Koronavirus ONLINE: Roušky zahodíme s prázdninami. A Češi se hrnou do ciziny, těší cestovky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.06.2020 (15:40)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 330 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9763 lidí, vyléčených je 7057 a aktuálně nakažených je pak 2376. Roušky bychom mohli definitivně sundat na začátku července, řekla v rozhovoru pro Právo hlavní hygienička Jarmila Rážová. Týkalo by se to podle ní i MHD. Tuzemské cestovní kanceláře evidují od minulého týdne velký nárůst prodejů zájezdů do ciziny. Cestovní kanceláře se už také s podstatnou většinou klientů vypořádaly v případě zrušených zájezdů či storen kvůli šířícímu se koronaviru. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Češi se hrnou do ciziny, těší cestovky. A hranice otevírají i Poláci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.06.2020 (16:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 330 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9763 lidí, vyléčených je 7057 a aktuálně nakažených je pak 2376. Roušky bychom mohli definitivně sundat na začátku července, řekla v rozhovoru pro Právo hlavní hygienička Jarmila Rážová. Týkalo by se to podle ní i MHD. Tuzemské cestovky evidují od minulého týdne velký nárůst prodejů zájezdů do ciziny. Cestovní kanceláře se už také s podstatnou většinou klientů vypořádaly v případě zrušených zájezdů či storen kvůli šířícímu se viru. Od soboty pak otevře své hranice i Polsko, uvedl premiér Mateusz Morawiecki. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky zahodíme s prázdninami. A Senát chce „pardon“ i pro větší firmy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.06.2020 (13:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 330 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9763 lidí, vyléčených je 7057 a aktuálně nakažených je pak 2376. Roušky bychom mohli definitivně sundat na začátku července, řekla v rozhovoru pro Právo hlavní hygienička Jarmila Rážová. Týkalo by se to podle ní i MHD. A Senát chce, aby stát odpustil sociální odvody za červen až srpen firmám až do 150 přepočtených zaměstnanců, a nikoli jen do 50 zaměstnanců, jak navrhuje vláda. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Premiéra čeká výslech, Češi se hrnou do ciziny a Poláci otevřou hranice

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.06.2020 (19:15)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 328 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9787 lidí, vyléčených je 7111 a aktuálně nakažených je pak 2348. Tuzemské cestovky evidují od minulého týdne velký nárůst prodejů zájezdů do ciziny. Cestovní kanceláře se už také s podstatnou většinou klientů vypořádaly v případě zrušených zájezdů či storen kvůli šířícímu se viru. Od soboty otevře své hranice i Polsko, uvedl premiér Mateusz Morawiecki. A prokuratura severoitalského města Bergama vyslechne premiéra Giuseppa Conteho a další dva členy jeho kabinetu v rámci vyšetřování reakce úřadů na šíření koronaviru v Itálii. Ta podle kritiků postupu italské vlády nebyla dostatečně rychlá. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Přes 7000 vyléčených v Česku. A roušky zahodíme na začátku prázdnin

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.06.2020 (07:58)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 328 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9751 lidí, vyléčených je 7053 a aktuálně nakažených je pak 2370. Roušky bychom mohli definitivně sundat na začátku července, řekla v rozhovoru pro Právo hlavní hygienička Jarmila Rážová. Týkalo by se to podle mí i MHD. A Německo prodlouží omezení cestování mimo EU kvůli viru do konce srpna, vyplývá z informací magazínu Der Spiegel. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky povinně i venku, karanténa ministrů ČSSD a půl miliardy pro cestovky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2020 (18:44)     Sekcia bulvar

Roušky budou od středy v Česku povinné i venku  na území obcí, pokud budou lidé od sebe blíže než dva metry, a také v autě, oznámil ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO). Výjimku mají rodiny. V Česku je v nemocnicích 3721 hospitalizovaných, aktivních případů je přes 100 tisíc.V karanténě jsou kvůli nákaze ministra zemědělství Miroslava Tomana další ministři z ČSSD a šéf poslanců strany Jan Chvojka. Cestovky a průvodci mají možnost žádat o kompentace, vlád kývla na program s 500 miliony korun. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nákaza v další kutnohorské firmě. A Češi opět vozí virus z ciziny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.07.2020 (18:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 089 lidí, vyléčených je 8212 a aktuálně nakažených je pak 4525. V pátek přibylo 143 případů. Koronavirus mají i tři zaměstnanci kutnohorské firmy Foxconn, byli v kontaktu s nakaženým z ohniska v Církvici. Dalších 19 zaměstnanců je v karanténě. Turisté začali opět vozit nákazu z dovolené v zahraničí - podobně jako v březnu, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví. Roušky budou od příštího týden povinné v Chorvatsku v obchodech, barech i restauracích. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Prezident vyfasoval pokutu za návštěvu kavárny a Češi chtějí k moři

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.06.2020 (10:48)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 328 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9826 lidí, vyléčených je 7124 a aktuálně nakažených je pak 2374. Tuzemské cestovky evidují od minulého týdne velký nárůst prodejů zájezdů do ciziny. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj vyfasoval pokutu v přepočtu 30 tisíc korun za to, že porušil karanténu. Minulý týden vyrazil do kavárny, a to i přesto, že podniky měly být v té době ještě zavřené. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další Češi nakažení v cizině, hrozba u moře a Vojtěch pro roušky v MHD

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.07.2020 (09:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 353 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 238 lidí, vyléčených je 8373 a aktuálně nakažených je pak 4519. Za pondělí přibylo 64 případů. Od úterní 15. hodiny se v okrese Jihlava vrací povinnost nosit roušky na veřejných místech a v MHD. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) podpořil názor epidemiologa Rastislava Maďara, že by se od října nebo listopadu mohly do MHD vrátit plošně. Ministr pak Čechy na dovolené u moře pak varoval hlavně před bary a diskotékami, kde si lidé předávají virus mezi sebou. Celkem eviduje ministerstvo už 16 Čechů, kteří v červenci přijili s nákazou z ciziny. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Češi si opět vozí nákazu z ciziny. A německé prostitutky spílají vládě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.07.2020 (08:40)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 352 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 13 115 lidí, vyléčených je 8227 a aktuálně nakažených je pak 4536. V sobotu přibylo 53 případů. Koronavirus mají i tři zaměstnanci kutnohorské firmy Foxconn, byli v kontaktu s nakaženým z ohniska v Církvici. Turisté začali opět vozit nákazu z dovolené v zahraničí - podobně jako v březnu, potvrdilo ministerstvo zdravotnictví. Roušky budou od příštího týden povinné v Chorvatsku v obchodech, barech i restauracích. A v německém Hamburku protestovaly prostitutky, chtějí od vlády zelenou k otevření nevěstinců. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky povinně i venku, 1500 mrtvých v ČR a 8076 případů za pondělí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.10.2020 (05:35)     Sekcia bulvar

Roušky budou od středy v Česku povinné i venku na území obcí, pokud budou lidé od sebe blíže než dva metry, a také v autě, oznámil ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO). Výjimku mají rodiny. V Česku je v nemocnicích 3721 hospitalizovaných, s covid-19 zemřelo už 1513 lidí. V karanténě jsou kvůli nákaze ministra zemědělství Miroslava Tomana další ministři z ČSSD. A cestovky a průvodci mají možnost žádat o kompenzace, vláda kývla na program s 500 miliony korun. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Vojtěch přidal pro Čechy u moře varování, už je 16 nakažených z ciziny

Koronavirus ONLINE: Jen 323 nakažených za pátek. A Češi zvýšili své kontakty mezi lidmi

Koronavirus ONLINE: Češi už zase vozí nákazu ze zahraničí. A roušky v Chorvatsku se vrací

Cestovky čelí náporu zájmu o dovolenou. Češi chtějí hlavně do Řecka, zdraží zájezdy?

Koronavirus ONLINE: Roušky povinně i venku, 1500 mrtvých v ČR a ministři ČSSD v karanténě

Koronavirus ONLINE: Roušky od středy povinně i venku, karanténa ministrů ČSSD a 1500 obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: Výuka na dálku má v ČR zelenou. A do Tuniska bez cestovky jen s testem

Koronavirus ONLINE: Nárůst těžkých případů v ČR. A do Tuniska bez cestovky jen s testem

Koronavirus ONLINE: Vláda posuzuje zavření škol a další omezení. A přes 1000 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Plán dalšího přitvrzení rozhádal vládu. A přes 1000 mrtvých v ČR

Koronavirus ONLINE: Roušky se vrací na stále více míst. Po Prachaticku i na Vysočinu

Koronavirus ONLINE: 298 mrtvých v ČR, nouzový stav skončil, Babiš se omluvil za roušku dole

Koronavirus ONLINE: Slováci zavádějí karanténu pro Čechy. A roušky dostanou i invalidé

Koronavirus ONLINE: 7124 vyléčených v ČR. Princ doplatil na cestování a Češi chtějí k moři

Koronavirus ONLINE: Premiéra čeká výslech, princ doplatil na cestování a Češi chtějí k moři

Koronavirus ONLINE: 10 066 případů v ČR, 7300 vyléčených. Vojtěcha těší odložené roušky

Koronavirus ONLINE: 10 064 případů v ČR, 7296 vyléčených. Vojtěcha těší odložené roušky

Koronavirus ONLINE: Nákaza Zemanova muže, karanténa ministrů ČSSD a půl miliardy pro cestovky

Koronavirus ONLINE: Roušky od 1. září nebudou ve školách ani obchodech plošně, Vojtěch otočil

Koronavirus ONLINE: 283 mrtvých v ČR, uzdravených rychle přibývá. Roušky pomalu mizí

Koronavirus ONLINE: 282 mrtvých v ČR, uzdravených rychle přibývá. Kde všude zmizí roušky?

Koronavirus ONLINE: 281 mrtvých v ČR, uzdravených rychle přibývá. Kde všude zmizí roušky?

Koronavirus ONLINE: V Kutné Hoře drhne odběr vzorků, roušky zavede i jihlavský úřad

Koronavirus ONLINE: Vojtěch stáhl roušku a zaradoval se. A skok o 118 nakažených za den v ČR

Koronavirus ONLINE: Znovu přes 100 nových případů v ČR a nové ohnisko ve firmě na roušky

Koronavirus ONLINE: 14 924 případů v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Koronavirus ONLINE: Babiš přiznal obavy a chce roušky u všech. Prymula: Druhá vlna je tu

Koronavirus ONLINE: V Jihlavě zemřeli dva nakažení senioři. Vysočina vrací roušky

Koronavirus ONLINE: 334 obětí a 10 280 případů v ČR. Nové ohnisko na severu Moravy

Nakažení Češi přijeli z dovolené. Cestovky: Je to hra se strachem a Babiš ať platí storno

Koronavirus ONLINE: 334 obětí a 10 283 případů v ČR. A strach v Číně kvůli lososovi z trhů

Koronavirus ONLINE: 14 800 nakažených v ČR. Do Prahy se vrací roušky, na Kutnohorsku končí

Koronavirus ONLINE: Prymula o hrozbě mutací na dovolené. Přeočkování Čechů za rok?

Koronavirus ONLINE: Nové ohnisko na severu Moravy. A z dovolenkového ráje „vypakovali“ turisty

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy