AFCON 2024: Hvězdy skupiny B

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     23.12.2023 (10:32)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny B. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

AFCON 2024: Hvězdy skupiny F

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     05.01.2024 (13:14)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny F.

 

AFCON 2024: Hvězdy skupiny C

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     25.12.2023 (17:56)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny C.

 

AFCON 2024: Hvězdy skupiny D

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     02.01.2024 (11:18)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny D.

 

AFCON 2024: Hvězdy skupiny E

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     04.01.2024 (12:04)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny E.

 

AFCON 2024: Hvězdy skupiny A

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     29.11.2023 (15:09)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny A.

 

AFCON 2024: Hvězdy, které budou chybět Premier League

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     23.11.2023 (14:45)     Sekcia sport

AFCON se blíží a s tím i stres pro kluby z Premier League. Právě tahle liga prakticky nemá v zimě pauzu, tudíž jí mistrovství Afriky zasáhne nejvíc. Každý klub z anglické nejvyšší soutěže bude mít ve svých řadách alespoň jednoho hráče, jenž bude pro tento turnaj chybět. Jedná se dokonce o takové hvězdy jako Moahmed Salah nebo Nicolas Jackson.

 

AFCON 2024: Domácí Sloni po penaltách posílají domů favorita ze Senegalu

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     30.01.2024 (10:12)     Sekcia sport

Senegal byl poté, co ovládl poslední AFCON a sílu ukázal i an světovém šampionátu v Kataru, jedním z hlavních favoritů na výhru letošního AFCONU. Dokonce dokázal projít základní skupinou bez ztráty bodu. Jenomže v osmifinále narazil na domácí Pobřeží Slonoviny, jenž mělo problém s postupem ze skupiny, a na turnaji končí. Rozhodl o tom penaltový rozstřel.

 

AFCON 2024: Nejlepší hráči základních skupin

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     25.01.2024 (08:32)     Sekcia sport

AFCON 2024 má skupinovou fázi za sebou. Byli jsme svědky spousty překvapení, většinou nemilých. I takové Kapverdy ale dokázaly překvapit velmi mile. I na poli hráčů bychom našli skutečné klenoty, které si skupinovou fázi tohoto afrického turnaje podmanili. My se tak podíváme na 3 nejlepší hráče základních skupin. Před turnajem byste minimálně 2 netipli.

 

AFCON 2024: Ve finále se utká domácí Pobřeží slonoviny s Nigérií

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     07.02.2024 (23:01)     Sekcia sport

AFCON jde do finále. Zatímco turnaj v Asii je plný senzačních výsledků ve vyřazovací fázi, africký šampionát je na tom tak nějak podle očekávání. Překvapení se v semifinále nestalo a o zlato bude bojovat domácí Pobřeží slonoviny s favoritem z Nigérie. Jejich soupeři, a to JAR a DR. Kongo nebezpečně vzdorovali a zaslouží si respekt.

 

AFCON 2024: Bronz putuje do Jihoafrické republiky

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     11.02.2024 (09:06)     Sekcia sport

AFCON míří do finiše. Dnes budeme svědky finálového duelu, včera jsme viděli bitvu o bronzové medaile, které si nakonec domů odvezou fotbalisté z Jihoafrické republiky. Potřetí v řadě o jejím výsledku musely rozhodovat pokutové kopy. Na rozdíl od semifinálového zápasu s Nigérií však byla úspěšná. 4. skončila Demokratická republika Kongo.

AFCON 2024: André Onana zůstává pro klíčový zápas na lavičce

AFCON 2024: Mohamed Salah nedohrál. Vypadá to na zranění hamstringu

Odstartoval AFCON: Řádil Ronaldův spoluhráč

AFCON 2024: Domácí Pobřeží slonoviny slaví svůj historicky třetí triumf

AFCON 2024: Salah se vrátil do Anglie. Možná by stihl finále

AFCON 2024: Dva velcí favorité končí už ve skupině

AFCON 2024: Trápení největších hvězd

AFCON 2024: Nigérie a DR. Kongo míří do semifinále

Češi jedou do Německa. Kompletní informace o vstupenkách na EURO 2024

AFCON 2024: Nejlepší hráč, střelec i brankář turnaje

Aaron Wan-Bissaka by mohl odjet na AFCON. Rozmýšlí se nad reprezentací země svých rodičů

AFCON 2024: Domácí Sloni zase utekli hrobníkovi z lopaty. Do semifinále jde i JAR

Čáry, kouzla, smrt. Afcon baví i děsí fotbalový svět

AFCON 2024: Sparťan Gomez dostal školení od bandy Sadia Maného

Biatlonové hvězdy se opět sejdou v Novém Městě. Česko uspořádá MS v roce 2024

Fotbalová LM od roku 2024 bude mít 36 účastníků, nebudou skupiny

AFCON 2024: Zkorumpovaný turnaj? Senegalská hvězda má jasno

AFCON 2024: Salahovo zranění není vážné. Vynechá 2 zápasy

AFCON 2024: Všechno, co potřebujete vědět

Velká plány vzaly za své, Světový pohár se v roce 2024 hrát nebude

Haalanda nebrat, přeje si Šilhavý před losem. Možná Maďarsko, Švýcarsko nebo Polsko

Kvalifikační skupina EURO 2024 je pro Čechy nadějná. Program zápasů české reprezentace

Návrat vrcholného šampionátu do Česka. Průběžné informace o hokejovém mistrovství světa 2024

Návrat vrcholného šampionátu do Česka. Sledujte program i průběžné informace o MS v hokeji 2024

Vrátíme se na MS 2024 v Česku, věří Treťjak. Světu prý ruský hokej chybí

Los Euro 2024: Česko ve skupině F narazí na Turecko, Portugalsko a vítěze playoff C

Los Eura 2024 doprovázely podivné nevhodné zvuky…

Asijský pohár 2024: 5 největších hvězd

Lukovi Modričovi tleskali turečtí fanoušci vestoje v zápase kvalifikace na EURO

Česko žije hokejem! Kompletní informace o vstupenkách na MS 2024

Kluby uprostřed sezony přišly o tahouny. Neúcta k Africe, odmítá spekulovat hvězda

Výsledky kvalifikace fotbalového mistrovství Evropy 2024

Čeští futsalisté na Španělsko nestačili

PROGRAM: Biatlonovou sezonu 2023/2024 ozdobí MS v Česku, co další závody?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy