Boston otočil vývoj série, za postupem míří Colorado a Carolina

Zdroj Zdroj: idnes.cz     20.05.2021 (07:46)     Sekcia sport

Už potřetí se v sérii 1. kola play off hokejové NHL mezi Bostonem a Washingtonem prodlužovalo a podruhé se radovali Bruins. Naposledy po výsledku 3:2, Davidové Pastrňák s Krejčím tentokrát nebodovali. Jednoznačný vývoj mají série Caroliny s Nashvillem a Colorada se St. Louis, v nichž favorité po domácích duelech vedou 2:0. Hvězdné duo Edmontonu Connor McDavid - Leon Draisaitl se naopak neprosadilo v úvodní partii proti Winnipegu. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Carolina s Coloradem slaví postup, Boston první mečbol nevyužil

Zdroj Zdroj: idnes.cz     01.05.2024 (07:15)     Sekcia sport

Po hokejistech Rangers a Floridy se staly dalšími postupujícími celky do druhého kola play off NHL Carolina a Colorado. Prvně jmenovaní Hurricanes i díky asistenci Martina Nečase smetli Islanders 6:3 a sérii ovládli 4:1 na zápasy. Stejným poměrem přešlo rovněž Colorado přes Winnipeg, naopak zdramatizovaly se partie Bostonu s Torontem a Vancouveru s Nashvillem.

 

Boston je krok od postupu, Krejčí s Pastrňákem byli u rozdílové akce

Zdroj Zdroj: idnes.cz     22.05.2021 (07:30)     Sekcia sport

Hokejisté Bostonu potřetí za sebou porazili Washington a v 1. kole play off NHL jsou jen krok od postupu. Na pátečním triumfu 4:1 se bilancí 1+1 podílel autor rozdílové trefy David Pastrňák, jednou asistoval David Krejčí. V dalších duelech Winnipeg podruhé za sebou vynuloval duo Edmontonu McDavid - Draisaitl, za postupem míří Colorado proti St. Louis a vývoj série naopak zdramatizoval Nashville proti Carolině.

 

Boston v přípravě na NHL podlehl New Jersey

Zdroj Zdroj: sport.cz     04.10.2022 (07:30)     Sekcia sport

Přípravné zápasy před startem NHL: New Jersey - Boston 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) Montreal - Toronto 1:5 (0:2, 0:1, 1:2) Carolina - Columbus 8:1 (3:1, 3:0, 2:0) Detroit - Pittsburgh 2:3 (0:1, 0:2, 2:0) Dallas - Colorado 1:3 (0:0, 0:0, 1:3) Edmonton - Vancouver 7:2 (1:0, 3:2, 3:0) Calgary - Seattle 4:1 (1:0, 2:0, 1:1)

 

Colorado a Edmonton nasázely po šesti gólech, Rangers míří za postupem

Zdroj Zdroj: idnes.cz     27.04.2024 (07:56)     Sekcia sport

Vysoké výhry si v pátečních zápasech play off hokejové NHL připsaly celky Colorada a Edmontonu. Prvně jmenovaní snížili nepříznivý vývoj série po triumfu nad Winnipegem v poměru 6:2 a Oilers nadělovali příděl 6:1 na ledě Los Angeles. Venkovní vítězství urval i Vancouver, jenž porazil Nashville těsně 2:1, a také suverénní Rangers. New York je po úspěchu 3:1 nad Washingtonem již pouhý krok od postupu.

 

Boston a Colorado slaví postup, Pastrňák se znova blýskl dvěma body

Zdroj Zdroj: idnes.cz     24.05.2021 (07:26)     Sekcia sport

Nedělní program play off hokejové NHL přinesl první dva postupující celky. Boston i díky dalším dvěma bodům (1+1) Davida Pastrňáka porazil Washington 3:1 a celkově uspěl 4:1 na zápasy, naopak Colorado rozneslo St. Louis po závěrečném triumfu 5:2 hladce 4:0 na zápasy. Jednoznačný vývoj má i souboj Winnipegu s Edmontonem, srovnáno je naopak mezi Nashvillem a Carolinou.

 

Boston přehrál v NHL Colorado

Zdroj Zdroj: sport.cz     08.12.2022 (06:19)     Sekcia sport

NHL: Columbus - Buffalo 4:9, Philadelphia - Washington 1:4, Calgary - Minnesota 5:3, Colorado - Boston 0:4. Utkání San Jose - Vancouver, Edmonton - Arizona, Vegas - NY Rangers se ještě hrají

 

Carolina porazila v NHL i díky gólu Martina Nečase doma Chicago 3:0 a devátou výhrou v řadě vyrovnala klubový rekord

Zdroj Zdroj: sport.cz     28.12.2022 (06:08)     Sekcia sport

Ottawa - Boston 3:2 po sam. nájezdech, NY Rangers - Washington 0:4, Carolina - Chicago 3:0, NY Islanders - Pittsburgh 5:1, Nashville - Dallas 2:3, Winnipeg - Minnesota 1:4, Arizona - Colorado 6:3, St. Louis - Toronto 4:5 v prodl., Calgary - Edmonton 1:2. Utkání Los Angeles - Vegas, Vancouver - San Jose se ještě hrají. Zápas Columbus - Buffalo byl odložen.

 

Boston, to je luxus, chválí expert Pastrňáka a spol. Paf je i z další české hvězdy NHL

Zdroj Zdroj: sport.cz     21.04.2023 (10:03)     Sekcia sport

Luxusní Boston s českými esy včetně toho největšího v podobě Davida Pastrňáka, zábavná Carolina v čele s Martinem Nečasem, nebo snad Colorado s brankářem Pavlem Francouzem. Přehlídka hvězd NHL, které se vyplatí sledovat během vyřazovacích bojů v nejslavnější lize světa je více než dost. „Mně se nejvíce líbí série na Východě. Týmy tam jsou nabité hvězdami, našlapané. Když si Boston může dovolit mít Taylera Halla ve třetí lajně, tak je to velký luxus. Vždyť v jiných týmech by byl v první lajně," tvrdí v Příklepu Jakub Peslar, asistent trenérky u ženské hokejové reprezentace.

 

Góly Pastrňáka nestačily, Florida si vynutila rozhodující sedmý zápas

Zdroj Zdroj: idnes.cz     29.04.2023 (07:46)     Sekcia sport

Hokejisté Bostonu v prvním kole play off NHL nedokázali ani napodruhé využít postupový mečbol. V noci na sobotu podlehli Floridě po divokém skóre 5:7, stav série je tak srovnán 3:3 na zápasy. Za Bruins se dvakrát trefil David Pastrňák, Pavel Zacha a také obránce Radko Gudas na vítězné straně jednou asistovali. Naopak postup už slaví Carolina nad Islanders a Dallas nad Minnesotou. Dál ve hře je Colorado, které snížilo nepříznivý vývoj série proti Seattlu.

 

Tampa Bay porazila Carolinu v prodloužení

Zdroj Zdroj: sport.cz     30.03.2022 (06:08)     Sekcia sport

NHL: Tampa Bay - Carolina 4:3 v prodl., Boston - Toronto 4:6, Florida - Montreal 7:4, Pittsburgh - NY Rangers 2:3, Nashville - Ottawa 4:1, Minnesota - Philadelphia 4:1, Calgary - Colorado 1:2, Columbus - NY Islanders 3:4. Utkání Anaheim - Dallas se ještě hraje.

New Jersey v NHL nestačilo na St. Louis

Pastrňák s Krejčím řídili demolici Chicaga

Výsledky play off NHL

Boston dostal v NHL výprask

Pastrňák svým druhým gólem v sezoně pomohl Bostonu k výhře nad Floridou

Vrána se Zadinou pomohli gólem k porážce Bostonu

Český souboj v NHL. Zacha se trefil, výhru však slavil asistent Voráček

Boston má zpět vedení v sérii, Carolina s Mrázkem slavila nad Tampou

Asistence Noska a Zachy nestačily, Florida srovnala sérii s Bostonem

Kaše pomohl Bostonu k obratu, Bruins mají blízko k postupu. Pastrňák stále chybí

Palát gólem pečetil výhru New Jersey, Toronto a Vegas míří za postupem

Fantastická noc Čechů! Pastrňák s Hertlem po dvou gólech, prosadili se i další

Pastrňák s Krejčím znovu bodovali! Boston vyhrál potřetí v řadě

Krejčí zařídil dva góly, ale Bruins bez Pastrňáka padli. Trefili se i Kubalík a Nosek

Boston je na pokraji vyřazení, Carolina vyhrála i díky Nečasovi pátý zápas

Nosek a Zacha si připsali v NHL po jedné asistenci, ale Boston prohrál

Boston prohrál na ledě Floridy

Colorado porazilo Winnipeg a srovnalo stav série

Boston v NHL zvítězil na ledě Winnipegu

Nečas pomohl dvěma asistencemi k výhře Caroliny. Francouz je zpět!

Boston podlehl Vegas po samostatných nájezdech

Pastrňákův Boston propadl, Voráček pomohl asistencí k výhře. Colorado rozhodlo v poslední sekundě

Noskova asistence Vegas k výhře nestačila, Montreal otočil stav série na 2:1

Boston zvítězil nad Columbusem v prodloužení

Boston postupuje

Nečas si v přestřelce s Washingtonem připsal dvě asistence

Carolina a Florida slaví v play off další výhry a jsou krok od postupu

Hokej z jiné planety. Duo z Edmontonu válí i v play off, co na to Colorado?

Boston srovnal

Pastrňákův Boston v problémech! Carolina znovu vyhrála a v sérii jde do trháku

Boston je v NBA na pokraji vyřazení

Boston promrhal první postupový mečbol, Carolina slaví postup

Pastrňák gólem jistil výhru, Boston srovnal stav série s Carolinou

Montreal otočil stav série, Noskova asistence k výhře Vegas nestačila

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy