Nymburk deklasoval Kolín

Zdroj Zdroj: sport.cz     13.10.2023 (12:15)     Sekcia sport

Basketbalová Kooperativa liga mužů - 7. kolo: Nymburk - Kolín 81:59 (25:30, 38:43, 61:47) Nejvíce bodů: Gordon 18, Bohačík 14, Mathon 11 - Redparth 15, Smith 13, Novotný a Petráš po 11. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Oslabená Opava podlehla v repríze finále Děčínu, Nymburk zářil v derby

Zdroj Zdroj: idnes.cz     03.02.2024 (20:36)     Sekcia sport

Basketbaloví mistři z Opavy vstoupili do ligové nadstavby porážkou v repríze loňského finále. Děčínu podlehli doma v oslabené sestavě 81:85. V čele tabulky jim odskočil Nymburk, který deklasoval Kolín na jeho hřišti 87:43.

 

Pomstu za Kolín začal Nymburk brilantně. Utnul vítěznou sérii USK

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.04.2023 (08:55)     Sekcia sport

Středočesko-pražský souboj v play off basketbalové ligy pokračuje. Zatímco v předkole tým USK Praha nečekaně přešel přes favorizovaný Kolín, ve čtvrtfinále už se píše jiná kapitola. Nymburk v neděli v prvním duelu série rozmetal na domácí palubovce USK 99:57.

 

Nymburk po týdnu opět porazil Brno, Olomoucko ukončilo čekání na výhru

Zdroj Zdroj: idnes.cz     29.12.2020 (20:38)     Sekcia sport

Vedoucí celek basketbalové ligy Nymburk po týdnu opět porazil Brno, na domácí desetibodovou výhru navázal na palubovce soupeře vítězstvím 101:92. Brňané po třetí porážce z posledních čtyř zápasů klesli na páté místo za Kolín, který i díky trojkové smršti deklasoval v Ostravě předposlední Novou huť 110:85. Po třinácti porážkách se dočkalo druhé výhry v sezoně poslední Olomoucko, v Pardubicích Hanáci zvítězili 88:76.

 

Nymburk opět prohrál

Zdroj Zdroj: sport.cz     29.12.2022 (19:15)     Sekcia sport

Nymburk - Pardubice 68:76 (19:16, 38:36, 52:53) Nejvíce bodů: Lockett 17, Palyza 15, Watson 14 - Šafarčík 17, Vyoral a Rikič po 13. 18:00 Děčín - Kolín.

 

Nymburk nezaváhal proti Olomoucku

Zdroj Zdroj: sport.cz     03.12.2022 (18:55)     Sekcia sport

Basketbalová Kooperativa liga mužů - 11. kolo: Nymburk - Olomoucko 96:83 (25:18, 51:38, 71:63) Nejvíce bodů: Rylich 15, Simmons 14, Watson 13 - Williams a Moten po 15, Heinzl 11. 17:45 Kolín - Brno, 18:00 Děčín - Opava, Hradec Králové - Ostrava, Slavia Praha - USK Praha.

 

Patnáctá domácí výhra za sebou. Nymburk porazili v dohrávce Kolín

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.04.2024 (17:26)     Sekcia sport

Basketbalisté Nymburka porazili v dohrávce 9. kola ligové nadstavby 94:63 osmý Kolín. Dva dny po prohře v Děčíně prodloužili již jistí vítězové skupiny A1 svou domácí sérii neporazitelnosti už na 15 utkání.

 

Nymburk vyhrál první čtvrtfinále basketbalové ligy hladce, Kolín o pět bodů

Zdroj Zdroj: sport.cz     25.04.2021 (21:14)     Sekcia sport

Basketbalisté Nymburka vstoupili suverénní výhrou nad Ústím nad Labem do čtvrtfinálové série. V domácí hale šestnáctinásobní ligoví mistři zdolali Slunetu 99:61. Kolín přehrál Pardubice o pět bodů 92:87, obě série na tři výhry budou pokračovat v pondělí.

 

Basketbalisté Nymburka v předehrávce před školáky porazili Kolín

Zdroj Zdroj: idnes.cz     13.10.2023 (12:39)     Sekcia sport

Basketbalisté Nymburka porazili v předehrávce 7. kola ligy Kolín 81:59 a vyhráli druhý zápas za sebou po předchozích dvou porážkách. V nezvyklém dopoledním termínu před hledištěm zaplněným školáky si exmistrovský tým poradil se soupeřem, proti němuž v minulé sezoně uspěl jen jednou ze čtyř vzájemných utkání. Po páté výhře v ročníku se Nymburk posunul na druhé místo v tabulce za stoprocentní Opavu, Kolín prohrál potřetí z posledních čtyř zápasů a s bilancí 4-3 je pátý.

 

Nymburk i Kolín, v jehož utkání s Pardubicemi došlo na pěsti, podruhé vyhrály

Zdroj Zdroj: sport.cz     26.04.2021 (22:18)     Sekcia sport

Basketbalisté Nymburka i Kolína vyhráli i druhé zápasy ve čtvrtfinále play off NBL a už ve čtvrtek mohou oba středočeské celky slavit postup. Nymburští vítězové dlouhodobé části porazili Ústí nad Labem 105:82, Kolín přehrál Pardubice 103:95 v utkání, ze kterého byl kvůli napadení soupeře vyloučen jeden z lídrů hostující Beksy Thomas Dunans.

 

Kolín do třetice vyzrál na Nymburk, vedoucí Brno opět prohrálo s Opavou

Zdroj Zdroj: sport.cz     08.03.2023 (20:37)     Sekcia sport

Basketbalisté Kolína vyhráli i třetí ligový souboj s Nymburkem v této sezoně, tentokrát obhájce titulu porazili v domácí hale 94:84. Neuspělo ani vedoucí Brno, které pro změnu v tomto ročníku dosud nenašlo recept na vicemistrovskou Opavu. Slezané, kteří stejně jako Kolín bojují ve spodku tabulky nadstavbové skupiny A1 o přímý postup do čtvrtfinále, zvítězili doma 84:81.

Nymburk dal Děčínu rekordních 115 bodů, vítězné série prodloužily i Opava a USK

Brněnský lídr NBL polehl doma Opavě, Nymburk deklasoval poslední Hradec

Los semifinále poháru basketbalistů: Ústí hraje s Brnem a Kolín s Děčínem

Nymburk prohrál v Děčíně a basketbalovou ligu znovu vede Opava

Výsledky 6. kola ligy basketbalistů

Výsledky 3. kola ligy basketbalistů

Nymburk deklasoval Ostravu, nedovolil jí ani padesátku

Béčko Jablonce zdolalo Kolín

Basketbalový Nymburk se vrátil na vítěznou vlnu

Ostravští se naučili hrát koncovky, srazili mistra a věří si i na Nymburk

Nymburk se po porážce s USK rehabilitoval vysokou výhrou v Hradci

Basketbalisté Nymburka nestačili na Kolín, doma v lize prohráli po 243 zápasech

Opava vyhrála v Kolíně

Basketbalisté Pardubic a Kolína jsou v semifinále Českého poháru

Kolín uspěl v Ústí

Kolín vyhrál v Ústí

Rozjetý Nor deklasoval britského soupeře a slaví už pátý letošní titul

Opava přehrála Děčín

Brno porazilo Kolín

Nymburk je opět ve finále poháru, favorita vyzve poprvé Kolín

Nymburk v poháru zvítězil nad Pískem

Rekordman pokračuje v Nymburku, Kolín hledal posily na Slovensku

Basketbalisté Nymburku a Kolína prošli hladce do ligového semifinále

Jihlava udolala Kolín

Kolín nad Rýnem porazil Herthu Berlín 5:2

USK Praha přehrálo Kolín

Basketbalisté Nymburka a Kolína jsou po třech výhrách v semifinále play off

Zlínští hokejisté uspěli v Šumperku. Vsetín, Kolín a Přerov jsou na čele

Zlín po úvodní porážce zabral. Vsetín, Kolín a Přerov jsou bez ztráty

Nymburk v Písku deklasoval nováčka, Ústí ukončilo neporazitelnost Pardubic

Basketbalisté Nymburka nastříleli rekordních 115 bodů

Děčín a Nymburk? Nastejno. Nepotvrdili jsme, že máme lepší tým, mrzí kouče Ústí

V karanténě jsou i basketbalisté Pardubic

Nymburk nestačil na Kolín, doma v lize prohrál po 12 letech, 243 zápasech

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy