ONLINE: Mrtvé z Mariupolu už nikdo neodváží, popisují svědci. Rusové dál pálí na civilisty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.03.2022 (23:01)     Sekcia bulvár

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Ještě více než 1300 lidí zůstává v krytu pod troskami rozbombardovaného mariupolského divadla, o jejich osudu se neví. V ulicích města zůstávají těla obětí ruské agrese, svědci popisují, že je už nikdo neodváží. A čínský prezident Si Ťin-pching v pátek ve videohovoru americkému prezidentovi Joeovi Bidenovi řekl, že konflikty a konfrontace, jako jsou události na Ukrajině, nejsou v ničím zájmu. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Mrtvé z Mariupolu už nikdo neodváží, popisují svědci. A Zelenskyj chce jednat

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.03.2022 (08:09)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Ještě více než 1300 lidí zůstává v krytu pod troskami rozbombardovaného mariupolského divadla, o jejich osudu se neví. V ulicích města zůstávají těla obětí ruské agrese, svědci popisují, že je už nikdo neodváží. A ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes ve svém pravidelném nočním videoprojevu vyzval Moskvu ke smysluplným a upřímným mírovým rozhovorům, Rusko se podle něj jinak bude z války na Ukrajině zotavovat řadu generací. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Desítky mrtvých při útoku na kasárna! Zajaté Ukrajince vozí do táborů v Rusku, říká starosta Mariupolu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.03.2022 (00:31)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Ještě více než 1300 lidí zůstává v krytu pod troskami rozbombardovaného mariupolského divadla, o jejich osudu se neví. V ulicích města zůstávají těla obětí ruské agrese, svědci popisují, že je už nikdo neodváží. Páteční útok ruské armády na kasárna u jihoukrajinského města Mykolajiv si vyžádal desítky mrtvých. Potvrdili to dnes svědci, na které se odvolává agentura AFP. V objektu bylo podle nich kolem 200 vojáků. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové ztrácí a mění strategii. Civilisty má z Mariupolu vysvobodit „speciální operace“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Zástupci Mariupolu oznámili, že lidé ve městě umírají hlady. Kreml tvrdí, že se nní zaměří na úplné "osvobození" východoukrajinského Donbasu. A francouzská média informují o tom, že civilisty v Mariupolu má zachránit speciální operace, na které se bude podílet i Turecko a Řecko. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: Rusové ztrácí a mění strategii. Civilisty má z Mariupolu má vysvobodit „speciální operace“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (21:05)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Zástupci Mariupolu oznámili, že lidé ve městě umírají hlady. Ruské ministerstvo obrany dnes přiznalo smrt 1351 a zranění skoro čtyř tisíc ruských vojáků. Kreml zároveň tvrdí, že se prý zaměří na úplné "osvobození" východoukrajinského Donbasu. A francouzská média informují o tom, že civilisty v Mariupolu má zachránit speciální operace, na které se bude podílet i Turecko a Řecko. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE Smrtící ruské bombardování Mykolajivu: Desítky mrtvých při útoku na kasárna!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.03.2022 (13:50)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Ještě více než 1300 lidí zůstává v krytu pod troskami rozbombardovaného mariupolského divadla, o jejich osudu se neví. V ulicích města zůstávají těla obětí ruské agrese, svědci popisují, že je už nikdo neodváží. Páteční útok ruské armády na kasárna u jihoukrajinského města Mykolajiv si vyžádal desítky mrtvých. Potvrdili to dnes svědci, na které se odvolává agentura AFP. V objektu bylo podle nich kolem 200 vojáků. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

Pomoc pro Mariupol: Konvoj 45 autobusů má vysvobodit civilisty, zadrželi ho ale Rusové

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.03.2022 (21:18)     Sekcia bulvar

Do jihoukrajinského Mariupolu míří konvoj 45 autobusů s humanitární pomocí, které mají následně z obléhaného města evakuovat civilisty. Oznámila to dnes místopředsedkyně ukrajinské vlády Iryna Vereščuková. Moskva dříve v oblasti vyhlásila dočasné příměří. Vicepremiérka později uvedla, že Rusové konvoj s autobusy zadrželi na kontrolním stanovišti ve Vasylivce, která se nachází mezi Záporožím a Berďanskem. Ruské ministerstvo obrany večer podle agentury TASS sdělilo, že otevře humanitární koridor z Mariupolu do Záporoží v pátek.

 

ONLINE: Rusové použili v Mariupolu chemické zbraně? V Buči už úřady našly 403 těl

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.04.2022 (15:30)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí další výbuchy a ostřelování, přibývá rovněž obětí. Pokračují také v útocích na civilisty. Pluk Azov v pondělí večer informoval, že Rusové v Mariupolu použili chemické zbraně. Ministerstvo obrany uvedlo, že mohlo jít o fosforovou munici. Informace zatím nejsou definitivně potvrzené. A starosta ukrajinské Buči uvedl, že úřady doposud objevily 403 těl lidí, o nichž se domnívají, že je zabili ruští vojáci. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

ONLINE: "Speciální operace“ pro Mariupol, přechod na rubl v Tokmaku a placené shromáždění na podporu Ruska. Rusové ztrácí a mění strategii

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2022 (22:15)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí výbuchy a ostřelování. Zástupci Mariupolu oznámili, že lidé ve městě umírají hlady. Kreml tvrdí, že se nyní zaměří na úplné "osvobození" východoukrajinského Donbasu. A francouzská média informují o tom, že civilisty v Mariupolu má zachránit speciální operace, na které se bude podílet i Turecko a Řecko. V okupovaném Tokmaku Rusové údajně chtějí zavést rubl a ombudsmanka vyzvala EU, aby zabránila zneužívání ukrajinských uprchlíků. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

 

Obrazy hrůzy v Mariupolu: Ulice jsou pokryté mrtvými, Rusové „hází“ vraždy na Ukrajinu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.04.2022 (05:00)     Sekcia bulvar

Na ulicích okupovaného Mariupolu leží poházená těla mrtvých ukrajinských civilistů. Podle videozáznamů se jen na hlavní silnici u zdejších oceláren povaluje přes dvacet obětí, místní denně míjejí mrtvá těla ponechaná na chodnících a zvykají si na novou děsivou realitu. Zabité civilisty často zakrývají dekami nebo plachtami, velký počet těl ale zůstává odhalen. Jak ukazuje jedno z videí sdílených na sociálních sítích, pohledu na mrtvé se nevyhnou ani malé děti.

 

ONLINE: Rusové v Mariupolu zabili 21 tisíc lidí, tvrdí starosta. Obětí může být ještě víc

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.04.2022 (17:51)     Sekcia bulvar

Rusko 24. února 2022 zahájilo plnohodnotnou invazi na Ukrajinu. Ukrajinská města stále hlásí další výbuchy a ostřelování, přibývá rovněž obětí. Pokračují také v útocích na civilisty. Podle posledních odhadů mohlo od začátku ruské invaze v Mariupolu zemřít až 21 000 civilních obyvatel, uvedl dnes starosta obléhaného města podle agentury Reuters. Dodal, že počet obětí je těžké vyčíslit. Napjatou situaci sledujeme na Blesk.cz v podrobné online reportáži.

ONLINE: Rusové použili v Mariupolu chemické zbraně? Východ Ukrajiny čeká drtivý útok

ONLINE: Rusové v Mariupolu zabili 21 tisíc lidí, tvrdí starosta. Charkovem otřásla exploze

ONLINE: Tvrdé boje o poslední „pevnost“ v Mariupolu, z trosek tahají mrtvé. A Putin vypne plyn?

ONLINE: Rusové použili v Mariupolu sarin? Zprávy o desítkách tisíc mrtvých civilistů a východ Ukrajiny čeká drtivý útok

Evakuace Mariupolu selhala. Rusové odmítli velikonoční příměří, dál bombardují kryt s civilisty

ONLINE: Masakry lidí kolem Kyjeva a dál. Rusové na civilisty útočí schválně, tvrdí USA

Mariupol: Tvrdé boje v ocelárnách, Rusové pronikli dovnitř! Potřebujeme zázrak, vzkázal ukrajinský velitel

ONLINE: Obránce Mariupolu čeká lynčování. Rusové staví cely na pódiu filharmonie

Mariupol: Tvrdé boje! Rusové pronikli do areálu oceláren Azovstal. Je to peklo, říká poradce

ONLINE: Ukrajinci odrazili drsný útok u Charkova. Rusové zajali u Mariupolu humanitární konvoj

Zdravotnice Tajra točila utrpení v Mariupolu, pak ji zajali Rusové. Po třech měsících je na svobodě!

ONLINE: Putin sesadil Gerasimova, tvrdí Ukrajinci. Rusové přišli v Mariupolu o 6 tisíc vojáků?

ONLINE: Luhanské město Rubižne ve spárech Rusů? Zelenskyj nabízí výměnu zajatců za civilisty

Střelbu nepřežil malý Kirill (†1). Rusové se dočasnému příměří v Mariupolu vysmáli a pálí dál

ONLINE: Útok na bytovky v Kyjevě, zemřelo už 121 dětí. A Rusové se snaží obklíčit jednotky na východě

Ocelárny v Mariupolu pod palbou ze země i vzduchu: Rusové zaútočili i na evakuační vozidlo!

ONLINE: Rusové deportovali půl milionu Ukrajinců, šokuje Zelenskyj. A 21 tisíc mrtvých v Mariupolu

ONLINE: Rusové na Ukrajině masakrují civilisty. Propuštění velitelé Azovu chtějí zpět na frontu

ONLINE: Rusové znovu útočili na nemocnice. Masové hroby v Mariupolu a čekání na další evakuace

ONLINE: Těžké boje ve zbídačeném Mariupolu. A Rusové masakrovali civilisty i v Záporoží

ONLINE: Rusové brání evakuacím. V Mariupolu zabili 21 tisíc lidí, tvrdí starosta

ONLINE: Rusové znovu útočili na nemocnice. Masové hroby v Mariupolu a další evakuace civilistů

Rusové nasadili pojízdná krematoria: Mají zamést stopy po mrtvých civilistech i vojácích

V krytu v mariupolské ocelárně se skrývá i dívenka Alisa: Rusové chtějí areál srovnat se zemí

ONLINE: Rusové chystají drtivý útok na východ Ukrajiny. V Mariupolu zemřely desítky tisíc lidí

ONLINE: Rusové stříleli na evakuované děti! Biden: Putin zvažuje použití chemických zbraní

Nechutný útok v Mariupolu. Rusové stříleli na evakuační autobusy, zranili čtyři děti

ONLINE: Rusové stříleli na evakuované děti! Kyjev se chystá na tvrdý úder, platí zákaz vycházení

ONLINE: Obří pohřebiště nedaleko Mariupolu. A Rusové hlásí těžké ztráty ukrajinské armády

ONLINE: Na školu v Mariupolu padaly bomby. Ukrajinci: Tisíce lidí odvlekli do Ruska!

ONLINE: Masové pohřebiště nedaleko Mariupolu. A Rusové odtajnili plán na dobytí Ukrajiny!

ONLINE: Mariupol padne, přiznal velitel. Zelenskyj nabízí Rusům výměnu zajatců za civilisty

ONLINE: Rusové masakrují civilisty, zabili jich přes 10 tisíc. A polský prezident na Ukrajině

ONLINE: Rusové slíbený klid zbraní v Mariupolu hned porušili? A blíží se k další elektrárně

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy