Koronavirus ONLINE: 305 nových případů za den v ČR. Babiš zmínil sundané roušky v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.06.2020 (05:37)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 348 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 603 lidí, vyléčených je 7705 a aktuálně nakažených je pak 3550. Během neděle přibylo 305 nových případů. Výraznější nárůst souvisí patrně s větším testováním na Karvinsku. Podle vládního zmocněnce Romana Prymuly nejde o druhou vlnu nákazy, jelikož je to izolovaný nárůst. Souhlasí s ním ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Premiér Andrej Babiš (ANO) naopak zmínil, že situace v Praze vypadá dobře a Pražané by mohli od 1. července odložit roušky v MHD - s výjimkou metra. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 305 nových případů za den v ČR. A roušky zůstanou povinné v metru

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.06.2020 (09:24)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 348 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 604 lidí, vyléčených je 7710 a aktuálně nakažených je pak 3550. Během neděle přibylo 305 nových případů. Výraznější nárůst souvisí patrně s větším testováním na Karvinsku. Podle vládního zmocněnce Romana Prymuly nejde o druhou vlnu nákazy, jelikož je to izolovaný nárůst. Souhlasí s ním ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Premiér Andrej Babiš (ANO) naopak zmínil, že situace v Praze vypadá dobře a Pražané by mohli od 1. července odložit roušky v MHD - s výjimkou metra. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí se blíží, Vojtěch chce vrátit roušky a minimum nových případů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.06.2021 (17:58)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. V sobotu laboratoře potvrdily 63 případů, to je nejméně za poslední rok. Premiér Andrej Babiš (ANO) uvedl, že očkování dětí 12+ začne 1. července. A ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) na ČT zmínil, že by od stejného data chtěl možnost nošení roušek místo respirátorů v uzavřených prostorech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 305 nových případů za den v ČR, v metru dál s rouškou a nová mapa nákazy

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.06.2020 (16:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 348 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 604 lidí, vyléčených je 7710 a aktuálně nakažených je pak 3550. Během neděle přibylo 305 nových případů. Výraznější nárůst souvisí patrně s větším testováním na Karvinsku. Podle vládního zmocněnce Romana Prymuly nejde o druhou vlnu nákazy, jelikož je to izolovaný nárůst. Souhlasí s ním ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO), která zároveň ukázal novou mapu pro cestování po Evropské unii. Nově je na ní červené jen Švédsko, Portugalsko je oranžové, zbytek EU zelený. Premiér Andrej Babiš (ANO) naopak zmínil, že situace v Praze vypadá dobře a Pražané by mohli od 1. července odložit roušky v MHD - s výjimkou metra. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Skok v počtu případů, na jihu nasadí roušky i ve třídách. Babiš: Konec strašení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.09.2020 (18:08)     Sekcia bulvar

Podle Romana Prymuly budou nárůsty nakažených koronavirem pokračovat v Česku další dva tři týdny. Jeden nakažený nakazí více než jednoho člověka, podle statistiků je číslo R 1,59 a lze hovořit o riziku plošného exponenciálního šíření. Do úterního poodvečera přibylo v Česku 968 nových případů. Na misi v Makedonii se podle Aktuálně.cz nakazilo 12 ze 40 českých policistů, speciál je dopravil zpátky domů. Většina žáků jihočeských škol bude muset od pondělí povinně nosit roušky i během výuky. Nové opatření v úterý projednala bezpečnostní rada kraje. Premiér Andrej Babiš (ANO) nicméně vyzývá, aby se lidé přestali strašit koronavirem, zmínil jako důsledek zhoršení prevence rakoviny kůže. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zaplněné zahrádky i parky v Praze, davy na náplavce. A 323 případů za pátek

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.06.2021 (18:17)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za pátek testy odhalily 323 nových případů. Odstartovala již i registrace k očkování pro věkovou kategorii 16+. Povinnost žáků nosit roušky ve třídách zůstane zachována, řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v České televizi. Skupina odborníků MeSES přitom doporučuje roušky odložit v bezpečných okresech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 305 případů za den v Česku, v metru dál s rouškou a testy kvůli kašli?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.06.2020 (22:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 348 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 11 724 lidí, vyléčených je 7737 a aktuálně nakažených je pak 3639. Během neděle přibylo 305 nových případů. Výraznější nárůst souvisí patrně s větším testováním na Karvinsku. Podle vládního zmocněnce Romana Prymuly jde o izolovaný nárůstm ne o druhou vlnu. Souhlasí s ním ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Premiér Andrej Babiš (ANO) zmínil, že situace v Praze vypadá dobře a Pražané by mohli od 1. července odložit roušky v MHD - s výjimkou metra. A primářka Nemocnice Na Bulovce Hana Roháčová v debatě s odborníky odmítla, aby Češi na podzim museli povinně na testy jen kvůli kašli. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš zaryl do „špílmachrů“ opozice. Změna termínu 2. dávky se bude řešit

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.06.2021 (12:12)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál zpomaluje. Za pátek testy odhalily 323 nových případů. Odstartovala již i registrace k očkování pro věkovou kategorii 16+. Povinnost žáků nosit roušky ve třídách zůstane zachována, řekl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v České televizi. Skupina odborníků MeSES přitom doporučuje roušky odložit v bezpečných okresech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Znovu přes 100 nových případů v ČR a nové ohnisko ve firmě na roušky

Zdroj Zdroj: blesk.cz     08.07.2020 (08:45)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 351 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 685 lidí, vyléčených je 7910 a aktuálně nakažených je pak 4424. Během úterý se počet nových případů znovu přehoupl přes stovku, bylo jich 119. Novým ohniskem je firma z Frýdku - Místku. Podle ČTK jde o společnost DEVA, která vyrábí ochranné a zásahové oděvy a v březnu šila roušky z nanotextilie. Kvůli nárůstu počtu nakažených koronavirem budou muset lidé v rakouské spolkové zemi Horní Rakousy, která hraničí s jihem Čech, opět nosit roušky. Brazilský prezident Jair Bolsonaro má pozitivní test na koronavirus. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další růst počtu případů v Česku. Babiš nechce koronavirem strašit

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2020 (06:05)     Sekcia bulvar

Nárůsty nakažených koronavirem v Česku budou pokračovat další dva tři týdny, tvrdí epidemiolog Roman Prymula. Úterní přírůstek byl po třech dnech opět rekordní. Laboratoře potvrdily 1677 nových případů, roste i počet lidí v nemocnicích. V současné době jich je 333, 78 ve vážném stavu Jeden nakažený nakazí více než jednoho člověka, podle statistiků je číslo R 1,59 a lze hovořit o riziku plošného exponenciálního šíření. Většina žáků jihočeských škol bude muset od pondělí povinně nosit roušky i během výuky. Premiér Andrej Babiš (ANO) nicméně vyzývá, aby se lidé přestali strašit koronavirem, zmínil jako důsledek zhoršení prevence rakoviny kůže. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 101 vážných případů v ČR. Babiš žádá zodpovědnost, Prymula přebírá otěže

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.09.2020 (05:35)     Sekcia bulvar

Premiér Andrej Babiš (ANO) v pondělním projevu apeloval na Čechy, aby nosili roušky a dodržovali opatření, situace je podle něj vážná. V úterý uvede do úřadu Romana Prymulu jako nového ministra zdravotnictví, který post přebral po rezignaci Adama Vojtěcha (za ANO). Vláda obnovila Ústřední krizový štáb, osekala mu ale kompetence. Naopak o stavu nouze vůbec nejednala. Za pondělí přibylo 1476 nových případů, hospitalizovaných je 494 - 101 ve vážném stavu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Skok v počtu případů a nákaza českých policistů. Babiš: Konec strašení

Koronavirus ONLINE: 149 nových případů za den v ČR a konec roušek. Kde zůstávají problémy?

Koronavirus ONLINE: Další růst počtu případů a nákaza českých policistů. Babiš: Konec strašení

Koronavirus ONLINE: 149 nových případů za den v ČR, horníci bez piva a nákupy bez roušek

Koronavirus ONLINE: Další červená Praze, na jihu nasadí roušky i ve třídách. Babiš: Konec strašení

Koronavirus ONLINE: 330 nových případů v ČR, nejvíc od 3. dubna. A Babiš pro karanténu na 10 dní

Koronavirus ONLINE: 137 nových případů v ČR. A Slovinci ruší karanténu pro Čechy

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, vláda přitvrdí. Babiš připustil úplné zavření škol

Koronavirus ONLINE: Přes 100 nových případů v Česku a nákaza uzavřela firmu na roušky

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování, kdo má přednost? A část nemocnic hlásí plno

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily o očkování, u domu měl rakev odpůrců. Kdo má přednost?

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování. A udělá vláda na sjezdovkách pořádek?

Koronavirus ONLINE: Babiš bez Blatného zveřejnil očkovací strategii. U domu měl rakev odpůrců

Koronavirus ONLINE: Babiš kvůli šesté dávce tepal šéfa nemocnice. A rezervace od 15. ledna

Koronavirus ONLINE: 384 případů za úterý. A od léta roušky jen v MHD a obchodech, věří Vojtěch

Koronavirus ONLINE: Další raketový nárůst v Praze. A Babiš vyzval WHO, ať mlčí

Koronavirus ONLINE: 20 012 případů v ČR. Itálie zavře diskotéky a nařídí venku roušky

Koronavirus ONLINE: 680 nových případů za den v ČR. A expremiér skončil v nemocnici

Koronavirus ONLINE: 20 tisíc případů v ČR. Itálie zavře diskotéky a nařídí venku roušky

Koronavirus ONLINE: Očkování Američané venku můžou odhodit roušky. A Klaus zmínil zotročení

Koronavirus ONLINE: Zeman u očkování změnil plány, Babiš tepal šéfa nemocnice kvůli šesté dávce

Koronavirus ONLINE: 5232 aktivních případů v ČR. A roušky na plážích i na horách po Evropě

Koronavirus ONLINE: 63 případů za sobotu. A Vojtěch chce od 1.7 roušky místo respirátorů

Koronavirus ONLINE: Babiš v ohrožení? Nakazila se jeho blízká pracovnice. A zpřísnění v Praze

Koronavirus ONLINE: Prymula chce ve školách den volna navíc. A připustil další opatření

Koronavirus ONLINE: Prymula o hrozbě mutací na dovolené. Přeočkování Čechů za rok?

Koronavirus ONLINE: 23 964 nových případů za sobou, počet lidí v nemocnici ale klesl

Koronavirus ONLINE: Prymula chce ve školách den volna navíc. A hospody zavřou ve 22:00?

Koronavirus ONLINE: Prymula přebírá otěže, Babiš žádá zodpovědnost. A skok v počtu obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: 153 případů za neděli v Česku. V nemocnicích je 891 osob

Koronavirus ONLINE: Jen 323 nakažených za pátek. A Češi zvýšili své kontakty mezi lidmi

Koronavirus ONLINE: Necelých 800 nových případů v ČR, Babiš přiznal obavy a primátor v karanténě

Koronavirus ONLINE: Maďar zmínil okamžitý návrat roušek do výuky. „Aspoň na pár týdnů“

Koronavirus ONLINE: 384 případů za úterý. Covid psy mají zelenou a od léta roušky jen v MHD a obchodech

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy