Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A Kuba chce změnu na okresy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (14:10)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. Podle jihočeského hejtmana Martina Kuby (ODS) by se roušky ve školách měly řídit spíš okresy než kraje, apeluje na ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (za ANO). Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A 386 nakažených za den v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (08:00)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. Laboratoře prověřují v ČR 30 podezření na rizikové mutace, jsou mezi nimi indická a také nová egyptská. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A nová egyptská mutace v ČR?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (06:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu zatím mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. Laboratoře prověřují v ČR 30 podezření na rizikové mutace, jsou mezi nimi indická a také nová egyptská. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A Sasko turistům otevře hotely

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (15:44)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. A Sasko oznámilo, že se plně otevře turistům od 14. června, otevře hotely a pensiony. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A 11 500 mrtvých za duben v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (09:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. V dubnu zemřelo v Česku 11 500 lidí, o 27 procent více než obvykle. Je to ale nejnižší počet za měsíc od propuknutí podzimní vlny covidu v říjnu 2020. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Do práce bez roušky v 11 krajích. A nová egyptská mutace v ČR?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.06.2021 (23:15)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku. Vláda uvolnila pravidla v kultuře, ve vnitřních prostorách tak může být až 1000 lidí, venku 2000. V 11 krajích mohou školáci i učitelé od úterý odložit roušky ve třídách, smůlu zatím mají v Jihočeském, Libereckém a Zlínském kraji. Ve stejných regionech se uvolní pravidla i pro lidi, kteří mají své místo v kancelářích. Laboratoře prověřují v ČR 30 podezření na rizikové mutace, jsou mezi nimi indická a také nová egyptská. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Babiš chce na tři týdny umrtvit Česko: Jen do práce a domů! Od 1.3. uzavřou okresy i školky?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.02.2021 (22:33)     Sekcia bulvar

Vláda ve čtvrtek pokračovala v jednání o zpřísnění koronavirových opatření v Česku. Premiér Andrej Babiš (ANO) hájil nutnost na tři týdny zavést výrazné omezení pohybu, které chce probrat v pátek s opozicí. Vláda navrhuje omezit pohyb lidí v rámci okresů, Babiš vzkázal, ať lidé jezdí jen do práce a domů. Uzavřít se mají školy a školky. V plánu jsou i další novinky - vrací se mj. 14denní karanténa. A na řadě míst nebudou stačit ani dvě roušky přes sebe, nutné budou respirátory.

 

Koronavirus ONLINE: 1161 nakažených za středu, další rekord a roušky i pro postižené?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.09.2020 (13:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 444 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 31 036 lidí, vyléčených je 20 374 a aktuálně nakažených je rekordních 10 218. Během středy přibylo 1161 potvrzených případů, jen o dva méně než v úterý, které zatím stanovilo rekord. Od čtvrtka se do všech vnitřních prostor v Česku vrací roušky. Všichni občané starší 60 let dostanou respirátor a pět roušek, pošta je začně rozesílat v pondělí. A ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) chce, aby balíček s jedním respirátorem a pěti rouškami dostali i lidé se zdravotním postižením.  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky zahodíme s prázdninami. A Senát chce „pardon“ i pro větší firmy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.06.2020 (13:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 330 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9763 lidí, vyléčených je 7057 a aktuálně nakažených je pak 2376. Roušky bychom mohli definitivně sundat na začátku července, řekla v rozhovoru pro Právo hlavní hygienička Jarmila Rážová. Týkalo by se to podle ní i MHD. A Senát chce, aby stát odpustil sociální odvody za červen až srpen firmám až do 150 přepočtených zaměstnanců, a nikoli jen do 50 zaměstnanců, jak navrhuje vláda. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: ČSSD chce povinný home office. A na lockdown v okresech dohlíží i vojáci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.03.2021 (07:09)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 469 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, počet hospitalizovaných zůstává kolem sedmi tisíc. Vláda v pondělí schválila povinné testování ve firmách, znovu zasedne v úterý ráno. Probere například návrh ČSSD na nutnost práce z domova. A ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) udělil výjimku ze zákazu cestování mezi okresy pro Turnov a okolí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Praha „zoranžověla“, Vojtěch doporučuje roušky i ve školách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.08.2020 (13:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 418 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 23 300 lidí, vyléčených je 17 190 a aktuálně nakažených je pak 5692. Ve čtvrtek přibylo podle údajů ministerstva zdravotnictví 352 nových případů.  Situace se podle ministra Adama Vojtěcha (za ANO) zhoršuje v Praze, která na českém semaforu přešla ze zelené do oranžové barvy. Ministr doporučuje, aby roušky nasadily děti i ve školách, zatím to ale hygienici nařizovat nebudou. Stejně tak zatím nepočítají s omezením provozu hospod a barů. Do druhého stupně, zelené barvy, nově přijdou okresy Kolín, Příbram, Žďár nad Sázavou a Brno - město. Naopak hygienici ruší od 1.září mimořádná opatření kvůli covidu pro Moravskoslezský kraj. Lidé na Frýdecko-Místecku nebudou muset mít roušky v autech a obchodech. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Školy v přírodě je nutné ukončit. A 1051 úmrtí nakažených v ČR

ŽIVĚ Nová opatření vlády: Rozhodne o zpřísnění v krajích. Uzavře některé okresy?

Koronavirus ONLINE: 12 150 nových případů za pondělí. A ČSSD chce povinný home office

Bez očkovacích center to nepůjde, vzkázal vládě Kuba. Očkovat začaly i poslední 3 kraje

Koronavirus ONLINE: Roušky se vrací na stále více míst. Po Prachaticku i na Vysočinu

Koronavirus ONLINE: 1568 těžce nemocných Čechů ve špitálech. A ČSSD chce povinný home office

Koronavirus ONLINE: Praha „zoranžověla“, Vojtěch doporučuje roušky i ve školách a druhý největší denní nárůst

Koronavirus ONLINE: Úplný návrat dětí do školek ve dvou krajích. A 3301 případů za pondělí

Koronavirus ONLINE: Strmý nárůst nakažených i ve středu. A roušky se vrací do škol a práce

Koronavirus ONLINE: Roušky na zastávkách, zavřené kluby i restaurace a další omezení v ČR

Koronavirus ONLINE: Změna plánu u návratu školáků a okresní lockdown čeká v Česku zmírnění

Koronavirus ONLINE: 3246 nakažených za den v Česku, Vojtěch chce roušky i při výuce

Koronavirus ONLINE: Kuba chce po skandálu konec šéfa špitálu a chaos u registrací na očkování

Koronavirus ONLINE: Úplný návrat dětí ve školek ve dvou krajích. A 3301 případů za pondělí

Nekoupí si ani svačinu. Část Bavorska opět omezila české pendlery, můžou jen do práce a zpátky

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce roušky při výuce, Plaga zuří. A 3246 nakažených za den v Česku

Koronavirus ONLINE: V MHD budou stačit od července jen roušky. A nové vouchery pro turisty

Koronavirus ONLINE: Vojtěch chce roušky při výuce, Plaga zuří. A v Praze bude týden prázdnin?

Koronavirus ONLINE: V Kutné Hoře drhne odběr vzorků, roušky zavede i jihlavský úřad

Koronavirus zesílil. U českých hranic zavřou Rakušané školy, Švýcaři nově s rouškami v MHD

Koronavirus ONLINE: Výrazný pokles nových případů v Česku, ale i přes 200 mrtvých za den

Koronavirus ONLINE: Znovu přes 100 nových případů v ČR a nové ohnisko ve firmě na roušky

Koronavirus ONLINE: Vláda zmírnila okresní lockdown. A vakcína AstraZeneca to v EU ustála

Koronavirus ONLINE: 14 924 případů v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Koronavirus ONLINE: ČSSD navrhuje povinný home office. A výjimka z cestování pro Turnov

Koronavirus ONLINE: V Jihlavě zemřeli dva nakažení senioři. Vysočina vrací roušky

Koronavirus ONLINE: V Česku zčervenaly okresy kolem Prahy. A novinka u dovolenkových rájů

Koronavirus ONLINE: Přes 1100 hospitalizovaných, červené okresy u Prahy a volby v rouškách

Koronavirus ONLINE: 330 obětí a 10 024 případů v ČR. A návrat volnějšího cestování po EU

Koronavirus ONLINE: Vakcinační pasy již v březnu? A Slovensku dorazily zásilky Sputniku

Koronavirus ONLINE: Okresy kolem Prahy zčervenaly, zelená pro Kanáry a Česko volí v rouškách

Koronavirus ONLINE: V Semilech vyhodili ředitele, který netrval na testech. A kde otevřou školky?

Koronavirus ONLINE: 14 800 nakažených v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Koronavirus ONLINE: Češi už zase vozí nákazu ze zahraničí. A roušky v Chorvatsku se vrací

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy