Florida uspěla v prodloužení

Zdroj Zdroj: sport.cz     02.04.2022 (21:41)     Sekcia sport

NHL: New Jersey - Florida 6:7 v prodl. (2:1, 4:1, 0:4 - 0:1) Branky: 4., 22. a 35. Šarangovič, 4. Hughes, 23. Kuokkanen, 37. Johnsson - 48. a 62. Forsling, 56. a 59. Barkov, 10. Chiarot, 32. Gudas, 46. Montour. Střely na branku: 34:25. Diváci: 12.284. Hvězdy zápasu: 1. Šarangovič, 2. Barkov, 3. Forsling. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Florida vyřadila Washington, Dallas a Rangers si vynutily sedmý duel

Zdroj Zdroj: idnes.cz     14.05.2022 (07:38)     Sekcia sport

Hokejový útočník Radek Faksa se asistencí podílel na rozdílové trefě Dallasu v šestém duelu play off NHL proti Calgary. Stars doma vyhráli 4:2 a srovnali vývoj na 3:3 na zápasy. Vyřazení čelili i Rangers a hráli dokonce na ledě Pittsburghu. Ten však bez zraněného kapitána Sidneyho Crosbyho postup nedotáhl a po výsledku 3:5 je série srovnána 3:3 na zápasy. Naopak hotovo je již v konfrontaci Washingtonu s vítězem základní části, favorizovaná Florida uspěla 4:3 po prodloužení a v sérii 4:2 na zápasy.

 

Florida uspěla v Buffalu

Zdroj Zdroj: sport.cz     03.04.2022 (21:56)     Sekcia sport

NHL: Buffalo - Florida 3:5 (1:0, 0:3, 2:2). Branky: 18. Okposo, 49. Skinner, 51. Tage Thompson - 38. a 41. Duclair, 27. Huberdeau, 36. Lundell, 59. Weegar. Střely na branku: 29:40. Diváci: 11 787. Ottawa - Detroit 5:2 (1:1, 2:0, 2:1). Branky: 23., 35. a 59. Norris, 19. Zub, 60. Zajcev - 8. Rasmussen (Vrána, Hronek), 53. Larkin (Hronek). Střely na branku: 36:32. Diváci: 16 402.

 

Florida uťala sérii porážek, na ledě soupeře uspěli i Wild a Islanders

Zdroj Zdroj: idnes.cz     30.03.2023 (07:37)     Sekcia sport

Ve třech středečních zápasech hokejové NHL slavily výhry hostující celky. Florida po čtyřech porážkách dokázala zvítězit po výsledku 3:2 po prodloužení nad domácím Torontem, Islanders urvali důležité body v boji o play off výhrou 2:1 po nájezdech ve Washingtonu a Minnesota překvapila vítězstvím 4:2 nad obhájci Stanley Cupu z Colorada.

 

NHL:

Zdroj Zdroj: sport.cz     10.12.2023 (23:21)     Sekcia sport

Columbus - Florida 2:5 (1:2, 0:0, 1:3) Branky: 8. Činachov, 57. Voronkov - 2. Forsling, 8. Verhaeghe, 54. Barkov, 59. M. Tkachuk, 59. Luostarinen. Střely na branku: 19:37. Diváci: 16.269. Hvězdy utkání: 1. Barkov (Florida), 2. Greaves (Columbus), 3. Forsling (Florida).

 

Bruins i bez Pastrňáka srazili obhájce titulu. Francouz pomohl k výhře Colorada

Zdroj Zdroj: sport.cz     09.04.2022 (06:02)     Sekcia sport

Hokejisté Bostonu si v NHL i bez zraněného Davida Pastrňáka poradili s Tampou Bay na jejím ledě 2:1 po prodloužení. Dařilo se českému brankáři ve službách Colorada Pavlu Francouzovi, který pomohl Lavinám k vítězství 5:4 po prodloužení nad Winnipegem. V dalších dnešních zápasech prohrála Carolina s Islanders 1:2, Florida zdolala Buffalo 4:3 a St. Louis po prodloužení zdolalo stejným poměrem Minnesotu.

 

Hokejisté Floridy vyhráli i druhé semifinále NHL v prodloužení

Zdroj Zdroj: sport.cz     21.05.2023 (06:01)     Sekcia sport

Hokejisté Floridy porazili ve druhém zápase finále Východní konference Carolinu 2:1 v prodloužení. Vítěznou branku vstřelil útočník Panthers Matthew Tkachuk, který rozhodl i první duel série. Florida tak vede 2:0 na zápasy.

 

Nezastavitelný Jágr zničil Litvínov! Kometa srazila mistra. Extraligu vede Mladá Boleslav

Zdroj Zdroj: sport.cz     19.09.2021 (12:23)     Sekcia sport

Hokejová Tipsport extraliga pokračovala pátým kolem a hned čtyři zápasy muselo rozhodnout prodloužení či nájezdy. První výhru slaví Kladno, které porazilo díky třem bodům Jaromíra Jágra Litvínov 3:2. Sparta si poradila po prodloužení s Plzní 4:3, Olomouc také v prodloužení srazila Karlovy Vary 3:2, stejně se vedlo Kometě, která uspěla v Třinci. Po nájezdech si vítězství 3:2 nad Zlínem připsali hokejisté Hradce Králové. V posledním nedělním duelu uspěla Mladá Boleslav, která srazila Liberec 2:1. Bruslařský klub tak po pěti kolech vede extraligovou tabulku.

 

Sparta otočila duel s Brnem a uspěla podruhé za sebou, prodloužení rozhodl Řepík

Zdroj Zdroj: sportovninoviny.cz     04.01.2022 (21:27)     Sekcia sport

Praha - Hokejisté Sparty porazili ve 38. kole extraligy Kometu 3:2 v prodloužení a protáhli vítěznou sérii ve vzájemných zápasech na pět duelů. O druhé domácí výhře za sebou rozhodli...

 

Tkachuk rozhodl další prodloužení, Florida může slavit postup doma

Zdroj Zdroj: idnes.cz     21.05.2023 (07:01)     Sekcia sport

Hokejisté Floridy zvítězili na ledě Caroliny 2:1 v prodloužení a vedou ve finále Východní konference NHL 2:0. Zápas rozhodl Matthew Tkachuk v čase 61:51. Hlavním hrdinou se stal ale Sergej Bobrovskij, který zneškodnil 37 střel domácích včetně jednoho pokusu Martina Nečase.

 

Florida rozhodla v prodloužení a dramatizuje bitvu o Stanley Cup, Gudas se vrátil do hry

Zdroj Zdroj: sport.cz     09.06.2023 (07:32)     Sekcia sport

Hokejisté Floridy porazili doma ve třetím utkání finále play off NHL Vegas 3:2 v prodloužení a snížili stav série na 1:2. V 65. minutě rozhodl Carter Verhaeghe, jenž dokonal obrat Panthers. Kromě něj zaznamenali gól a asistenci i jeho spoluhráč Matthew Tkachuk a na opačné straně Jonathan Marchessault a Mark Stone.

Florida urvala první finálovou výhru, prodloužení rozhodl Verhaeghe

Florida nebude prodávat vstupenky na domácí utkání fanouškům Toronta

Gól, vyloučení a klíčová asistence. Český tvrďák byl v zámoří za hvězdu

Florida deklasovala Detroit

Tampa ovládla úvodní floridské derby, Colorado slavilo po prodloužení

Vsetín na úvod semifinále 1. ligy zvítězil, uspěla také Jihlava

Calgary v prodloužení podlehlo Ottawě

Florida v prodloužení udolala Boston, Seattle se přiblížil senzaci

Francouz vychytal Coloradu bleskový postup, Nashville zkolaboval v poslední třetině

Hokejisté Winnipegu si v NHL doma zastříleli a slaví výhru

Florida postoupila po 27 letech do finále NHL

Florida devíti góly deklasovala rivaly, Hertl rozhodl v prodloužení

Florida zvyšuje vedení v sérii

Tampa Bay porazila Carolinu v prodloužení

Atlanta bez Krejčího uspěla v předkole play off, Lakers vyhráli prodloužení

Florida zvládla kritickou situaci a proti Islanders odvrátila první hrozbu vyřazení

Pastrňák nastartoval vítězný obrat Bostonu, Nečas skóroval za Carolinu

Florida se vrací do hry o play off

Hokejisté Montrealu nasázeli v NHL Floridě deset branek, Palát přihrál na tři góly Tampy

Florida vyplatila Yandla. Který tým si železného muže NHL vezme?

Vrána se Zadinou mírnili prohru Detroitu, Florida nasázel šest gólů

Philadelphia udolala Washington, Florida nezvládla další domácí start

Boston zvítězil nad Columbusem v prodloužení

Gudas asistencí pomohl k vyřazení Toronta

Pittsburgh první mečbol nevyužil, Florida vede nad Capitals

Pittsburgh první mečbol nevyužil, Florida srovnala sérii s Capitals

Američanka Burneyová-Robinsonová podepsala smlouvu v Brně. Ale dorazí?

Pittsburgh ukončil dlouhé čekání na výhru, Florida vymazala Carolinu

Philadelphia v NBA uspěla v poslední sekundě, slavil i Boston a Chicago

Obránce Gudase si v NHL vyhlédla Florida, podepsal s ní na tři roky

Jágr pomohl dvěma body k výhře Kladna nad Slavií, uspěla i Jihlava

Florida porazila Chicago

(B)obrovský zákrok! Florida oslavuje parádu ruského gólmana

Nečas asistoval u sedmigólového obratu, skóre úspěšně otáčel i Boston

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy