Čeká druhou Dunu či Aquamana kvůli stávkám odklad?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     22.07.2023 (12:00)     Sekcia kultura

Už je to nějaký ten pátek, co byly na Moviezone nepěknou tradicí články o tom, jak se kvůli covidu odsouvají premiéry očekávaných blockbusterů a my jsme ve výhledu přicházeli o jeden zajímavý film za druhým. A jak se zdá, tak tato smutná doba se svým způsobem asi vrátí. Tentokrát ovšem za velkými... celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Denis Villeneuve slibuje třetí Dunu

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     30.08.2023 (09:30)     Sekcia kultura

V ideálním světě by se touhle dobou pořádně rozjížděla kampaň na druhou Dunu, jenže v Hollywoodu stávkují scenáristé i herci a pro ty druhé to znamená nejen to, že nesmí před kameru, ale nemůžou film ani propagovat. A to je u velkolepé a sakra drahé sci-fi podívané plné hvězd trochu problém, takž...

 

Co prozrazuje trailer epické sci-fi Duna?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     16.01.2021 (11:55)     Sekcia kultura

Protože nikdo z redakce Dunu nečetl, požádali jsme o opoznámkování traileru na Dunu producenta, produkčního a našeho věrného kumpána Filipa Brouka. Dunu 2 hrál taky za ty modrý :)  Duna režiséra Denise Villeneuva byla jedním z nejočekávanějších filmů roku 2020. Následně byla odsunuta na podzim ro...

 

Kdy dorazí trailery na druhou Dunu, Mission: Impossible a Wonku?

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     11.04.2023 (09:00)     Sekcia kultura

Pomalu, ale jistě nám začíná letní filmová sezona a to znamená nejen rostoucí čísla v box office, ale pochopitelně i trailerové žně. Ostatně jen pár hodin od vzniku tohoto článku by se měla představit týmovka The Marvels, v níž se dočkáme Captain Marvel, Ms. Marvel, Monicy Rambeau i Nicka Furyho ...

 

Třetí Spider-Man a Kraven se opozdí. Sony odkládá své filmy

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     29.07.2023 (12:30)     Sekcia kultura

Už je to tady. Je to týden, co se objevily zprávy, že by studio Warner Bros. mohlo kvůli scenáristické a herecké stávce, které zřejmě jen tak neskončí, odložit své největší podzimní a zimní hity. Týkat se to mělo např. druhé Duny či nového Aquamana. Studia totiž mají kvůli nepracujícím hercům či ...

 

VIDEO: DC láká na Batmana, Aquamana 2 i Black Adama

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     11.02.2022 (22:00)     Sekcia kultura

Robert Pattinson alias nový Batman už je skoro za dveřmi, očekávání jsou vyšponovaná na maximum a mnozí čekají i tržby přesahující miliardu. Čeká se zkrátka komiksová pecka a jedna z největších filmových událostí první poloviny roku. U Warnerů proto ví, že je při té příležitosti nejlepší čas láka...

 

Vesmírný thriller I.S.S. propadl, sexbomba Sydney Sweeney pokořila milník

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     22.01.2024 (00:01)     Sekcia kultura

Přituhuje. Pohled do vyprázdněného distribučního rozvrhu ukazuje to, co jsme všichni už nějaký ten pátek tušili. Kvůli dlouhotrvajícím stávkám nemají studia co nabídnout a začátek roku 2024 bude pro vyhládlé kinaře další zkouškou ohněm. Pokud v první polovině února nepřekvapí špionážní Argylle: T...

 

Stávka jen tak neskončí, Hollywood čekají velké změny, říká šéf Prague Studios

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.08.2023 (11:00)     Sekcia kultura

Hollywood kvůli stávkám herců i scenáristů stojí a svůj vliv to má i na americké produkce v Česku. Ředitel filmových ateliérů Prague Studios Tomáš Krejčí, který žije střídavě v Praze a Los Angeles, v Rozstřelu mluví o velkých změnách ve filmovém průmyslu. A konec krize vidí nejdříve na začátek příštího roku.

 

Hollywoodská studia se snaží ukončit stávky. Zveřejnila podmínky pro scenáristy

Zdroj Zdroj: idnes.cz     23.08.2023 (12:44)     Sekcia kultura

Hollywoodská studia a streamovací služby zveřejnily podmínky revidovaného návrhu určeného scenáristům. Učinili tak kvůli stávkám, které zastavily velkou část filmové a televizní produkce a připravily tím ekonomiku o miliardy dolarů. Scenáristé stávkují od května, později se připojili i herci. Chtějí vyšší odměny, lepší podmínky pojištění či záruky ohledně umělé inteligence (AI).

 

Tlapková patrola ve filmu: Recenze

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     25.09.2021 (19:14)     Sekcia kultura

Nejhorší je ten ušní červ. Pop-rocková odrhovačka Tlapkovááá patrolááá se mi uhnízdila v hlavě s neodbytností potravinových molů už ve chvíli, kdy jsme se s k0C0URem shodli, že v rámci fotrovských povinností si tentokrát neuděláme kinovýlet do Drážďan na Dunu, ale do nejbližšího kina na celovečer...

 

První dojmy: Očekávaná Duna

Zdroj Zdroj: moviezone.cz     23.09.2021 (13:00)     Sekcia kultura

Před pár dny nás Imf všechny dokonale navnadil svou hypernadšenou recenzí na Dunu, která na rozdíl od některých sousedních zemí dorazí do našich kin až za měsíc. A jelikož i redakci Imf svým chvalozpěvem solidně namlsal a našponoval už tak velmi vysoká očekávání, vyjela si část z nás do Drážďan, ...

Kdo si zahraje ve druhé Duně?

Druhá Duna ulovila bondgirl

MovieZone Live #218 živě už dnes ve 21:30

MovieZone Live #218 živě už dnes ve 22:00

Víkendový výplach #626 o Duně a Penguinovi

Eternals porazili Dunu, čísla mají ale rozpačitá

MZ Live #213 už v pátek v 16:30

Na Dunu se chodí ve velkém, slaví i Kung Fu Panda 4

VIDEO: Teaser na trailer k očekávané Duně

Trable na place druhého Aquamana

Trailer na Batmana slibuje temnou detektivní jízdu ve stylu Sedm

Záznam MZ Live #217 o Duně a Rytmusovi a Shawshank a Nebezpečná rychlost na HH

Druhá Wonder Woman se zase odkládá. Co to znamená pro Dunu?

Premiéra nové bondovky se kvůli covidu opět odkládá, do kin půjde v dubnu

MovieZone Live #218 o Duně, Mean Girls, Mladé dámě, Sandlerovi i Oscarech

MZ Live o Mladé dámě a Duně, Speciál o Shawshanku a dvě hodiny s Formanem

Americká kina čekají na Dunu, pestré novinky spásu nepřinesly

James Wan se vydá cestovat časem...

Záznam MZ Live #213 o Mušketýrech, Wonkovi, Maestro i Aquamanovi

Michael Keaton se vrátí jako Batman!...

Black Adam našel parťáka

Justice League Snyder Cut existuje! A za rok ho uvidíme!...

Přání Ježíškovi porazilo Eternals i Dunu! Jak moc táhnou Krajčo s Langošem?

Provokatér Momoa, nechtěná Amber a zuřící Musk. Co se dělo na place Aquamana 2?

‚HBO nejspíš zabila Dunu.‘ Režisér Denis Villeneuve ostře kritizuje model duálních filmových premiér

Affleckův Batman míří do druhého Aquamana

Pokračování Aquamana o Vánocích zklamalo na celé čáře. Svátky nakonec ovládne Wonka!

Jason Momoa hvězdou nové akční komedie

Rok v kostce 2021 - 2. část

Premiéra nové bondovky Není čas zemřít se opět odkládá. Do kin půjde nejdříve na jaře

Tíživý hit do nelehkých časů. V minisérii Bludné kruhy hraje Mark Ruffalo dvojčata

Až v roce 2022. Festival Colours of Ostrava se nebude konat ani letos

Žena, růže, píseň, kost. Miniatury zvou na hrdinky od Madonny po babičku

GLOSA: Hollandová kvůli Hranici potřebuje ochranku. Čeká to i Mašína?

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy