7 výhod elektronické kontroly vstupu

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     05.01.2024 (07:27)     Sekcia zajímavosti

Technologie, které se neustále rozvíjí, hrají v každé organizaci svou nezastupitelnou roli. Čím dál větší už i v případě monitorování docházky zaměstnanců. Elektronická kontrola vstupu (EKV) se tak stává nedílnou součástí firemních bezpečnostních opatření. Docházkové systémy, které jsou součástí EKV, nabízejí širokou škálu funkcí, které nejenže zlepšují bezpečnost, ale také usnadňují kontrolu zaměstnanců. Co umí celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

VIDEO: Dohlížel, zachraňoval. Policejní vrtulník Mil Mi2 byl lehký a úsporný

Zdroj Zdroj: idnes.cz     05.05.2023 (00:00)     Sekcia zajimavosti

V bezpečnostních službách byl od roku 1979 celkem po šestnáct let. Dohlížel na dopravu, zachraňoval zraněné. Oproti předchůdcům měl vrtulník Mil Mi2 řadu výhod – byl lehký, úsporný, nabízel lepší výhled, vysvětluje edukátor Muzea Policie České republiky Jan Holub.

 

Hašení budoucnosti? Češi představili světu unikátní novinku

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     06.05.2022 (08:11)     Sekcia zajimavosti

Pomůže s hašením, evakuací a ještě u toho dobře vypadá. Řeč je o novém vynálezu společnosti Amplla, který své předchůdce z kategorie hasících přístrojů zastiňuje hned v několika bodech.   Česká společnost Amplla 5. května – symbolicky v Divadle U Hasičů – představila revoluční řešení hasicího přístroje. Má mnoho výhod a v provedení SHIELD se

 

Jezte společně aneb Benefity rodinné večeře

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     17.03.2023 (14:00)     Sekcia zajimavosti

Večeře v rodinném kruhu jsou příjemným zakončením dne, příležitost se uvolnit a popovídat si se svými blízkými. I když je Češi milují, každý den si je dopřává jen 9 % rodin. Alespoň třikrát týdně pak 60 % rodin. Společné večeře přitom přinášejí spoustu výhod, včetně zdravotních. Třeba… Nejnovější průzkum uskutečněný v září tohoto roku American Heart Association,

 

Učitel na míru: Přírodověda na JU připravuje učitele chybějících aprobací

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     21.01.2022 (14:00)     Sekcia zajimavosti

Přírodovědecká fakulta Jihočeské univerzity chce změnit status neoblíbených předmětů jako je matematika, fyzika a chemie, a zároveň si sama vychovat kvalitní učitele přírodních věd. Zájemcům o obor učitelství nabízí mnoho výhod, hlavně bezprostřední kontakt s vědeckou obcí.   V publikovaných průzkumech o prestiži povolání se učitel stále umisťuje na předních místech. Je pravda, že dobrý učitel má

 

Robotickým nosem proti padělané whisky. Umělý degustátor ji vyčenichá

Zdroj Zdroj: idnes.cz     22.04.2022 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Je levné, rychlé, velmi přesné. A především neúplatné. Nepodvádí. Elektronické zařízení NOS.E má napomoci odstranit rostoucí problém byznysu s whisky, padělání a podvádění. Imituje lidský čich, a to více než zdárně.

 

Méně vzrostlá kukuřice jako příklad boje s klimatickou změnou

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     03.05.2024 (10:00)     Sekcia zajimavosti

Moderní kukuřice může být až dvakrát vyšší než dospělý člověk, pro děti je chůze v kukuřičném bludišti zábavou. Ovšem výška rostliny ji činí náchylnou ke zničení během silných poryvů větru. Proto byla vyvinuta nižší varianta kukuřice, která skýtá řadu výhod. Kukuřice je starobylou zemědělskou plodinou Ameriky, známá byla již 4000 let před naším letopočtem. Její

 

Analyze MyDrives Edge pro oblast pohonů

Zdroj Zdroj: 21stoleti.cz     26.01.2021 (16:35)     Sekcia zajimavosti

Společnost Siemens uvádí na trh svou první edge aplikaci Analyze MyDrives Edge pro oblast pohonů. Díky technologickým nástrojům, jako je edge computing, mohou být pohonné systémy Sinamics ještě inteligentnější, a tím přináší řadu výhod pro uživatele a výrobce strojů. Aplikace Analyze MyDrives Edge je spuštěna se základními funkcemi podobnými již osvědčené Mindsphere aplikaci Analyze MyDrives,

 

Prostituce, výpalné, masoví vrazi. Poválečná Británie byla rájem zločinců

Zdroj Zdroj: idnes.cz     18.08.2020 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Bída, hlad. Absentující bezpečnostní síly, protože muže potřebovala armáda. Obtížně kontrolovatelný pohyb milionů lidí. Tento mix ve Velké Británii po jejím vstupu do války vytvořil zlatou éru zločinu, byznysu s prostitucí, s padělanými potravinovými lístky, výpalným, ale i podmínky pro sériové vrahy.

 

V pornu ukázal Rocco vše. Militantní feministka mu nyní odhaluje duši

Zdroj Zdroj: idnes.cz     04.03.2024 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Něco mezi melodramatem a příběhem o vstupu do dospělosti, popisuje autorka svůj filmový seriál. Jenže hlavním hrdinou je Rocco Siffredi a vchází především do světa plného bezuzdného sexu a porna. Dílo Supersex přesto není přehlídkou kopulací. Zkoumá maskulinitu, její úskalí, nebezpečí, moc. Též bolest a závislost.

 

Multitaskingový hon na lišku. Rádiový orientační běh je sport pro chytré hlavy

Zdroj Zdroj: idnes.cz     09.07.2023 (00:00)     Sekcia zajimavosti

Neoběhl jsem všechny kontroly. Nevadí, pořád ještě teoreticky můžu být v cíli před někým, kdo taky ne. I když rádiový orientační běh je vedle toho klasického spíš popelkou, přesto i v něm se během let hodně změnilo. Od soutěžního klání radioamatérů se došlo ke sportu s pevnými pravidly, propracovaným systémem soutěží a taky s potřebou tvrdých tréninků.

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy