Koronavirus ONLINE: Další červená Praze a Prymula čeká růst případů. Babiš: Konec strašení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.09.2020 (12:05)     Sekcia bulvár

Česko hlásí 465 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 37 222 lidí, vyléčených je 22 129 a aktuálně nakažených je rekordních 14 628. V pondělí přibylo 1038 případů a podle Romana Prymuly budou nárůsty pokračovat další dva tři týdny. Jeden nakažený koronavirem v Česku nakazí více než jednoho člověka, podle statistiků je číslo R 1,59 a lze hovořit o riziku plošného exponenciálního šíření. Nizozemsko od úterý kvůli covidu-19 zařadilo Prahu mezi rizikové regiony. Premiér Andrej Babiš (ANO) nicméně vyzval, aby se lidé přestali strašit koronavirem, zmínil jako důsledek zhoršení prevence rakoviny kůže. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Další červená Praze, na jihu nasadí roušky i ve třídách. Babiš: Konec strašení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.09.2020 (15:22)     Sekcia bulvar

Podle Romana Prymuly budou nárůsty nakažených koronavirem pokračovat v Česku další dva tři týdny. Jeden nakažený nakazí více než jednoho člověka, podle statistiků je číslo R 1,59 a lze hovořit o riziku plošného exponenciálního šíření. Většina žáků jihočeských škol bude muset od pondělí povinně nosit roušky i během výuky. Nové opatření v úterý projednala bezpečnostní rada kraje. Premiér Andrej Babiš (ANO) nicméně vyzval, aby se lidé přestali strašit koronavirem, zmínil jako důsledek zhoršení prevence rakoviny kůže. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Další růst počtu případů a nákaza českých policistů. Babiš: Konec strašení

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.09.2020 (23:30)     Sekcia bulvar

Podle Romana Prymuly budou nárůsty nakažených koronavirem pokračovat v Česku další dva tři týdny. Jeden nakažený nakazí více než jednoho člověka, podle statistiků je číslo R 1,59 a lze hovořit o riziku plošného exponenciálního šíření. Do úterního poodvečera přibylo v Česku 968 nových případů, do statistik přibylo dalších 11 obětí a v nemocnicích už je 333 lidí. Na misi v Makedonii se podle Aktuálně.cz nakazilo 12 ze 40 českých policistů, speciál je dopravil zpátky domů. Většina žáků jihočeských škol bude muset od pondělí povinně nosit roušky i během výuky. Premiér Andrej Babiš (ANO) nicméně vyzývá, aby se lidé přestali strašit koronavirem, zmínil jako důsledek zhoršení prevence rakoviny kůže. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 302 mrtvých v ČR, 8630 případů. Prymula potvrdil konec, Babiš mu hledá místo

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.05.2020 (22:30)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 302 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 8630 lidí, vyléčených je 5725 a aktuálně nakažených je pak 2603. Česko nyní řeší dohody s dalšími, především sousedními zeměmi o tom, jak to bude s uvolněním hranic. Premiér Andrej Babiš (ANO), aby se naráz otevřely hranice 15. června s Německem, Slovenskem, Rakouskem a Maďarskem. Hlaní tvář boje proti viru v Česku, epidemiolog Roman Prymula, potvrdil, že jako náměstek ministra zdravotnictví končí a další práci řeší s premiérem Babišem. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 15 729 případů za středu a přes 4100 obětí v ČR. Nakažená je i Dostálová

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.11.2020 (01:25)     Sekcia bulvar

Další člen české vlády má koronavirus, nakažená ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO) má bolesti a rýmu. Za středu v tuzemsku přibylo zatím 15 729 nakažených -  a za úterý také rekordních 220 obětí koronaviru. Růst počtu nových případů podle statistik zřejmě nepokračuje, tvrdí premiér Andrej Babiš (ANO). Odhady k otevření škol či obchodů by měly být jasnější v pátek. Od pondělí budou na tzv. mapě cestovatele označeny minimálně oranžovou barvou takřka všechny evropské země. Většina bude červená. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažených je až půl milionu, tvrdí Prymula. „Umrtví“ vláda Česko?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.10.2020 (16:49)     Sekcia bulvar

S koronavirem zemřelo v Česku už přes 2000 lidí a počet nových případů dál prudce roste. V pátek přibylo rekordních 15 252 nakažených, v sobotu 12 472, což je nejvíc o víkendovém dni. Končící ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) v ČT řekl že reálně nakažených je v Česku 400 až 500 tisíc. Klíčový bude počet nově potvrzených případů v úterý, to už by se podle něj měla projevit zavedená opatření. Pokud to tak nebude, je ve hře další zpřísnění. To potvrdil i premiér Andrej Babiš (ANO).  Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 3100 případů za neděli, Prymula odmítl promoření ČR. A vláda znovu přitvrdí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     12.10.2020 (06:05)     Sekcia bulvar

V Česku od pondělí začínají platit nová opatření, premiér Andrej Babiš (ANO) ale už zmínil, že ve středu dojde k jejich zpřísnění. Vláda by o nich měla rozhodnout dnes. Ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) odmítl pro CNN Prima News strategii promoření celé populace. V ČR za neděli přibylo 3104 případů, o víkendech se ale méně testuje. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 15 088 případů za středu. Rozvolníme po Velikonocích, odhaduje Babiš

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.03.2021 (08:38)     Sekcia bulvar

V Česku za středu přibylo 15 088 případů případů nákazy. Zemřelo již přes 21 tisíc osob, přičemž růst obětí neustále zrychluje. Posílit vyčerpané zdravotníky mají lékaři z ambulancí, hejtmani jim mohou nařídit pracovní povinnost, schválila vláda. Premiér Andrej Babiš (ANO) pro MF Dnes sdělil, že rozvolnění odhaduje až po Velikonocích. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Česku hrozí úplné „vypnutí“. Nakažených je až půl milionu, tvrdí Prymula

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.10.2020 (22:30)     Sekcia bulvar

S koronavirem zemřelo v Česku už přes 2100 lidí a počet nových případů dál prudce roste. V sobotu přibylo 12 472 nakažených, což je víkendový rekord, do nedělního podvečera pak dalších 4577. Končící ministr zdravotnictví Roman Prymula (za ANO) v ČT řekl že reálně nakažených je v Česku 400 až 500 tisíc. Klíčový bude počet nově potvrzených případů v úterý, to už by se podle něj měla projevit zavedená opatření. Pokud to tak nebude, je ve hře další zpřísnění. To potvrdil i premiér Andrej Babiš (ANO). Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakažená Dostálová má bolesti. A Čechům se zkomplikuje cestování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.11.2020 (15:50)     Sekcia bulvar

Další člen české vlády má koronavirus, nakažená je ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová (za ANO). Zmínila, že má bolesti a rýmu. Za úterý v tuzemsku přibylo 12 088 nakažených. Růst počtu nových případů podle statistik zřejmě nepokračuje, tvrdí premiér Andrej Babiš (ANO). Odhady k otevření škol či obchodů by měly být jasnější v pátek. Od pondělí budou na tzv. mapě cestovatele označeny minimálně oranžovou barvou takřka všechny evropské země, uvedl ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD). Většina bude červená. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 1911 případů za neděli v ČR, nouzový stav skončí. A další nelegální party

Zdroj Zdroj: blesk.cz     05.04.2021 (08:08)     Sekcia bulvar

V neděli přibylo 1911 případů covidu, o 169 víc než před týdnem. Je to první mezitýdenní růst od 12. března. Pomalu se uvolňuje tlak na nemocnice. Premiér Andrej Babiš (ANO) TN.cz řekl, že vláda už nebude prodlužovat nouzový stav, ten tak skončí 11. dubna po 188 dnech. A policie rozehnala v Praze další nelegální party, v bytě se sešly desítky lidí.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Další růst počtu případů v Česku. Babiš nechce koronavirem strašit

Koronavirus ONLINE: Přes 4000 obětí v ČR, 220 jen za úterý a nakažená Dostálová má bolesti

Koronavirus ONLINE: Většina Česka zoranžověla. A Prymula znovu přitvrdí v opatřeních

Koronavirus ONLINE: Skok v počtu případů a nákaza českých policistů. Babiš: Konec strašení

Koronavirus ONLINE: Téměř 3 tisíce případů za den v ČR, Prymula chce přitvrdit. A nákaza europoslance

Koronavirus ONLINE: Skok v počtu případů, na jihu nasadí roušky i ve třídách. Babiš: Konec strašení

Koronavirus ONLINE: Červená od Německa pro celou ČR. A opatření znovu přitvrdí

Koronavirus ONLINE: Přes milion případů v Česku. A Babiš hlásí další nadějný lék

Koronavirus ONLINE: Prymula v Česku přitvrdí, nakažená primátorka a červená od Německa

Koronavirus ONLINE: 798 nakažených v ČR za den. Rozvolnilo se moc rychle, říká Prymula

Koronavirus ONLINE: Prymula předvídá až 50 tisíc případů denně. JIPky se rychle plní

Koronavirus ONLINE: Nejasná čísla za neděli, nová opatření a Prymula odmítl promoření ČR

Koronavirus ONLINE: Téměř 12 500 případů za sobotu v ČR. Prymula promluvil o tvrdém lockdownu

Koronavirus ONLINE: 9721 případů za čtvrtek v ČR. A Babiš v Bruselu jednal i o pandemii

Koronavirus ONLINE: Prymula chce ve školách den volna navíc. A připustil další opatření

Koronavirus ONLINE: Přes 800 lidí v nemocnicích, Prymula chce přitvrdit. A nákaza europoslance

Koronavirus ONLINE: 7301 nových případů za neděli. Česku hrozí úplné „vypnutí“

Koronavirus ONLINE: 101 vážných případů v ČR. Babiš žádá zodpovědnost, Prymula přebírá otěže

Koronavirus ONLINE: Téměř 3 tisíce případů za den v ČR, onemocněl i europoslanec Pospíšil

Koronavirus ONLINE: Prymula brání schůzku pomocí právníků. A 10 273 případů v ČR za pondělí

Koronavirus ONLINE: V Česku je druhá vlna, řekl Prymula. Sobotní rekord byl 1541 případů

Koronavirus ONLINE: Prymula chce ve školách den volna navíc. A hospody zavřou ve 22:00?

Koronavirus ONLINE: Prymula čeká až 50 tisíc případů denně. A omikron v ČR i dalších zemích Evropy

Koronavirus ONLINE: Prymula místo Vojtěcha, Babiš žádá zodpovědnost. A skok v počtu obětí v ČR

Koronavirus ONLINE: Dalších skoro 3 tisíce případů za den v ČR, Prymula znovu přitvrdí

Koronavirus ONLINE: 302 mrtvých v ČR, 8647 případů. Prymula řeší s Babišem nové místo

Koronavirus ONLINE: Prymula promluvil o návratu na ministerstvo. A Babiš hlásí nadějný lék

Koronavirus ONLINE: Nakažená Dostálová má bolesti. A Babiš řekl, kdy může být jasno o školách

Koronavirus ONLINE: Prymula přitvrdí opatření. A Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny

Koronavirus ONLINE: Česko odtajnilo data o zahlcení hygieny. A Prymula přitvrdí opatření

Koronavirus ONLINE: Babiš peskoval Prymulu. A 2337 úmrtí lidí s covid-19 v Česku

Koronavirus ONLINE: Obchody v pondělí neotevřou. A 11 553 případů v ČR za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: 1788 případů za středu v ČR. Covid chytil i Babiš, má horečku

Koronavirus ONLINE: Prymula po hrozbě lockdownem šel na fotbal. A nouzový stav čeká zkrácení

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy