AFCON 2024: Salahovo zranění není vážné. Vynechá 2 zápasy

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     20.01.2024 (07:03)     Sekcia sport

Jürgen Klopp se při loučení s Mohamedem Salahem nejvíce obával toho, že se mu jeho egyptský klenot na Africkém poháru národů zranění. K tomu bohužel došlo už ve druhém utkání proti Ghaně. Mohamed Salah nedohrál první poločas a odkulhal do kabiny. Egypt nakonec remizoval 2:2. Poranění stehenního svalu nakonec není vážné a vyžádá si jen krátkou rehabilitaci. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

AFCON 2024: Mohamed Salah nedohrál. Vypadá to na zranění hamstringu

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     19.01.2024 (08:52)     Sekcia sport

Sám o sobě je AFCON pro všechny evropské kluby dost stresující vzhledem k tomu, že kluby přicházejí uprostřed sezóny o své hěvzdy, které se v Pobřeží Slonoviny bijí v o dost horších podmínkách. Nyní se potvrdilo proč. V zápase Egypta s Ghanou se totiž zranil Mohamed Salah. Mohlo by jít o zranění hamstringu, které by hrubě ovlivnilo sezónu Liverpoolu.

 

Salahovo zranění z afrického šampionátu je podle jeho agenta vážnější

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.01.2024 (08:40)     Sekcia sport

Zranění stehenního svalu z afrického šampionátu vyřadí egyptského fotbalistu Muhammada Salaha na více než původně avizované dva zápasy.

 

AFCON 2024: Nejlepší hráči základních skupin

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     25.01.2024 (08:32)     Sekcia sport

AFCON 2024 má skupinovou fázi za sebou. Byli jsme svědky spousty překvapení, většinou nemilých. I takové Kapverdy ale dokázaly překvapit velmi mile. I na poli hráčů bychom našli skutečné klenoty, které si skupinovou fázi tohoto afrického turnaje podmanili. My se tak podíváme na 3 nejlepší hráče základních skupin. Před turnajem byste minimálně 2 netipli.

 

AFCON 2024: Salah se vrátil do Anglie. Možná by stihl finále

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     22.01.2024 (12:56)     Sekcia sport

Mohamed Salah jel na AFCON s tím, že si chce vyléčit staré rány. Na předchozím turnaji totiž Egypt dotáhl do finále, kde však přišel Maného Senegal a Salaha připravil o velký sen. Křídelník Liverpoolu to dlouho zkousával. Nyní bude muset opět. Kvůli zranění hamstringu turnaj opustil, bude se léčit v Liverpoolu a podle Jürgena Kloppa bude možná připraven na případné finále.

 

AFCON 2024: Ve finále se utká domácí Pobřeží slonoviny s Nigérií

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     07.02.2024 (23:01)     Sekcia sport

AFCON jde do finále. Zatímco turnaj v Asii je plný senzačních výsledků ve vyřazovací fázi, africký šampionát je na tom tak nějak podle očekávání. Překvapení se v semifinále nestalo a o zlato bude bojovat domácí Pobřeží slonoviny s favoritem z Nigérie. Jejich soupeři, a to JAR a DR. Kongo nebezpečně vzdorovali a zaslouží si respekt.

 

AFCON 2024: Hvězdy skupiny A

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     29.11.2023 (15:09)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny A.

 

AFCON 2024: Hvězdy skupiny F

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     05.01.2024 (13:14)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny F.

 

AFCON 2024: Hvězdy skupiny D

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     02.01.2024 (11:18)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny D.

 

AFCON 2024: Hvězdy skupiny B

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     23.12.2023 (10:32)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny B.

 

AFCON 2024: Hvězdy skupiny E

Zdroj Zdroj: fotbalportal.cz     04.01.2024 (12:04)     Sekcia sport

AFCON se nám pomalu blíží. Africký pohár národů je znám mimochodem také slušnou dávkou bizáru a věcí, které my jakožto evropští fanoušci úplně nepochopíme. Najdeme tu ale také obrovskou fotbalovou vášeň, která všechny hráče spojuje. Drtivá většina z hráčů se totž nahoru dostala z úplného dna. My si tak představíme největší hvězdy skupiny E.

AFCON 2024: Hvězdy skupiny C

AFCON 2024: Bronz putuje do Jihoafrické republiky

AFCON 2024: Domácí Sloni po penaltách posílají domů favorita ze Senegalu

AFCON 2024: André Onana zůstává pro klíčový zápas na lavičce

Rozehrávač Chicaga Ball vynechá druhou sezonu NBA za sebou

AFCON 2024: Hvězdy, které budou chybět Premier League

AFCON 2024: Domácí Pobřeží slonoviny slaví svůj historicky třetí triumf

Jako z hororu! Zápasník utrpěl hrozivé zranění

Šwiateková kvůli zranění ramene vynechá generálku na Australian Open

Dobré zprávy po ošklivém střetu. Zranění stopera Klokanů není vážné

Nadal stále není po zranění fit a vynechá i antukový turnaj v Monte Carlu

Součkovo zranění není vážné, kapitán české reprezentace je v pořádku

Euro 2024: Belgii bude chybět Thibaut Courtois

Nadala stále trápí zranění

Kúdelovo zranění není vážné, na Plzeň by měl být připraven

Mbappého zranění není vážné, střídal i kvůli nabitému programu

Nadala dál trápí zranění, vynechá i antukový turnaj v Monte Carlu

Další rána pro Muchovou. Kvůli zranění zápěstí přijde i o Australian Open

Ronaldovo zranění není vážné, Portugalcům chybět nebude

Siniaková vynechá kvůli zranění zápěstí další turnaje, možná i BJ King Cup

Siniaková vynechá kvůli zranění zápěstí další turnaje

Čáry, kouzla, smrt. Afcon baví i děsí fotbalový svět

Raducanuová kvůli zranění zápěstí vynechá turnaj v Kluži

Mbappého zranění podle trenéra PSG není vážné, střídal i kvůli nabitému programu

Jude Bellingham opět zachránil Real Madrid. Jak vážné je zranění Vinícia?

Finalista Wimbledonu Berrettini kvůli zranění stehna vynechá olympiádu

Shiffrinová po zranění: Noha se lepší, ale potřebuji čas. SP v Soldeu vynechá

Podivná exploze na Dakaru. Francouzský pilot utrpěl vážné zranění nohy

Střelec Harden vynechá kvůli zranění stehna Utkání hvězd NBA

Motocyklový šampion Márquez vynechá kvůli zranění ruky i Velkou cenu Španělska

Škriniar si vážně poranil kotník, je jeho sezóna u konce?

Muchová po zranění břišního svalu vynechá turnaj v Dubaji, vrátí se v Miami

Komplikace v boji o TOP 4 i o triumf v Evropské lize – Marcus Rashford vynechá několik zápasů

Courtois po vážném zranění vynechá EURO

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy