Koronavirus ONLINE: Poslední „volný“ víkend pro neočkované v ČR, Sasko jim zakáže i vycházet

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2021 (19:40)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za čtvrtek testy odhalily v Česku dalších 13 374 případů covidu. Od pondělí budou v Česku zavedena opatření vycházející z tzv. bavorského modelu, který ruší uznávání všech testů. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) vrátila do hry plošné testování, týkat se bude škol i firem a předpokládá, že opatření budou trvat až do konce února. Na vnitřní sporty bude možné jít od pondělí jen s očkováním či po covidu, stejně tak i do kadeřnictví nebo do ubytovacích služeb. S PCR testem budou do hotelů a penzionů smět ještě lidé cestující za prací či lékařem. A Sasko ruší vánoční trhy a v nejpostiženějších oblastech zavádí zákazy nočního vycházení pro neočkované. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 1813 hospitalizovaných. A uzávěra pro neočkované u českých hranic

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.11.2021 (14:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pondělí přibylo 7591 nových případů nákazy. Hospitalizovaných je již 1813 lidí. Ministerstvo zdravotnictví ukončilo provoz mobilní aplikace eRouška, která upozorňovala na riziková setkání s lidmi nakaženými covidem-19. A Sasko chce od pondělí vyhlásit rozsáhlou uzávěru pro neočkované proti covidu-19, nedostanou se do restaurací, hospod, kin ani na stadiony. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Utrum pro neočkované Čechy od půlnoci. A za falešné certifikáty až tři roky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.11.2021 (21:50)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za sobotu testy odhalily v Česku 14 402 případů covidu, což je nejvíce za volný den od počátku rozšíření viru. Od 1. prosince se pro lidi od 60 let a chronicky nemocné zkrátí termín přeočkování třetí dávkou z šesti na pět měsíců, uvedl premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) na facebooku. Od půlnoci na pondělí platí zpřísnění opatření pro neočkované, Policie ČR při té příležitosti varuje i zájemce o falešné covidové certifikáty, že horní trestní sazba je v tomto případě až tři roky. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Sasko zpřísní vůči pendlerům. A bonus ke karanténě prošel Sněmovnou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.02.2021 (14:57)     Sekcia bulvar

Za středu v Česku přibylo 9446 nakažených, rizikové skóre PES bylo i ve středu na 71 bodech. Vláda rozhodla o výrazném omezení v okresech Cheb, Sokolov a Trutnov, policie bude kontrolovat, kdo do nich přijíždí a kdo je opouští.  Sasko kvůli situaci v ČR zpřísní podmínky pro pendlery, nově se budou muset až na výjimky testovat každý den. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rakousko zvažuje lockdown jen pro neočkované. A číslo R je rekordní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.10.2021 (20:56)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pátek přibylo 4 224 případů. Hospitalizovaných už je 834 osob. Reprodukční číslo, ukazující rychlost šíření covidu, znovu překonalo rekord od začátku loňského října. Dnes stouplo z páteční hodnoty 1,79 na 1,96. Rakouská vláda zveřejnila plán boje s covidem, kde jednou z variant je omezení pohybu jen pro neočkované osoby. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 2751 případů za sobotu v ČR. A lockdown jen pro neočkované v Rakousku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.10.2021 (08:09)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za sobotu přibylo 2751 případů. Hospitalizovaných už je 846 osob. Reprodukční číslo, ukazující rychlost šíření covidu, v sobotu znovu překonalo rekord od začátku loňského října. A rakouská vláda zveřejnila plán boje s covidem, kde jednou z variant je omezení pohybu jen pro neočkované osoby. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Pro neočkované u českých hranic přituhuje. A 40 mrtvých za den v Česku

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.11.2021 (23:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Ve čtvrtek testy odhalily 8419 případů covidu. Je to třetí nejvyšší denní nárůst v tomto týdnu. Ve středu zemřelo 40 lidí s prokázaným covidem, nejvíc v jediném dni za poslední půlrok. Hospitalizovaných je 2489. Vláda podpořila zpřísnění opatření v Česku, na akce nad 1000 lidí už nebudou od 22. listopadu stačit antigenní testy. Bezinfekčnost mají pak kontrolovat při nákupu vstupenky i provozovatelé skiareálů. A od pondělí se zpřísnuní pravidla neočkované v Rakousku i Sasku, mnohde tam už nebude stačit test. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vakcína pro děti od pěti let má zelenou v USA. A 1813 hospitalizovaných v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.11.2021 (06:45)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pondělí přibylo 7591 nových případů nákazy. Hospitalizovaných je již 1813 lidí. Zhruba 28 milionů dětí ve věku od pěti do 11 let má nyní ve Spojených státech nárok na vakcínu proti covidu-19 od společností Pfizer a BioNTech. Zelenou dala očkovací látce pro tuto věkovou skupinu ředitelka tamního Střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) Rochelle Walenská. A Sasko chce od pondělí vyhlásit rozsáhlou uzávěru pro neočkované proti covidu-19, nedostanou se do restaurací, hospod, kin ani na stadiony. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 9902 nakažených za úterý v ČR. A přes 2000 lidí už je v nemocnicích

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.11.2021 (08:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za úterý přibylo 9902 nově odhalených případů nákazy, uvedly krajské hygienické stanice. Hospitalizovaných už je 2058. Zhruba 28 milionů dětí ve věku od pěti do 11 let má nyní ve Spojených státech nárok na vakcínu proti covidu-19 od společností Pfizer a BioNTech. Zelenou dala očkovací látce pro tuto věkovou skupinu ředitelka tamního Střediska pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) Rochelle Walenská. A Sasko chce od pondělí vyhlásit rozsáhlou uzávěru pro neočkované proti covidu-19, nedostanou se do restaurací, hospod, kin ani na stadiony. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Plné nemocnice v Česku, Sasko uleví pendlerům a z Francie jen s testem

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.01.2021 (19:30)     Sekcia bulvar

Za čtvrtek v Česku přibylo 14 780 nových případů koronaviru, méně se ale testovalo. Obětí od začátku epidemie je už 12 800. Skóre PES zůstává v pátém stupni pohotovosti, riziko je na 86 bodech. Vláda rozhodla o pokračování nejpřísnějších opatření až do 22. ledna, oznámil ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO). Zároveň zmínil, že povinnost předložit negativní test by mohla dovolit kulturní nebo společenské akce pro víc lidí. Sasko bude po českých a polských pendlerech dojíždějících za prací či studiem místo dvou koronavirových testů týdně požadovat jen jeden. A od pondělí budou nově potřeba negativní testy na koronavirus při návratu z Francie a Irska, Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Od léta roušky jen v MHD a obchodech, plánuje Vojtěch. A Sasko otevře hotely

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.06.2021 (19:25)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za neděli testy potvrdily jen 90 případů, nejméně od 13. července loňského roku, za pondělí jich přibylo 386. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) předpokládá, že od 1. července budou v MHD a obchodech stačit pouze chirurgické roušky místo respirátorů. Podmínkou je zklidňování epidemie. A Sasko oznámilo, že se plně otevře turistům od 14. června, otevře hotely a pensiony. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Šéf hejtmanů chce po vládě obrat u nemocnic. A Sasko uleví pendlerům

Koronavirus ONLINE: 9902 nakažených za den v ČR. A vakcína pro děti od pěti let má zelenou v USA

Koronavirus ONLINE: Babiš oznámil novinku u ampulí na očkování. A Sasko chce od Čechů test

První lockdown pro neočkované: V Sasku si neškrtnou v hospodách ani kinech. Přitvrdí i Rakousko

Koronavirus ONLINE: Poslední víkend lockdownu v ČR. A setkávání až 20 lidí Arenberger zarazí

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka pro chroniky a lidi 60+ bude už po pěti měsících, oznámil Babiš

Macron: Chci naštvat neočkované. Prezident nechce nepustit Francouze ani na víno do restaurace

Macron: Chci naštvat neočkované. Prezident nechce pustit Francouze ani na víno do restaurace

Koronavirus ONLINE: 9902 nakažených za úterý v ČR. Vojtěch zvažuje přitvrdit u hromadných akcí

Koronavirus ONLINE: Rekordních 22 936 případů v ČR za pátek. A přes 100 mrtvých za den

Koronavirus ONLINE: Do školy i práce bez roušky v 11 krajích. A Sasko turistům otevře hotely

Koronavirus ONLINE: 4890 hospitalizovaných v ČR a rekordní růst případů. Nejhůř je na Moravě

Koronavirus ONLINE: 22936 případů v ČR za pátek a přes 100 mrtvých - nejhorší den od začátku epidemie

Koronavirus ONLINE: Poslední víkend lockdownu v ČR. Arenberger tasil „bezohlednost“ u roušek

Koronavirus ONLINE: Neočkovaní Češi mají ode dneška utrum. A v Rakousku začal lockdown

Koronavirus ONLINE: 14 000 nakažených za státní svátek! Bič na neočkované v ČR podpořil i Zeman

Koronavirus ONLINE: Bič na neočkované v ČR podpořil i Zeman. A školy čekají ohniskové PCR testy

Koronavirus ONLINE: Sobotní rekord v ČR, lockdown u Vojtěcha nechtějí a vyhrocený protest v Bruselu

Koronavirus ONLINE: Rekordních 16 329 případů za den v ČR, PES na pětce a Babiš bez respirátoru

Koronavirus ONLINE: 14 119 nakažených za státní svátek! Bič na neočkované v ČR podpořil i Zeman

Koronavirus ONLINE: Neočkované na tři týdny omezí i Slováci. V Česku je jich stále 40 procent

Koronavirus ONLINE: Sasko zpřísní vůči pendlerům. ČR je zemí s mutací, varuje premiér Bavorska

Koronavirus ONLINE: Zájezdy za vakcínou pro frustrované Rusy. A bič na neočkované v Německu

Koronavirus ONLINE: V USA roste počet dětí v těžkém stavu, neočkované je drtí delta. Spor o roušky

Koronavirus ONLINE: 233 případů za pátek. A očkovaný ministr zdravotnictví je pozitivní

Koronavirus ONLINE: Očkovaní Češi mohou volně do Maďarska. A cesta do Saska i bez testů

Koronavirus ONLINE: Nárůst případů v ČR. Karanténu pro neočkované Slovákům shodil soud

Koronavirus ONLINE: 1823 případů za neděli. Samoizolace po návratu do ČR pro neočkované končí

ONLINE: Mykolajiv vyhlásil na celý víkend zákaz vycházení. A Rusům hoří další loď

Koronavirus ONLINE: 13 029 nakažených za pátek. A kontroly na hranicích s Rakouskem

Koronavirus ONLINE: Očkovaní Češi mohou volně do Maďarska. A 1218 případů za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: 9208 případů za pátek. Pro neočkované se u českých hranic zpřísňuje

Koronavirus ONLINE: 9208 případů za pátek. Pro neočkované se českých u hranic zpřísňuje

Sasko povoluje „šrouby“. Přes hranice pustí učitele, školáky i další pendlery

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy