To bylo rychlé. Detroit se s Vránou nemazal, poslal jej zpátky na farmu

Zdroj Zdroj: sport.cz     23.02.2023 (10:53)     Sekcia sport

Pouhý den poté, co se na ledě Washingtonu po více než čtyřměsíční pauze vrátil do kolotoče NHL, z něj Jakub Vrána zase vypadává. Vedení Detroitu totiž šestadvacetiletého českého útočníka poslalo podle webu capfriendly.com zpátky na farmu do Grand Rapids. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

To bylo rychlé. Detroit poslal Vránu po jednom zápase v NHL zpět na farmu

Zdroj Zdroj: sport.cz     23.02.2023 (10:53)     Sekcia sport

Hokejový útočník Jakub Vrána se po jednom zápase v NHL v dresu Detroitu vrátil na farmu. Podle informací webu capfriendly.com odeslalo vedení Red Wings šestadvacetiletého hráče do nižší AHL do týmu Grand Rapids Griffins.

 

A zase dolů. Vrána se po jednom zápase v NHL stěhuje zpět na farmu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.02.2023 (09:41)     Sekcia sport

Pouze jeden zápas odehrál Jakub Vrána v NHL po návratu z rezervního Grand Rapids. Zapsal jeden plusový bod, jeho formaci se v utkání na ledě Capitals dařilo. Přesto ho ve středu ve večerních hodinách Detroit poslal zpátky na farmu.

 

Stěhování českého kanonýra. Kubalík míří do Ottawy, Detroit získal hvězdu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     10.07.2023 (07:39)     Sekcia sport

Detroit v minulé sezoně vyměnil Filipa Hronka s Jakubem Vránou, s Filipem Zadinou minulý týden rozvázal smlouvu. Česká kolonie se nyní definitivně rozpadla, na jinou adresu putuje také Dominik Kubalík. Detroit jej společně se dvěma volbami v draftu příštího roku a obráncem poslal do Ottawy, opačným směrem zamířil americký útočník Alex DeBrincat.

 

Útočník Frk se přesunul ze St. Louis na farmu do Springfieldu

Zdroj Zdroj: sport.cz     09.10.2022 (13:26)     Sekcia sport

Český hokejový útočník Martin Frk zamířil z přípravného kempu St. Louis na farmu do Springfieldu do nižší AHL. Devětadvacetiletý odchovanec podepsal s Blues v polovině července jako nechráněný volný hráč roční dvoucestnou smlouvu. Na kontě má Frk v NHL 124 zápasů za Carolinu, Detroit a Los Angeles.

 

Obhájce Stanley Cupu poslal českého obránce na farmu

Zdroj Zdroj: sport.cz     12.10.2021 (10:51)     Sekcia sport

Český hokejový obránce Andrej Šustr se přesunul z týmu Tampy Bay na farmu do celku Syracuse Crunch do nižší AHL. Obhájce Stanleyova poháru předtím třicetiletého odchovance Plzně zařadil na seznam volných hráčů, odkud si jej ale jiný klub NHL nevybral. Na farmu míří i útočník Radim Zohorna. Pittsburgh Penguins jej posla do celku Wilkes-Barre/Scranton Penguins v AHL.

 

Útočníka Lauka poslal Boston na farmu do Providence do AHL

Zdroj Zdroj: sport.cz     07.10.2021 (11:04)     Sekcia sport

Český hokejový útočník Jakub Lauko se přesunul z kempu Bostonu na farmu do Providence do nižší AHL. Jednadvacetiletý odchovanec Chomutova, jehož si Bruins vybrali v roce 2018 ve 3. kole draftu na 77. místě, působil v AHL už v uplynulých dvou sezonách a na premiéru v NHL stále čeká.

 

Detroit dal českého útočníka z asistenčního programu k dispozici ostatním klubům

Zdroj Zdroj: sport.cz     03.01.2023 (21:19)     Sekcia sport

Vedení Detroit Red Wings dalo českého hokejistu Jakuba Vránu k dispozici ostatním klubům NHL. Šestadvacetiletý útočník byl v závěru minulého roku zhruba dva měsíce v asistenčním programu NHL a hráčské asociace NHLPA. Po absolvování programu zamířil Vrána minulý týden na farmu Detroitu do týmu Grand Rapids v nižší soutěži AHL.

 

Vránu si jiný klub v NHL nevybral, hráč se vrátil na farmu Detroitu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.01.2023 (22:34)     Sekcia sport

Českého hokejového útočníka Jakuba Vránu si nevybral jiný klub NHL z listiny volných hráčů, kam jej v úterý zařadil Detroit. Šestadvacetiletý kanonýr, který byl v závěru minulého roku zhruba dva měsíce v asistenčním programu NHL a hráčské asociace NHLPA, se proto vrátil na farmu do Grand Rapids do nižší AHL. Tam už se po dlouhé pauze minulý týden rozehrál ve třech zápasech.

 

Obránce Svozil další starty v NHL zatím nepřidá, Columbus ho poslal na farmu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     07.10.2023 (10:28)     Sekcia sport

Český hokejový obránce Stanislav Svozil zamířil z přípravného kempu Columbusu na farmu do Clevelandu do nižší AHL. Dvacetiletý odchovanec Přerova si na konci minulé sezony po dvouletém působení v Regině v juniorské WHL odbyl premiéru v NHL i v AHL a následně také v české reprezentaci v jednom přípravném utkání před mistrovstvím světa v Rize a Tampere.

 

Osm dní se St. Louis, dva zápasy, pak zpátky. Vrána opět zamířil na farmu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     14.01.2024 (11:20)     Sekcia sport

Český hokejový útočník Jakub Vrána se v sobotu po osmi dnech v prvním týmu St. Louis opět přesunul na farmu do Springfieldu do nižší AHL. Sedmadvacetiletý vítěz Stanleyova poháru z roku 2018 s Washingtonem za tu dobu sehrál za Blues dva zápasy a nebodoval. Celkem má na kontě v tomto ročníku NHL 21 zápasů a šest bodů za dvě branky a čtyři asistence.

Detroit vyhrál v prodloužení

Táhne mu na třicet, přesto se teď dočkal Danforth prvního gólu v NHL

Boston poslal českého reprezentanta na farmu

Hronek s Vránou bodovali za Detroit, výhru ale slavila Ottawa

Český útočník se vrací na farmu

NHL: Ottawa - Detroit 2:5

Detroit přestřílel v NHL Columbus

Detroit v NBA zvítězil v prodloužení nad Dallasem

Útočník Frk otevře sezonu na farmě, St. Louis ho poslalo do AHL

Poslední a oslabený Detroit slavil senzační výhru, blýskl se mladík Duren

Hronek nebodoval, Detroit v NHL prohrál v Minnesotě

HOKEJ ONLINE: Startuje generálka na MS. Proti domácím Švédům už i s Vránou, Hronkem či Krejčím

Zadina poslal Detroit dvakrát do vedení, jenže Nečas zavelel k velkému obratu

Chytil asistoval v NHL u jedné branky Rangers

Blümel a Myšák zamířili na farmu

Obránce Haš se přesunul z Washingtonu na farmu do Hershey, Reichel zamířil do Manitoby

Že hraju špatně? Nesouhlasím, to je váš názor. Jiříček se pře s Columbusem

Charlotte v NBA přehrálo Detroit

Brankáři Dostál a Škarek se přesunuli na farmu

HOKEJ ONLINE: Startuje generálka na MS. Proti Švédům už i s Vránou, Hronkem či Krejčím

Florida deklasovala Detroit

Toronto ve Stockholmu porazilo Detroit

Arizona poslala útočníka Jeníka na farmu. Sezonu začne v Tusconu

Český útočník z Bostonu míří na farmu

Český útočník se vrací z Bostonu na farmu

Poslední Detroit v NBA senzačně vyhrál nad Oklahomou City

Sacramento v divoké přestřelce přetlačilo Detroit

Kluk z Rychlé roty prodává auta a vzpomíná na Kluž: Neuvidíte, neuvěříte!

New Jersey prohrálo v NHL s Montrealem, Detroit udolal Floridu

Chytil asistoval v NHL u jedné branky Rangers, Vejmelka neodvrátil porážku

Raška se v San Jose přesunul na farmu do AHL

Obránce Haš se přesunul z Washingtonu na farmu do Hershey

Hájek si v Rangers nezahrál, stěhuje se na farmu do Hartfordu

Brankář Dostál byl poslán z Anaheimu na farmu do San Diega

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy