se ještě před Vánoci uspořádat sešlost s přáteli a nevíte, jaké pohoštění pro ně připravit? Zkuste trio masových sendvičů podle pipMastera, chutnají perfektně i za studena a v grilu je zvládnete udělat najednou. A že se v zimě negriluje? Není to tak úplně pravda.
Grilované koleno zaručeně rozpálí každou silvestrovskou oslavu
Zdroj: idnes.cz 28.12.2022 (00:00) pro-zeny
Blíží se silvestrovská noc plná jídla a pití a hodně lidí si doma navečer kromě jednohubek nebo chlebíčků dělá také vepřové koleno. Mistři grilu nám v dnešním dílu Akademie grilování ukážou, jak ho udělat na grilu za pomoci metody sous-vide.
Známe vítěze grilu a dalších cen. Vyhrály grilované švestky
Zdroj: idnes.cz 22.06.2023 (09:44) pro-zeny
Během posledního měsíce jste posílali obrázky a recepty z prvního letošního grilování. Redakční rada posoudila zaslané příspěvky a vybrala tři vítěze, kteří od společnosti Mountfield dostanou slíbené ceny. Tedy gril, grilovací nářadí a soupravu pro čištění grilu.
Tajemná skotská vejce. Vyzkoušejte je o Velikonocích na grilu trochu jinak
Vraťte se do prázdnin. Vyzkoušejte na grilu mořské plody s japonskou omáčkou
Jak (ne)zdravá jsou jídla z pytlíku? Zaděláváme si na problémy, varuje odborník
Telecí kotleta na tymiánu s cabernetem
Užívejte si léto na grilu, o který si můžete zasoutěžit
Italská polenta podle Koko: Zkuste jednoduchý recept na rychlou přílohu
RECEPT DNE: Vepřová panenka s bylinkovou krustou
RECEPT DNE: Vepřová panenka s rajčaty
Excelentní nádivka, jehněčí ragú i roláda. Tak vaří na Velikonoce šéfkuchaři
Nejlepší recepty z hovězího: Pochutnejte si na guláši, ragú, polévce i těstovinách
RECEPT DNE: Halloumi ve slanině na grilu
Klouzek se slizkým kloboučkem je vždy jedlý: Vyzkoušejte kaviár, ragú i karbanátky
RECEPT DNE: Rybí filety se zeleninou
Když se naučíte králíka naporcovat, ušetříte a získáte víc možností k úpravě
RETRO: Ohořelé zápalky i vepřová kůže. Jak jsme se krášlily za socialismu
Pomazánka z ricotty vás nadchne! Vyzkoušejte 5 vynikajících receptů
Zahajte grilovací sezónu se sýrem Panýr
Neotřelé úpravy řapíkatého celeru: smažený, grilovaný, nebo zapečený se sýrem?
Kuřecí prsa na grilu: Jak připravit chutné a šťavnaté steaky z kuřete?
Bylinky, špízy i exotické ovoce. Šest tipů na poslední letošní grilování
To nejlepší přichází z řek a rybníků, užijte si ryby nejen na grilu
Ivana Gottová promluvila o posledním přání manžela. Doufá, že fanoušky nadchne
Panýr nejen na gril Čechům chutná!
RECEPT DNE: Rychlá paštika z husích jater s portským vínem
Barbecue bůček je vrchol blaha, tvrdí mistr grilu. Podívejte se jak na to
Jak mít ta nejšťavnatější kuřecí křidýlka na grilu? Zkuste náš osvědčený recept
Pečené marinované houby chutnají jako z grilu. A geniálně nahradí maso!
Zástěra s Pagáčovou poprvé spolu před kamerou: Zdálo se, že to bude těžké, přiznává moderátor
Patricie Pagáčová bude moderovat novou vařící reality show: Na jakou kuchyni sama nedá dopustit?
Trhané maso je cestou, jak nakrmit regiment a přitom neutratit