Statná pomoc do obrany. Vítkovice přivádí urostlého Slováka Zeleňáka

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.05.2023 (10:45)     Sekcia sport

Hokejový obránce Vojtech Zeleňák se stal novou posilou extraligových Vítkovic. Čtyřiadvacetiletý slovenský bek, jenž měří 196 centimetrů a váží 101 kilogramů, loni působil v prvoligovém Frýdku-Místku. Košický odchovanec v Ostravě podepsal roční smlouvu s opcí. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vítkovice přivádí posilu s ruskou historií. Zvednout je má Francouz Auvitu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.10.2023 (14:21)     Sekcia sport

Zatím se trápí, po osmi zápasech mají na kontě jen sedm bodů a patří jim až dvanácté místo extraligové tabulky. Vítkovice reagují na počáteční krizi angažováním zkušeného obránce, přichází Francouz Yohann Auvitu. Muž, jenž se vydal do Ruska až po zahájení invaze.

 

Slavia přivádí z Norska stopera Sheriffa Sinyana

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     05.07.2023 (08:51)     Sekcia sport

Slavii se zatím podařilo zajistit posily v podobě Mojmíra Chytila a Muhameda Tijaniho. Jedná se o čistě ofenzivní hráče, ale útok nebylo to, co Slavii zlobilo. Problémem byla obrana, kde hráči kupili chyby, které ve finále stály Slavii titul. I proto vedení opět sáhlo do Norska a z Molde zadarmo přivádí reprezentanta Gambie Sheriffa Sinyana do středu obrany.

 

Marseille přivádí nadějného Vitinhu z Bragy, Nice ulovilo kanonýra Moffiho z Lorientu

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     31.01.2023 (14:29)     Sekcia sport

Trh s útočníky v ideálním mladém věku není úplně přeplněný. Na té nejvyšší výkonostní úrovni tu je k dispozici možná jen Victor Osimhen a Dušan Vlahovič. Zajímavá jména ale nyní mají kluby ve Francii. Olympique Marseille přivádí z Portugalska nadějného Vitinhu, Nice se zase zbavuje zkušeného Delorta a přivádí kanonýra Lorientu Moffiho na hostování s opcí.

 

Galatasaray hlásí dvě velké posily. Přichází Dries Mertens s Lucasem Torreirou

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     07.08.2022 (13:10)     Sekcia sport

Nejen Fenerbahce, ale i Galatasaray přivádí hodně zajímavá jména. Ať už kluby přivádí vyhaslé hvězdy typu Özil, Papis Cissé nebo Yuto Nagatomo, nebo hráče před svým vrcholem typu Lincoln, Atilla Szalai nebo Marcao, jména to jsou zajímavá i pro fanoušky velkého evropského fotbalu. A právě Galatasaray nyní přivádí dvě jména, která budou velkým lákadlem turecké nejvyšší soutěže. Jsou jimi Dries Mertens a Lucas Torreira.

 

Galatasaray přivádí Icardiho a Juana Matu. Další posily jsou na cestě

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     08.09.2022 (18:27)     Sekcia sport

Nedávno vyšly zprávy o tom, že Galatasaray by chtěl své řady posílit o Caglara Soyunca z Leicesteru. To ale nemá být vše, co by chtěl truecký gigant po nepovedené sezóně do konce tamního přestupového období stihnout. Přivádí Maura Icardiho z PSG, na řadě je Juan Mata a mluví se třeba i o Adamu Traorém.

 

Tepličtí fotbalisté zkoušejí Slováka i reprezentanta Beninu

Zdroj Zdroj: idnes.cz     27.06.2022 (10:47)     Sekcia sport

I dva testovaní cizinci zkusili zaujmout Jiřího Jarošíka, kouče fotbalových Teplic, už v prvním herním testu léta. Ligoví skláři netradičně na umělé trávě přemohli ústeckou Armu 2:0 i s pomocí Slováka Romana Čerepkaie a beninského reprezentanta Ryana Adiga.

 

Barcelona na hostování přivádí Bellerína z Arsenalu

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     01.09.2022 (17:38)     Sekcia sport

Během včerejška přišla zpráva o tom, že Sergino Dest bude sezónu hostovat v AC Milán. Barcelona tak potřebovala rychle sehnat náhradu. Azpilicueta nevyšel, a tak zrak obrátila na Hectora Bellerína. Svého odchovance zpět přivádí po 11 letech. Podobně jako jeho americký předchůdce bude na Camp Nou pouze hostovat.

 

Juventus pokouší Koulibalyho, kterému přestup do Chelsea zatím nevychází podle představ

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     23.04.2023 (11:40)     Sekcia sport

Trenér Massimiliano Allegri se pokouší o zajištění brilantní posily pro příští sezónu v předstihu. Do středu obrany by k Bremerovi přidal rád dalšího urostlého velikána, bývalého obránce Neapole, Koulibalyho. Ten loni v létě přestoupil do Chelsea, ale v Premier League mu angažmá zatím nevychází podle představ a mohl by uvažovat o změně prostředí.

 

Neapol ze Sassuola oficiálně přivádí reprezentanta Raspadoriho. Jedná se o hostování s opcí

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     21.08.2022 (10:02)     Sekcia sport

Generační obměna je velká věc. O to těžší ale pak je, pokud nahrazujete dlouhodobě klíčové hráče najednou. Neapol o tom jistě bude vědět své. Před sezónou jí opustili legendy Lorenzo Insigne, Dries Mertens a Kalidou Koulibaly. Italský celek tak přivádí mladší náhrady, které by ji už ale okamžitě měli táhnout za body. Oficiální je nyní konečně i příchod Giacoma Raspadoriho

 

Leicester konečně řeší post brankáře. Z Brondby přivádí talentovaného Hermansena

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     19.07.2023 (12:09)     Sekcia sport

Během minulého sestupového ročníku byl post brankáře po odchodu legendárního Kaspera Schmeichela velkou slabinou. Klub nezareagoval, věřil Wardovi, ale to nedopadlo dobře. Ani solidní výkony Iversena na konci sezóny sestup neodvrátily, a tak nyní vedení přivádí talentovaného Madse Hermansena z Brondby, který by měl navázat na úspěšný dánský odkaz jeho předchůdce.

Hokejistům Kladna se zranil brankář Brízgala, klub získal Slováka Hudáčka

Benfica přivádí konkurenci pro Davida Juráska. Z PSG na hostování přichází zkušený Juan Bernat

Byl to mazec! Mladý český bojovník zaskočil zkušeného Slováka

Brighton z Fiorentiny přivádí brazilského stopera Igora. Bude náhradou za Colwilla

Lazio zběsile posiluje: Přivádí tři posily během dvou dní

44. kolo ELH: Pardubice zdolaly Vítkovice, K. Vary porazily Boleslav

Viktoria Plzeň přivádí před začátkem jarní části sezóny 2 zajímavé posily. Přichází Roman Květ a Matěj Vydra

Liberec přeskočil Vítkovice

Hokejisté Liberce porazili v prodloužení Vítkovice, rozhodl Klepiš

Pardubice zdolaly Vítkovice

Vítkovice vyhrály i druhý zápas

Mountfield udolal rozjeté Vítkovice

Mountfield přejel Vítkovice a přiblížil se lídrovi

Vítkovice v retro dresech uctily mistry výhrou

Vítkovice vyhrály v Brně

Vítkovice si v extralize poradily se Střešovicemi

Velký obrat Mountfieldu, Vítkovice znovu padly

West Ham přivádí posilu do středu obrany. Z PSG přichází německý reprezentant Thilo Kehrer

Vítkovice neuspěly na Spartě a přišly o vedení

Vítkovice zvítězily na ledě Olomouce

Vítkovice udolaly Kometu

Litvínov deklasoval Vítkovice

Oslabené Vítkovice otočily zápas na Hané

Vítkovice rozdrtily Mladou Boleslav

Vítkovice zastavily Motor v prodloužení

Budějovice překvapily Vítkovice

Už i Vítkovice. Klub si během zápasu stěžoval na rozhodčí, fanoušci se smějí

Vítkovice rozdritly Liberec

Plzeň opět v čele. Díky dvěma přesilovkovým gólům zdolala Vítkovice

Vítkovice zaskočily Spartu velkým obratem. Třinec drží neporazitelnost

Florbalistky FBC Ostrava jsou poprvé ve finále, v semifinále vyřadily Vítkovice

Vítkovice v přípravě přehrály Trenčín

Vítkovice zvítězily na ledě extraligového lídra Třince

Obměněné Vítkovice zabodovaly. Doufám, že nezklamu, přeje si Svačina

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy