Koronavirus ONLINE: Vojtěch na Karvinsku připustil ráznější omezení. A Babiš vyjel do lázní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2020 (16:30)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 351 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 440 lidí, vyléčených je 7852 a aktuálně nakažených je pak 4237. Během soboty přibylo 121 nakažených. Podle hejtmana Moravskoslezského kraje Iva Vondráka (ANO) se situace na Karvinsku zhoršuje. Ministr zdravonictví Adam Vojtěch (za ANO) zmínil karanténu jako „krajní řešení“, v záloze je omezení hromadných akcí jen na 10 lidí nebo návrat roušek i venku. Ministr zahračí Tomáš Petříček (ČSSD) v České televizi zmínil, že bude řešit s vládní kolegyní Klárou Dostálovou (za ANO) možnost kompenzací pro turisty, kterým se kvůli postoji například Kypru zkomplikuje nebo prodraží cesta na dovolenou. To premiér Andrej Babiš (ANO) vyrazil vyzkoušet lázně Aurora v Třeboni. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Karanténu na Karvinsku zmínil i Vojtěch. A vysmátý Babiš vyjel do lázní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2020 (14:00)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 351 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 440 lidí, vyléčených je 7852 a aktuálně nakažených je pak 4237. Během soboty přibylo 121 nakažených. Podle hejtmana Moravskoslezského kraje Iva Vondráka (ANO) se situace na Karvinsku zhoršuje, vyhlášení karantény připustil i ministr zdravonictví Adam Vojtěch (za ANO). Podle něj je to zcela „krajní řešení“. Ministr zahračí Tomáš Petříček (ČSSD) v České televizi zmínil, že bude řešit s vládní kolegyní Klárou Dostálovou (za ANO) možnost kompenzací pro turisty, kterým se kvůli postoji například Kypru zkomplikuje nebo prodraží cesta na dovolenou. To premiér Andrej Babiš (ANO) vyrazil vyzkoušet lázně Aurora v Třeboni. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Podíl nakažených se vyšvihl, Vojtěch brání Karvinou a Babiš jel do lázní

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2020 (18:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 348 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 469 lidí, vyléčených je 7864 a aktuálně nakažených je pak 4257. Během neděle přibylo 29 nakažených. Podle hejtmana Moravskoslezského kraje Iva Vondráka (ANO) se situace na Karvinsku zhoršuje. Ministr zdravonictví Adam Vojtěch (za ANO) zmínil karanténu jako „krajní řešení“, v záloze je omezení hromadných akcí jen na 10 lidí nebo návrat roušek i venku. Ale hygienici zatím nic zpřísňovat nechtějí - i když podíl nových případů na počtu testů stoupl v sobotu stoupl na 7,65 procenta. A premiér Andrej Babiš (ANO) vyrazil vyzkoušet lázně Aurora v Třeboni. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Karanténu na Karvinsku zmínil i Vojtěch. Petříček řeší pomoc dovolenkářům

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2020 (13:15)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 351 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 440 lidí, vyléčených je 7852 a aktuálně nakažených je pak 4237. Během soboty přibylo 121 nakažených. Podle hejtmana Moravskoslezského kraje Iva Vondráka (ANO) se nicméně situace na Karvinsku zhoršuje a vyhlášení karantény připustil i ministr zdravonictví Adam Vojtěch (za ANO). Podle něj je to zcela „krajní řešení“. Ministr zahračí Tomáš Petříček (ČSSD) v České televizi zmínil, že bude řešit s vládní kolegyní Klárou Dostálovou (za ANO) možnost kompenzací pro turisty, kterým se kvůli postoji například Kypru zkomplikuje nebo prodraží cesta na dovolenou. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

ŽIVĚ: Vojtěch na tiskovce o „promořeném“ Karvinsku. Co řekne na kritiku, razii či OKD?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     02.07.2020 (18:21)     Sekcia bulvar

Těžební společnost OKD od pátku zastavuje těžbu ve všech dolech na Karvinsku, kde přetrvávají přísnější omezení, než ve zbytku republiky. Do Moravskoslezského kraje ve čtvrtek zavítal i ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO).

 

Koronavirus ONLINE: Babiš podpořil větší protesty, Vojtěch zrušil omezení na 500 lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.06.2020 (15:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 328 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 9699 lidí, vyléčených je 7009 a aktuálně nakažených je pak 2362. Obce dostanou od státu příspěvek 1200 korun na obyvatele jako kompenzaci za nižší příjmy z daní, schválila vláda. V Česku od pondělí skončila povinnost nosit roušky u bazénů a jsou povoleny akce pro 500 osob. Na úterý svolané protesty proti vládě a premiérovi Andreji Babišovi (ANO) měly ale dostat výjimku, aby mohly mít více než 500 lidí, zmínil Babiš. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) oznámil, že od 15:00 omezení na demonstrace neplatí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Karvinsko je krok od karantény. A hygiena spletla výsledky testů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2020 (09:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 351 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 440 lidí, vyléčených je 7852 a aktuálně nakažených je pak 4237. Během soboty přibylo 121 nakažených a podle epidemiologů je stejné riziko nákazy na Karvinsku, v Praze, okrese Praha-východ a na Liberecku. Podle hejtmana Moravskoslezského kraje Iva Vondráka (ANO) se nicméně situace na Karvinsku zhoršuje a vyhlášení karantény připustil i ministr zdravonictví Adam Vojtěch (za ANO). Pracovník v IT Jan Šromek sdílel svou zkušenost s hygienou, od které se dozvěděl negativní výsledek testu cizího člověka. Sám byl ale pozitivní. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Karvinsko je krok od karantény. Petříček připustil proplácení testů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.07.2020 (12:25)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 351 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 12 440 lidí, vyléčených je 7852 a aktuálně nakažených je pak 4237. Během soboty přibylo 121 nakažených. Podle hejtmana Moravskoslezského kraje Iva Vondráka (ANO) se nicméně situace na Karvinsku zhoršuje a vyhlášení karantény připustil i ministr zdravonictví Adam Vojtěch (za ANO). Ministr zahračí Tomáš Petříček (ČSSD) v České televizi zmínil, že bude řešit s vládní kolegyní Klárou Dostálovou (za ANO) možnost kompenzací pro turisty, kterým se kvůli postoji například Kypru zkomplikuje nebo prodraží cesta na dovolenou. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, vláda přitvrdí. Babiš připustil úplné zavření škol

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2020 (08:15)     Sekcia bulvar

V Česku od pondělí začínají platit nová opatření, premiér Andrej Babiš (ANO) ale už zmínil, že ve středu dojde k jejich zpřísnění. Vláda by o nich měla rozhodnout dnes. Babiš v rozhovoru pro Právo připustil zavření prvních stupňů základních škol, i s podzimními prázdninami by trvalo tři týdny. V ČR za neděli přibylo 3104 případů, o víkendech se ale méně testuje. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda posuzuje zavření škol a další omezení. A přes 1000 mrtvých v ČR

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2020 (18:05)     Sekcia bulvar

V Česku od pondělí začínají platit nová opatření, premiér Andrej Babiš (ANO) ale už zmínil, že ve středu dojde k jejich zpřísnění. Vláda je posuzuje na ponlděním jednání. Babiš v rozhovoru pro Právo připustil zavření prvních stupňů základních škol, i s podzimními prázdninami by trvalo tři týdny. Dřív zavřít budou muset zřejmě i restaurace a roušky mají být povinné i na zastávkách. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 258 mrtvých a 4017 vyléčených v ČR. Boj potrvá roky, připustil Vojtěch

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2020 (10:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 258 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7899 lidí, vyléčených je 4017 a aktuálně nakažených je pak 3624. Země podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) už nemá plošný problém, musí se ale zaměřit na lokální ohniska. Jedním z nich je Chebsko, kde je 138 nakažených na 100 tisíc obyvatel, víc než v Praze. Kvůli nízkému podílu protilátek budeme lokání ohniska zřejmě řešit roky, zmínil Vojtěch. Ministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček (za ANO) v pořadu Blesku Epicentrum připustil, že by hospody mohly otevřít dříve než 25. května. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Zaorálek musel na testy, Babiš se namíchl a Slovinci opět vítají Čechy

Koronavirus ONLINE: Babiš připustil úplné zavření škol, bude i zákaz vycházení po 22:00?

Koronavirus ONLINE: Vojtěch připustil další opatření. A před Českem varuje i Čína

Koronavirus ONLINE: Zaorálek nesmí do práce, Babiš se namíchl a Slovinci opět vítají Čechy

Koronavirus ONLINE: Babiš i kvůli Vivien razí změnu pravidel. A Vojtěch tepe pomalé laboratoře

Koronavirus ONLINE: 305 nových případů za den v ČR. Babiš zmínil sundané roušky v Praze

Koronavirus ONLINE: Špatná zpráva pro Karvinsko. Vojtěch: 212 případů, omezíme uvolnění

Koronavirus ONLINE: 315 mrtvých v ČR a špatná zpráva pro Karvinsko. Vojtěch: Omezíme rozvolnění

Koronavirus ONLINE: Podíl nakažených se vyšvihl, Vojtěch brání Karvinou a na Kypr s testem

Koronavirus ONLINE: 315 mrtvých v ČR. Roušky lidi zatěžují, Vojtěch řekl, co s nimi bude dál

Koronavirus ONLINE: Vojtěch připustil další opatření. Onemocněl i exšéf lidovců

Vojtěch mírnil emoce v „promořené“ Karviné: Město neuzavřeme. Ocenil uzavírku v OKD

Koronavirus ONLINE: 263 mrtvých a 4214 uzdravených v ČR. Nouzový stav se možná protáhne

Koronavirus ONLINE: Vojtěch připustil tvrdší opatření. A nákaza u exšéfa lidovců

Koronavirus ONLINE: Babiš i kvůli Vivien razí změnu pravidel. A 216 nakažených za pondělí

Nákaza na Karvinsku - Ministr Vojtěch tvrdí: Nic jsme nepodcenili!

Koronavirus ONLINE: 305 nových případů za den v ČR. A roušky zůstanou povinné v metru

Koronavirus ONLINE: Očkování dětí se blíží, Vojtěch chce vrátit roušky a minimum nových případů

Koronavirus ONLINE: 502 nakažených za pátek v ČR. A Vojtěch má navrhnout další rozvolnění

Koronavirus ONLINE: 258 mrtvých v ČR a problémy na Chebsku. Babiš chce prověrku nákupů z Číny

Koronavirus ONLINE: Babiš promluvil o katastrofě. A Blatný zvažuje zákaz cestování mezi kraji

Koronavirus ONLINE: Na kulturu nově až 5000 diváků, slíbil Babiš od léta. A Vojtěch na očkování

Koronavirus ONLINE: 8957 případů v ČR. Venku bez roušek a špatná zpráva pro Karvinsko

Karvinsko máme pod kontrolou, tvrdí Vojtěch. K zavření hornického okresu nevidí důvod

Koronavirus ONLINE: 269 mrtvých a 4369 uzdravených v ČR. Roušky sundáme v polovině června

Koronavirus ONLINE: Vojtěch má navrhnout další rozvolnění v ČR. A tempo očkování zpomalilo

Koronavirus ONLINE: Špatná zpráva pro Karvinsko. A Prymula promluvil o schůzce s Vojtěchem

Koronavirus ONLINE: Babiš připustil testování očkovaných. „Lockdown by společnost nepřijala“

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl, koho chtěl za nového ministra. A 7281 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: 113 vyléčených za den v ČR a Vojtěch chce povolat na pomoc armádu

Koronavirus ONLINE: Vojtěch připustil tvrdší opatření. A do dovolenkového ráje jen s testem

Vojtěch má koronavirus, zůstane v izolaci. Pošle do karantény vládu v čele s Babišem?

Koronavirus ONLINE: Obrat v Česku, Vojtěch chce povolat armádu a tanečnice nasadily štíty

Koronavirus ONLINE: 315 mrtvých v ČR. Prymula porazil v důvěře lidí Hamáčka, Babiše i Vojtěcha

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy