Milostný trojúhelník se zvrtl ve čtverec. Manžel s milencem připravili krutou past

Zdroj Zdroj: idnes.cz     13.01.2024 (12:49)     Sekcia zajímavosti

Útlá žena seděla na služebně košického oddělení Veřejné bezpečnosti a kapesníkem si utírala slzy. Bylo krátce po šesté hodině večerní třiadvacátého července 1978 a do jejích vzlyků a přerývaných vět zněl klapot psacího stroje, na kterém muž v uniformě zaznamenával její oznámení. „Karel včera nepřišel domů. Nikdy předtím se to nestalo, když se opozdil, vždycky zavolal.“ celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Milostný trojúhelník v době války o strategický Singapur

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     04.03.2021 (12:01)     Sekcia zajimavosti

Milostné trojúhelníky jsou námětem mnoha filmů, ona chce jeho, on nechce ji, protože chce jinou a ta jiná zase…však to známe. Téma, které producentům a filmařům dává dost příležitostí k nečekaným zvratům, napětí a brnkání na nervy divákovi.  Minisérie Sevření Singapuru, kterou uvede seriálový kanál Epic Drama je v určitých ohledech trochu jiná. Jde o filmovou adaptaci

 

Záhady kolem bermudského trojúhelníku nepřestávají udivovat

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     10.01.2022 (14:59)     Sekcia zajimavosti

Bermudský trojúhelník je proslulá oblast, ve které se dějí záhady jak z nějaké fantazijní knihy. Zatím nikdo nedal uspokojivou odpověď na to, proč v těchto místech beze stopy mizí lodě i letadla. Pojem „bermudský trojúhelník“ prosadil Vincent H. Gaddis v roce 1964, ale jak si později ukážeme, záhadná zmizení se v této oblasti děla už dávno

 

Ďáblův trojúhelník: bermudská pověst fascinuje již 75 let

Zdroj Zdroj: idnes.cz     08.12.2020 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Oblast mezi Portorikem, Bermudami a Floridou jitří lidskou představivost. Schválně, odvážili byste se proplout nebo proletět takzvaným bermudským trojúhelníkem? Dějiny pověsti přibližuje magazín Víkend.

 

„Problémové dítě“ LSD: 80 let od prvního tripu

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     04.05.2023 (10:00)     Sekcia zajimavosti

Kyselina, acid, mikráč, papírek, čtverec, štítek, smajlík, Buddha, nebo jen LSD. Látka bez barvy, bez zápachu, bez chuti, relativně netoxická, nenávyková, které k navození změn vědomí stačí jen několik miliontin gramu. Do „problémového dítěte“ Alberta Hofmanna byly vkládány velké naděje. Mělo se stát lékem na schizofrenii, sérem pravdy či zbraní, která zvrátí studenou válku. Dítě ale

 

Štvala mě úroveň řemeslníků. Chci ukázat, že to jde jinak, říká hodinový manžel

Zdroj Zdroj: idnes.cz     06.06.2021 (12:00)     Sekcia zajimavosti

Jeho revírem je pražská čtvrť Letná. Jeho zbraněmi jsou vrtačka a šroubovák. A jeho zákazníky ženy bez zručných partnerů, ale i pánové samotní. Letenský hodinový manžel Jan Wemblout boří mýty o tom, že řemeslník je ušpiněný, sprostý a práce mu trvá celý den.

 

Bermudský trojúhelník z pohledu ostříleného mořského vlka

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     22.07.2020 (23:14)     Sekcia zajimavosti

Paul Mottice známý také jako Kapitán Moe spojil celý svůj život s oceánem. Už v 80. letech byl součástí rybářských posádek, které křižovaly světové vody s vidinou zajímavých a hodnotných úlovků. Později se stal součástí týmu stojícího za byznysem s pronajímáním rybářských katamaránů, během kterého si zařídil svou vlastní kapitánskou licenci. Dlouhou dobu se pak

 

Aztécké masakry: domorodci snědli dobyvatele, kteří povraždili ženy i děti

Zdroj Zdroj: idnes.cz     29.01.2021 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Kanibalismus střídalo bezuzdné vraždění, tmářskou krutost následovala zrůdnost vedená touhou po odplatě. Události ve starodávném městě Tecoaque v letech 1520 a 1521 byly krutou noční můrou. Vypověděly o nich aktuální výzkumy mexických archeologů.

 

Swingování, triáda, véčko: projděte bludištěm nemonogamních vztahů

Zdroj Zdroj: idnes.cz     26.04.2023 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Otevírají dveře, pouštějí jimi do párového vztahu další muže anebo ženy. Na sex či pro milostný cit. A nabízejí se v bezpočtu variací. Tolika, až dělají ze souhlasně nemonogamních vztahů tak trochu labyrint. Zahrnuje enko, cuckolding, ale i vztahovou anarchii a „něco mezi“ monogamií a nemonogamií.

 

Zkoušíme BDSM, ale ze sexu na pracovišti se stává tabu, říká sexuoložka

Zdroj Zdroj: idnes.cz     19.06.2021 (20:00)     Sekcia zajimavosti

Jaké jsou sexuální fantazie mužů a žen? Jak vypadá milostný život průměrného Čecha? Jsme nastavení na mnoholásku? Vytlačí internet sex z postele? Je nevěra jako rakovina? A mají ženy šestý smysl, který ji dokáže odhalit? I o tom jsme mluvili s uznávanou sexuoložkou, psycholožkou a docentkou klinické psychologie Laurou Janáčkovou.

 

Ta ňadra jsou pravá? Příběh ženy, jež připravila o trůn bavorského krále

Zdroj Zdroj: idnes.cz     06.04.2021 (16:00)     Sekcia zajimavosti

Byla velmi sebevědomá, dokázala si kolem prstu omotat, koho chtěla, až se jejím milencem stal bavorský král Ludvík I., kterého jeho vášnivý románek připravil o trůn. Tanečnice a kurtizána známá jako Lola Montezová se narodila před 200 lety, v únoru 1821.

Hlas jako past. Nejtěžší je, když pachatel šeptá, říká forenzní fonetik

Takeo Jošikawa: špion, který mohl za Pearl Harbor

Posedlá milencem zavraždila manžela. Prozradily ji kosti v ohni a zuby

OBRAZEM: Fotosoutěž nabízí i masožravou květinu a její oběti mloky

Past na zloděje. Drážní pracovníci se dopustili stovek krádeží cenností

Zpropadení piráti z Karibiku připravili Ameriku o metrický systém

Jak žít s roztroušenou sklerózou?

Velká epochální soutěž opět zahájena

To nejzdravější z ovoce a zeleniny: Malá kapka jedu

Největší výhry a prohry v historii online hazardu

Jen nešťastné zmáčknutí? Smolaře hrál u soudu úspěšně, ale důkazy ho dostaly

Divoká hádka, agresivní sex, zoufalé vytí a smrt. Manžel je dnes hvězdou

Vědci vytvořili unikátní mapy lesního mikroklimatu

Vědci vyvinuli látku, která je vhodná k léčbě Covidu a zabrání koronaviru mutovat

Tak moc toužil po své žákyni. Z vraždy ho po čtyřiceti letech usvědčil podcast

Smrt pornoherečky si v září vymyslel její muž. Teď opravdu zemřela

Smrt místo dárku. Před dvaceti lety žila Amerika případem nezvěstné těhotné krásky

Začátky jsou hodně těžké, oddřel jsem to, říká designér a manžel hvězdy diskoték

Smrt „uhlobarona“. Místo výhodné koupě čekala podnikatele smrt

Dvanáct dílů ženy. Manžel týrání nevydržel, svou družku zabil a rozřezal

KVÍZ: Soutěžte o knihu o člence třetího odboje Holka statečná

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy