Detroit v NBA zvítězil v prodloužení nad Dallasem

Zdroj Zdroj: sport.cz     02.12.2022 (07:14)     Sekcia sport

NBA: Detroit - Dallas 131:125 po prodl. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Harden po pauze zase v NBA září, 49 body táhl Houston k výhře nad Dallasem

Zdroj Zdroj: lidovky.cz     01.08.2020 (12:38)     Sekcia sport

Basketbalisté Houstonu vstoupili do restartu sezony NBA přestřelkou s Dallasem, ve které nakonec uspěli 153:149 po prodloužení i díky 49 bodům nejlepšího střelce soutěže Jamese Hardena. Zvítězil také lídr ligy Milwaukee Bucks a to 119:112 nad Bostonem. Velmi důležitou výhru vybojoval Portland 140:135 po prodloužení nad Memphisem a snížil tak jeho náskok na osmém místě tabulky Západní konference jen na dvě výhry.

 

Detroit vyhrál v prodloužení

Zdroj Zdroj: sport.cz     17.01.2022 (21:56)     Sekcia sport

NHL: Buffalo - Detroit 2:3 v prodl. (1:0, 0:0, 1:2 - 0:1) Branky: 10. Jokiharju, 50. Skinner - 54. a 63. Larkin, 51. Naměstnikov. Střely na branku: 28:35. Diváci: 8839. Hvězdy zápasu: 1. Larkin (Detroit), 2. Skinner (Buffalo), 3. Naměstnikov (Detroit).

 

Zacha pečetil gólem výhru New Jersey, Vrána se trefil dvakrát, ale Detroit padl v prodloužení

Zdroj Zdroj: sport.cz     10.04.2022 (05:32)     Sekcia sport

Český útočník Pavel Zacha pomohl v NHL jedním gólem k výhře New Jersey na ledě Dallasu 3:1. Zacha skóroval 61 sekund před koncem a pečetil vítězství Ďáblů. Radek Faksa se na straně poražených neprosadil. Washington zvítězil v Pittsburghu po obratu 6:3, gólman Vítek Vaněček však za Capitals nechytal. Jakub Vrána se trefil dokonce dvakrát, ale jeho Detroit prohrál s Columbusem 4:5 v prodloužení. U druhé branky vítězů asistoval Jakub Voráček.

 

Chytil asistoval v NHL u jedné branky Rangers, Vejmelka neodvrátil porážku

Zdroj Zdroj: sport.cz     01.04.2023 (07:13)     Sekcia sport

Hokejistům New Yorku Rangers nestačila v NHL přihrávka Filipa Chytila a prohráli v Buffalu 2:3 v prodloužení. Domácí nastoupili bez Lukáše Rouska, který se po vydařené premiéře (1+1) vrátil na farmu do Rochesteru. Winnipeg porazil Detroit 6:2 a udržel si v Západní konferenci na posledním postupovém místě do play off dvoubodový náskok před Calgary, které vyhrálo 5:4 v prodloužení ve Vancouveru. Karel Vejmelka neodvrátil 26 zákroky prohru Arizony 2:5 s Dallasem.

 

Harden zářil a nakonec zařídil Houstonu výhru

Zdroj Zdroj: sport.cz     01.08.2020 (08:19)     Sekcia sport

Basketbalisté Houstonu vstoupili do restartu sezony NBA přestřelkou s Dallasem, ve které nakonec uspěli 153:149 po prodloužení i díky 49 bodům nejlepšího střelce soutěže Jamese Hardena. Zvítězil také lídr ligy Milwaukee Bucks a to 119:112 nad Bostonem. Velmi důležitou výhru vybojoval Portland 140:135 po prodloužení nad Memphisem a snížil tak jeho náskok na osmém místě tabulky Západní konference jen na dvě výhry.

 

Houston uspěl v přestřelce s Dallasem, Harden nasázel 49 bodů

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.08.2020 (08:44)     Sekcia sport

Basketbalisté Houstonu vykročili do dohrávky sezony NBA divokou přestřelkou s Dallasem, ve které nakonec zvítězili 153:149 po prodloužení. Velkou zásluhu na to měl James Harden, který nasázel 49 bodů. Uspěl také lídr ligy Milwaukee Bucks díky výhře 119:112 nad Bostonem. Důležité vítězství vybojoval Portland, který přehrál 140:135 po prodloužení Memphis. Díky tomu snížil jeho náskok na osmém místě tabulky Západní konference jen na dvě výhry.

 

New Jersey prohrálo v NHL s Montrealem, Detroit udolal Floridu

Zdroj Zdroj: sportovninoviny.cz     18.01.2024 (06:56)     Sekcia sport

New York - Hokejisté New Jersey podlehli v NHL doma Montrealu 2:3 gólem z 56. minuty. Detroit vyhrál na ledě Floridy 3:2 v prodloužení a zastavil ve vzájemných zápasech sérii deseti proher. Do středečního...

 

Boston zvítězil nad Columbusem v prodloužení

Zdroj Zdroj: sport.cz     31.03.2023 (06:12)     Sekcia sport

NHL: Boston - Columbus 2:1 v prodl., Montreal - Florida 2:5, Ottawa - Philadelphia 5:4 v prodl., Tampa Bay - Washington 5:1, New Jersey - NY Rangers 2:1, Detroit - Carolina 3:2, Chicago - St. Louis 3:5, Pittsburgh - Nashville 2:0, Edmonton - Los Angeles 2:0. Utkání Seattle - Anaheim, San Jose - Vegas se ještě hrají.

 

Češi zářili v NHL: Zacha dal gól, bodoval i Pastrňák, Hronek asistoval u senzačního obratu Detroitu

Zdroj Zdroj: sport.cz     29.12.2022 (05:40)     Sekcia sport

Hokejový útočník Pavel Zacha zpečetil v NHL po asistenci Davida Pastrňáka trefou do prázdné branky výhru Bostonu 3:1 na ledě New Jersey. Gólman poražených Vítek Vaněček inkasoval dvakrát z 26 střel. Detroit otočil i s přispěním přihrávky Filipa Hronka v Pittburghu z 0:4 a zvítězil 5:4 v prodloužení.

 

Ottawa s Kubalíkem zdolala ve Stockholmu Detroit 5:4 v prodloužení

Zdroj Zdroj: sportovninoviny.cz     16.11.2023 (23:33)     Sekcia sport

Stockholm - Hokejisté Ottawy vyhráli v duelu NHL Global Series ve Stockholmu nad Detroitem 5:4 v prodloužení. Rozhodl o tom v čase 64:58 německý útočník Tim Stützle, který si připsal celkem tři body...

Cleveland v NBA překvapil Philadelphii, prohrál i Brooklyn

Cleveland v NBA překvapivě zdolal Philadelphii, prohrál i Brooklyn

V NHL slaví postup Rangers a Calgary, oba celky rozhodly v prodloužení

Tatum zastínil Dončiče a Boston přehrál Dallas. Snadno zvítězil i Denver

Noskův gól pečetil vítězství Vegas, série s Dallasem je vyrovnaná

NHL: Ottawa - Detroit 2:5

Detroit přestřílel v NHL Columbus

Češi vyšli v NHL bodově naprázdno, do branky se dostal Kořenář

Vegas slaví první výhru, prodloužení proti Dallasu ukončil Howden

Denver v NBA zvítězil nad Memphisem

Sázka na nejistotu. Detroit věří v návrat starého Kanea, urve s ním play off?

Satoranský dal v NBA dva body, jeho Washington ale slaví výhru

NHL ve Švédsku bavila. Obrat Detroitu v prodloužení nedovolil Stützle

Z českých hráčů bodoval v NHL jen Hertl, do branky se dostal Kořenář

Boston ovládl reprízu finále NBA, Chicago dominovalo v Paříži

Chytil asistoval v NHL u jedné branky Rangers

Poslední a oslabený Detroit slavil senzační výhru, blýskl se mladík Duren

Drama se šťastným koncem. Čeští hokejisté po trefě Chlapíka slaví výhru v prodloužení

Hokejisté Vegas odstartovali finále Západní konference výhrou v prodloužení

Hronek nebodoval, Detroit v NHL prohrál v Minnesotě

Houston v NBA zvítězil nad Memphisem

Vegas slaví druhou výhru nad Dallasem

Češi dirigovali další výhru Bruins, rozhodl Pastrňák

Boston v NBA v prodloužení podlehl Clevelandu

Třebíč nečekaně podlehla Přerovu, Zlín prohrál na ledě Poruby

Mrázek se činil, Chicago slaví další vítězství

Hokejisté Třebíče podlehli Přerovu, Zlín prohrál na ledě Poruby

Charlotte v NBA přehrálo Detroit

Calgary v prodloužení podlehlo Ottawě

Útočník Robertson podepsal v NHL čtyřletou smlouvu s Dallasem

Ottawa v NHL rozdrtila Ovečkinův Washington

Florida deklasovala Detroit

Mrázek držel Chicago ve hře, Toronto uspělo v přestřelce s Dallasem

Mrázek vychytal Chicagu výhru nad Buffalem, Gudas jednou asistoval

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy