Roláda z mletého masa
Zdroj: idnes.cz 04.03.2024 (21:02) pro ženy
Skvělý tip na víkendový oběd. celý článek
Svíčková mi přijde strašně nudná. Je to maso bez chuti, říká mistr grilu
Zdroj: idnes.cz 31.07.2022 (20:00) pro-zeny
Jeho videa na YouTube mají celkově 12 milionů zhlédnutí. Každý týden radí, jak udělat něco dobrého na grilu. Nejen krkovičku nebo hovězí steak, ale i žebra, roládu z mletého masa, guláš s knedlíkem nebo pizzu. Svým internetovým pořadem provází pod přezdívkou Pipmaster. A boduje nejen neotřelými nápady, ale i osobitým neuhlazeným projevem. „Na grilu se dá udělat skoro všechno, “ tvrdí David Kubricht, vyučený strojař, pro něhož se grilování stalo nejmilejším hobby, byť je v něm samouk.
Krůtí roláda se sušenými švestkami
Zdroj: idnes.cz 16.10.2023 (20:24) pro-zeny
Na to mto pokrmu si pochutná celá rodina!
RECEPT DNE: Makový závin
Zdroj: idnes.cz 06.10.2020 (00:00) pro-zeny
Báječná souhra mletého máku a sladkých hrušek vás bude bavit!
Roláda s kakaovou náplní
Zdroj: idnes.cz 04.12.2023 (20:36) pro-zeny
Upečte si podle našeho receptu výbornou roládu.
Co je veverka a jak využít krk. Tipy pro výběr a přípravu hovězího masa
Zdroj: idnes.cz 05.03.2022 (00:00) pro-zeny
Máte v oblibě hovězí, ale na výběr masa si netroufáte? Vysvětlíme vám základní pojmy a poradíme, jak nemít z hovězího zbytečný strach.
RECEPT DNE: Krůtí roláda s kuskusem a mátou
Zdroj: idnes.cz 29.08.2020 (00:00) pro-zeny
Čerstvé bylinky a citronová šťáva dodají spolu s načechraným kuskusem této lahodné masové pochoutce středomořský šmrnc.
Hovězí, vepřové nebo kuřecí? Malý průvodce nejlepšího masa na gril
Zdroj: idnes.cz 28.05.2021 (00:00) pro-zeny
Až vytáhnete a očistíte gril, přijde čas také na oprášení osvědčených receptů, vymýšlení nových variací a hledání toho správného kusu masa na gril. Dobře zvolené maso totiž dokáže udělat z obyčejného grilování gurmánský zážitek.
Jak pěstovat zázvor doma i na zahradě: Co potřebuje tato tropická bylina?
Zdroj: dama.cz 02.02.2021 (04:54) pro-zeny
Zázvorovník lékařský známe jako zázvor v podobě mletého koření a kořenových oddenků, které nabízejí supermarkety. Pro své léčivé nejen protichřipkové účinky vám přijde vhod zvláště v zimě. A co si ho ...
Excelentní nádivka, jehněčí ragú i roláda. Tak vaří na Velikonoce šéfkuchaři
Zdroj: idnes.cz 01.04.2021 (00:00) pro-zeny
Věhlasní šéfkuchaři ani na Velikonoce nelení a pro svá výdajová okénka připravují různé speciality. Zkuste se inspirovat a uvařit letos něco jiného.
Hamburger je jasná hvězda každé grilovačky. Do USA ho přivezli migranti
Zdroj: idnes.cz 28.08.2021 (00:00) pro-zeny
Kousek grilovaného mletého hovězího v nadýchané bulce obložený zeleninou a mocně pokapaný majonézou. To je americká klasika zvaná hamburger, která se jí pěkně obouruč a s rizikem pocintaného trika. Víte ale, kde se původně vzal?
Zdeněk Pohlreich se opět postavil ke sporáku. Vykopl roládou a vlkem
S levným kusem masa se v kuchyni vždy nadřete víc, upozorňuje kuchař Hromas
Krůtí roláda: Zkuste rychlý recept, stačí bylinky, pepř a sůl
Správná manipulace a uskladnění masa má důležitou roli v jeho čerstvosti
Domácí zabijačka se mění. Už se sice nezabíjí, lidi však baví vlastní výroba
RECEPT DNE: Falafel burger s domácími hranolky
Jde to i bez masa. Bílkoviny a živiny doplní čočka, ořechy či quinoa
RECEPT DNE: Jarní polévka s kuřecími knedlíčky s parmazánem
Karbanátky na 4 způsoby: Zkuste masové i zeleninové
Nemoc milovníků masa. Při dně se vyhněte kuřecímu, pivu i vnitřnostem
Carpaccio z pečeného melounu? Zní vám to bláznivě? Zkuste tento recept
Jak si vyrobit domácí koření? Zkuste směs na gril, mletá masa, ryby i sýry
Osm tipů pro letní grilování. Pro masožravce i milovníky zeleniny
Dna je nemoc milovníků masa. Pozor si dejte i na pivo a čokoládu
Ohořelé dřevo ve zmrzlině a lívance na tálu. To je jiné letní grilování
Češi zkoušejí vyrobit umělé maso. Chtějí, aby stálo stokorunu za kilo
Velikonoční kuře se žemlovou nádivkou a kopřivami. Zkuste vymazlený recept
Originální hamburger na briošce s domácí tatarkou
Nechcete jíst maso? Tady je 8 tipů, jak zařadit do jídelníčku bílkoviny
Nejlepší pečené kuře: Stačí sůl a pořádně rozehřátá trouba
Hovězí, ryby nebo divočinu. Jaké maso hodit na gril, abyste si pochutnali
Parádní květnová grilovačka. Burger, karbanátky, kuře i špíz s vůní Asie
Jak mít ta nejšťavnatější kuřecí křidýlka na grilu? Zkuste náš osvědčený recept
Pečené marinované houby chutnají jako z grilu. A geniálně nahradí maso!
Trhané maso je cestou, jak nakrmit regiment a přitom neutratit
Na jaře si dejte mladé maso. Je výživné, zdravé a skvěle si pochutnáte
Jídelníček podle hvězd. Štírům škodí sladkosti, Kozorohům omáčky
Aby vám dršťky nesmrděly, musíte je navonět, radí Punčochář i Kašpárek
Soutěžnímu grilování kralovalo hovězí, výběr doplnila famózní žabí stehýnka
Humři, brouci a cáry masa. Návrhářka uspěla díky surrealistickým výstřelkům
Zuzana Kanócz dala placentu po porodu dětí do mrazáku, má s ní neobvyklý plán
Farářka ze StarDance v náruči ženy: Dlouho byla mezi dvěma mlýnskými kameny