Koronavirus ONLINE: Potíže s dovolenou v Bulharsku, nové omezení při cestě do/z Chorvatska. A party ve Varech bez respirátorů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2021 (06:04)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pátek přibylo 170 případů, což je méně, než dva předchozí pátky (212 a 172). České cestovky se bouří proti zařazení Bulharska mezi země s vysokým rizikem nákazy, ze kterých platí přísnější podmínky pro návrat do ČR. A epidemiolog Rastislav Maďar upozornil na hromadné porušovaní epidemických opatření na filmovém festivalu v Karlových Varech. při slavnostním zahájení neměl téměř nikdo respirátor, i když se akce konala v uzavřeném prostoru. Podle ministerstva zdravotnictví by se případem měli zabývat hygienici. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Potíže s dovolenou v Bulharsku. A party ve Varech bez respirátorů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.08.2021 (21:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pátek přibylo 170 případů, což je méně, než dva předchozí pátky (212 a 172). České cestovky se bouří proti zařazení Bulharska mezi země s vysokým rizikem nákazy, ze kterých platí přísnější podmínky pro návrat do ČR. A epidemiolog Rastislav Maďar upozornil na hromadné porušovaní epidemických opatření na filmovém festivalu v Karlových Varech. při slavnostním zahájení neměl téměř nikdo respirátor, i když se akce konala v uzavřeném prostoru. Podle ministerstva zdravotnictví by se případem měli zabývat hygienici. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 133 případů za sobotu. A party ve Varech bez respirátorů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2021 (08:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pátek přibylo 170 případů, což je méně, než dva předchozí pátky (212 a 172), za sobotu pak 133. České cestovky se bouří proti zařazení Bulharska mezi země s vysokým rizikem nákazy, ze kterých platí přísnější podmínky pro návrat do ČR. A epidemiolog Rastislav Maďar upozornil na hromadné porušovaní epidemických opatření na filmovém festivalu v Karlových Varech. při slavnostním zahájení neměl téměř nikdo respirátor, i když se akce konala v uzavřeném prostoru. Podle ministerstva zdravotnictví by se případem měli zabývat hygienici. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR, PES na pětce a Babiš bez respirátoru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.12.2020 (08:05)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku za úterý odhalily rekordních 16 329 nakažených. Skóre protiepidemického systému PES je v Česku nově na 80 bodech, které odpovídají pátému - nejpřísnějšímu stupni. Předtím bylo tři dny na 71 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) oznámil, že z jedné injekční lahvičky bude možné nově očkovat až šest pacientů, tedy o jednoho víc, než odposud. Zároveň si po očkování nasadil místo respirátoru už jen roušku. Sasko chce nově po Češích nejen 10denní karanténu, ale i platný test. A nakažlivější mutace koronaviru se objevila i v USA. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 133 případů za sobotu. A Vojtěcha mrzí party ve Varech bez respirátorů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.08.2021 (15:33)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje. Za pátek přibylo 170 případů, což je méně, než dva předchozí pátky (212 a 172), za sobotu pak 133. České cestovky se bouří proti zařazení Bulharska mezi země s vysokým rizikem nákazy, ze kterých platí přísnější podmínky pro návrat do ČR. A epidemiolog Rastislav Maďar upozornil na hromadné porušovaní epidemických opatření na filmovém festivalu v Karlových Varech. při slavnostním zahájení neměl téměř nikdo respirátor, i když se akce konala v uzavřeném prostoru. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v neděli uvedl, že ho situace mrzí, byť je na odpovědnosti každého, jak k tomu přistoupí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Volná cesta pro Čechy do Chorvatska: Na dovolenou mohou vyrazit nově bez testů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.06.2021 (12:30)     Sekcia bulvar

Ode dneška mohou Češi nově vyrazit do Chorvatska pouze s občanským průkazem či pasem, test na koronavirus ani potvrzení o bezinfekčnosti nejsou nutné. Informaci zjistil server Seznam Zprávy, weby ministerstev nové podmínky ještě nezaznamenaly. Změnu způsobilo to, že ČR nově spadá mezi takzvané zelené země na seznamu Evropského střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (ECDC).

 

Cestovky čelí náporu zájmu o dovolenou. Češi chtějí hlavně do Řecka, zdraží zájezdy?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.06.2020 (05:02)     Sekcia bulvar

Jen co vláda zveřejnila seznam zemí, do kterých budeme moci bez obav jezdit na dovolenou, případně se nebudeme muset prokazovat testem na koronavirus, Češi vzali cestovní kanceláře útokem. Ty okamžitě začaly upravovat nabídku a shodují se na tom, že po karanténě se Češi těší na dovolenou u moře. Nejvíce bude čeština slyšet v Řecku nebo Bulharsku. Ceny zájezdů se rozhodně nebudou zvyšovat, turisté ale musí počítat v rezortech s řadou omezení.

 

Koronavirus ONLINE: 416 úmrtí v ČR. A červená u sousedů, Čaputová ruší program

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.08.2020 (22:12)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 416 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 22 414  lidí, vyléčených je 16 650 a aktuálně nakažených je pak 5 348. Do středečního podvečera přibylo 233 nových případů. Mezi pozitivně testovanými je podle i exministryně a poslankyně za ANO Karla Šlechtová. Tým Chytré karantény vedle toho upozornil, že přes 150 nakažených spojili hygienici s organizovanými zájezdy na taneční party do Chorvatska. A potíže řeší i na Slovensku - Bratislava na tamním semaforu zčervenala, na což reaguje i prezidentka Zuzana Čaputová. Ta odložila cestu do Nitry. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 415 úmrtí v ČR. A přes 150 nakažených Čechů z taneční party v Chorvatsku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.08.2020 (11:31)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 415 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 22 181  lidí, vyléčených je 16 376 a aktuálně nakažených je pak 5 390. Mezi pozitivně testovanými je podle i exministryně a poslankyně za ANO Karla Šlechtová, Blesk Zprávám to potvrdila její kolegyně z poslanecké lavice i kanceláře Monika Červíčková (ANO). Tým Chytré karantény vedle toho upozornil, že přes 150 nakažených spojili hygienici s organizovanými zájezdy na taneční party do Chorvatska. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česko daruje Tunisku tisíce respirátorů. A řecký party ostrov zakázal hudbu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.07.2021 (11:07)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku opět mírně zrychlila. Za sobotu přibylo 195 nových případů, o 38 více než před týdnem. Je to nejvyšší nárůst o víkendovém dni od konce května. Řecko kvůli nárůstu počtu nakažených zakázalo na oblíbeném ostrově Mykonos hudbu v restauracích a barech a zavedlo zde zákaz nočního vycházení. Ostrov proslul jako místo večírků pro bohaté. A Česko daruje ze zásob 256 000 roušek a 50 490 respirátorů třídy FFP2 Tunisku, které se potýká s rostoucím počtem případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Potíže na cestě do Chorvatska: Češi, už nejste bezpeční, vzkázali Slovinci. Babiš se diví

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.07.2020 (16:33)     Sekcia bulvar

Slovinsko dnes vyřadilo Česko, Chorvatsko a Francii ze zemí s nízkým rizikem nákazy koronavirem. Češi se proto od půlnoci z pátka na sobotu budou muset při cestě do Slovinska prokazovat potvrzením o zaplaceném ubytování a také negativním testem na covid-19, který bude starý nanejvýš 36 hodin. Průjezd zemí, přes kterou řada českých občanů cestuje do Chorvatska, bude nadále možný bez omezení, uvedl ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD). Podle premiéra Andreje Babiše (ANO) není k vyjmutí Česka z bezpečných zemí důvod. Totéž tvrdí ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO), podle kterého nehodnotí Slovinsko tuzemskou epidemiologickou situaci úplně objektivně a v detailu. Dopravci přerušují prodej jízdenek do Slovinska, vlaků do Chorvatska se opatření nedotkne. 

Potíže na cestě do Chorvatska. Už nejste bezpeční, vzkázali Slovinci Česku a přitvrdí v kontrolách

Koronavirus ONLINE: 416 úmrtí v ČR. A přes 150 nakažených Čechů z taneční party v Chorvatsku

Koronavirus ONLINE: 321 mrtvých v ČR. Obří party ve člunech bez rozestupů řešila policie u sousedů

Dva nakažení Češi přijeli z Chorvatska. Cestovky: Hra se strachem a Babiš ať platí storno

Koronavirus ONLINE: 320 mrtvých v ČR. Obří party ve člunech bez rozestupů řešila policie u sousedů

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí budí emoce, nejméně případů od srpna a novinka u Chorvatska

Koronavirus ONLINE: Do Chorvatska bez omezení už po první vakcíně. A Přes 100 tisíc vakcín za den

Dana Morávková to rozjíždí ve Varech: Z party na party až do noci!

Hvězdy i politici juchali ve Varech bez respirátorů: Hygiena rozdala 15 pokut

Koronavirus ONLINE: 63 případů za sobotu. A Vojtěch chce od 1.7 roušky místo respirátorů

Koronavirus ONLINE: 5287 případů za středu v ČR. Respirátory v MHD skončí po Velikonocích?

Koronavirus ONLINE: 5287 případů za středu v ČR. Respirátory v MHD skončí o Velikonocích?

Cesta autem do Chorvatska – kudy a za kolik?

Koronavirus ONLINE: Prymula chce otevřít hranice s Rakouskem a návrat z Chorvatska bez testu

Koronavirus ONLINE: 24 810 úmrtí v ČR, stav nouze i většinu dubna? A kolaps moderátora

Koronavirus ONLINE: Z Česka do Chorvatska zamíří přímé vlaky. Vláda řeší bezpečné země

Koronavirus ONLINE: 4982 případů za čtvrtek v ČR. Respirátory v MHD skončí o Velikonocích?

Koronavirus ONLINE: 4982 případů za čtvrtek v ČR. A varianta XE už je v Česku

Koronavirus ONLINE: „Rozvolňovači“ štvou Hamáčka, lockdown hájí. Stav nouze většinu dubna?

Koronavirus ONLINE: Karanténa v Česku nově jen na 10 dní? A Slovinsko ji pro nás znovu zavádí

Koronavirus ONLINE: Češi místo respirátorů nasadí zas jen roušky? A Slováci se zbavují Sputniku

Na další párty si chce pořídit termoprádlo. Daniela Peštová ve Varech opět zabodovala

Koronavirus ONLINE: Přes 10 tisíc případů v ČR. A podívejte se, jak vypadá cesta do Chorvatska

Češi přes Rakousko projedou do Itálie. A Vídeň ruší omezení na cesty do Chorvatska a Řecka

Zatraceně sexy Moët party: Mejdan ve Varech pokračuje!

Koronavirus ONLINE: Řecko otevírá brány turistům. A podívejte se, jak vypadá cesta do Chorvatska

Nejluxusnější party ve Varech: V průsvitné krajce Krainová, sex machine Limberský, rozjetá Pořízková a spokojený Bartoška!

MOËT party ve Varech ve znamení bradavek: Kašákovou a Verešovou zradily šaty!

Koronavirus ONLINE: Do MHD a obchodů v ČR dál jen s respirátory. A Egypt se otevírá očkovaným

Koronavirus ONLINE: Přes 500 nových případů v ČR. U Vojtěcha viní i párty v Chorvatsku

Na luxusní párty ve Varech překvapila Jiřina Bohdalová obvázanou rukou. Co se stalo?

Koronavirus ONLINE: 8406 nakažených za sobotu v ČR, PES klesl na 87 a zátah na party v Praze

Koronavirus ONLINE: 163 případů za čtvrtek v ČR. A novinka v cestách do dovolenkového ráje

Nejdražší model luxusní párty ve Varech? Návrhář si sám ušil košili z 24karátového zlata

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy