Vojtěch rázně reguluje noční život kvůli viru: Na akce v klubech jen podle počtu židlí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2020 (16:53)     Sekcia bulvár

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) chce od pátku omezit počet návštěvníků hromadných akcí ve vnitřních prostorách, například v klubech. Lístky na ně mají být nově prodávány jen k sezení, ne ke stání. Ministr to řekl poslancům v rámci debaty o vývoji epidemie koronaviru. Blesk Zprávy oslovily ministerstvo s upřesněním, zda se omezení na počet židlí týká i provozu klubů bez probíhající akce, na odpověď čekáme. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vojtěch chce kontroly v klubech kvůli covidu mezi mladými. Nes*r se do toho, vzkázala kapela

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2021 (11:30)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) chce kvůli nárůstu počtu nových případů koronaviru více kontrol dokumentů o bezinfekčnosti v klubech. Požádá o ně hygieniky a policii, řekl v rozhovoru pro iROZHLAS.cz. Epidemická situace se podle něj zhoršuje hlavně v Praze, částečně ve Středočeském a Plzeňském kraji. Největší nárůst je ve věkové skupině 16 až 20 let.

 

Vojtěch chce kontroly v klubech kvůli covidu mezi mladými. Kapela mu poslala ostrý vzkaz

Zdroj Zdroj: blesk.cz     10.07.2021 (12:37)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) chce kvůli nárůstu počtu nových případů koronaviru více kontrol dokumentů o bezinfekčnosti v klubech. Požádá o ně hygieniky a policii, řekl v rozhovoru pro iROZHLAS.cz. Epidemická situace se podle něj zhoršuje hlavně v Praze, částečně ve Středočeském a Plzeňském kraji. Největší nárůst je ve věkové skupině 16 až 20 let.

 

Zavřené kluby a bary kvůli koronaviru. Katalánsko omezuje noční život

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.07.2020 (16:35)     Sekcia bulvar

Úřady ve španělském Katalánsku v souvislosti s nárůstem počtu nakažených chtějí omezit veškerý noční život v oblasti. Oznámily proto, že příští dva týdny budou v regionu uzavřeny všechny noční kluby a bary fungující do pozdních nočních hodin. Rovněž budou odloženy veškeré kulturní a sportovní akce a jsou zakázána shromáždění více než deseti lidí, informovala dnes britská BBC.

 

Zmatky v opatřeních? Některé pražské kluby na Silvestra neotevřou, jinde si lidé zapaří bez omezení!

Zdroj Zdroj: blesk.cz     31.12.2021 (05:00)     Sekcia bulvar

Mnoho Pražanů vyráží konec roku oslavit do svého oblíbeného nočního podniku. Letos se stejně jako loni silvestrovské veselí ale neobejde bez opatření proti koronavirové nákaze. To má ale trhlinu. Nejvyšší správní soud od čtvrtka opět povolil „to rozjet“ lidem v hudebních klubech a na diskotékách, padlo tak omezení na počet hostů vztažený k počtu židlí, zmizela i podmínka povinného rozestupu 1,5 metru. A především – tam, kde je taneční zábava hlavním předmětem podnikání a nejde o nárazovou akci, neplatí podmínka na maximálně 50 hostů. Zeptali jsme se v několika pražských klubech, jakou silvestrovskou zábavu plánují? Vláda Petra Fialy (ODS) musela zareagovat na verdikt Nejvyššího správního soudu a nově povoluje „rozjet to“ lidem v hudebních klubech a na diskotékách. Čtvrtkem tu padlo omezení na počet hostů vztažený k počtu židlí, zmizela i podmínka povinného rozestupu 1,5 metru. A především – tam, kde je taneční zábava hlavním předmětem podnikání a nejde o nárazovou akci, neplatí podmínka na maximálně 50 hostů.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch omezí akce v klubech na místa k sezení. A Němci vůči ČR přitvrdí?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2020 (15:45)     Sekcia bulvar

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) chce od pátku omezit počet návštěvníků hromadných akcí ve vnitřních prostorách, například v klubech. Lístky na ně mají být nově prodávány jen k sezení, ne ke stání, řekl poslancům. V Česku pokračují rekordní nárůsty nových případů koronaviru. V úterý laboratoře potvrdily rekordních 1677 nových případů, roste i počet lidí v nemocnicích. Přírůstky v Česku jsou na počet obyvatel třetí nejhorší v Evropě. Středočeskému kraji kvůli šíření koronaviru hrozí zapsání na německý seznam rizikových oblastí, konečné rozhodnutí ale Berlín oznámí večer. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Izrael zavírá bazény, bary i noční kluby. Do restaurací smí kvůli viru jen 20 lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.07.2020 (17:00)     Sekcia bulvar

Izraelská vláda dnes kvůli zvýšenému nárůstu počtu nakažených koronavirem rozhodla o uzavření barů, tělocvičen či veřejných bazénů a omezila návštěvnost restaurací, synagog i počet cestujících v autobusech. Informují o tom místní média. Premiér Benjamin Netanjahu rozhodnutí zdůvodnil tím, že vláda chce zabránit takovému zhoršení epidemické situace, které by vyžadovalo široká národní karanténní opatření. Nová opatření mají podle vlády platit okamžitě, podle deníku The Times of Israel je musí ještě schválit parlamentní výbor.

 

Hamáček: Zrušme hromadné akce. Prymula: Na měsíc až dva musíme minimalizovat kontakty

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.09.2020 (09:14)     Sekcia bulvar

Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) se nechal slyšet, že čísla aktuálních přírůstků nakažených jsou dle něj „strašlivá“, a tak nastal čas na rázná opatření. „Omezit na maximum sociální kontakty. To znamená zrušit hromadné akce, noční tahy Prahou,“ vyzval v Právu. Podle epidemiologa Romana Prymuly se nám vymstilo podceňování viru. I on přitom mluví o nutnosti „striktně minimalizovat kontakty“. A to na dobu jednoho až dvou měsíců.

 

Párty jako před koronavirem! V pražských klubech se tančilo tělo na tělo bez respirátorů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     01.01.2022 (15:15)     Sekcia bulvar

Párty jako před koronavirovou pandemií! Tak to vypadalo v řadě pražských klubů na silvestra - desítky lidí se k sobě tiskly na baru a dováděly na tanečním parketu nalepení tělo na tělo, ani s respirátory se nikdo neobtěžoval. Nejvyšší správní soud totiž od čtvrtka opět povolil „to rozjet“ lidem v hudebních klubech a na diskotékách, čehož řada z nich využila. Padlo omezení na počet hostů vztažený k počtu židlí, zmizela i podmínka povinného rozestupu 1,5 metru. A především – tam, kde je taneční zábava hlavním předmětem podnikání a nejde o nárazovou akci, neplatí podmínka na maximálně 50 hostů. Povinnost nosit respirátory však ve vnitřních prostorách stále platí.

 

Koronavirus ONLINE: Na vnitřní akce v Česku nejvýš deset stojících. A Němci přitvrdili

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.09.2020 (19:15)     Sekcia bulvar

Ministerstvo zdravotnictví od pátku 18:00 zakazuje vnitřní akce na stání pro více než deset lidí. Výjimku mají výstavy, trhy a podobné akce. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (ANO) už ve Sněmovně zmíni, že chce od pátku omezit počet návštěvníků hromadných akcí ve vnitřních prostorách, například v klubech. V Česku pokračují rekordní nárůsty nových případů koronaviru. V úterý laboratoře potvrdily rekordních 1677 nových případů, roste i počet lidí v nemocnicích, za středu jen do 18 hodin 1293 nakažených. Středočeský kraj je kvůli šíření koronaviru nově na německém seznamu rizikových oblastí. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Kluby a diskotéky můžou zábavu rozjet naplno: Tělo na tělo a bez omezení počtu hostů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.12.2021 (13:20)     Sekcia bulvar

Opatření bránící bujaré silvestrovské zábavě dostala jednu výraznou trhlinu. Vláda Petra Fialy (ODS) musela zareagovat na verdikt Nejvyššího správního soudu a nově povoluje „rozjet to“ lidem v hudebních klubech a na diskotékách. Čtvrtkem tu padlo omezení na počet hostů vztažený k počtu židlí, zmizela i podmínka povinného rozestupu 1,5 metru. A především – tam, kde je taneční zábava hlavním předmětem podnikání a nejde o nárazovou akci, neplatí podmínka na maximálně 50 hostů. To vše v době, kdy Česko čeká úder varianty koronaviru omikron. Blesk Zprávy si výklad aktuální podoby mimořádných opatření ověřily na resortu zdravotnictví.

Vládní zmatky s rouškami: Vojtěch je náhle vrátil do celého Česka. Kde je nasadíme?

Koronavirus ONLINE: Nákazu řeší i Hrad. A na vnitřní akce v Česku nejvýš deset stojících

Prymula řekl, jak „utlumí“ život v Česku: Akce venku pro 20 lidí, fotbal bez diváků, divadla mohou hrát

„Velká část pacientů v nemocnicích zemře,“ varuje primář. Zlínsko jako první v ČR vypíná společenský život

Vojtěch pro Blesk o výhledu pro Česko: „Obavy mám“. Přijde povinné očkování?

Noční neštěstí v Johannessburgu: 73 UHOŘELÝCH!

Koronavirus ONLINE: Poprvé přes 2 tisíce případů za den v ČR, nákazu řeší i Hrad. A omezení akcí

Vakcína je zdarma, přesto proočkovanost klesá: Co děsí lékaře na zákeřném viru?

Koronavirus ONLINE: Na vnitřních akcích nejvýš deset stojících. A případů strmě přibylo

Bufety v divadlech a kinech otevřou, zelenou mají větší akce. Vojtěch zmínil i konec roušek

2000 lidí se sjelo na technoparty k Benešovu. Kromě hluku se řešila i opatření kvůli viru

Česko na prahu epidemie: Přibývá RS viru i chřipky, ministerstvo varuje před vzestupem covidu

Komunisté už potřetí odkládají stranický sjezd. Skončí Filip sám?

Nespoutaná Nela s vtípkem!

Vláda povolila tanec v klubech i plné bazény. A Svrčinová trvale hlavní hygieničkou

Noční můra z porodnice: Janu (44) dohnalo trauma z „císaře“ k psychologovi, lékař líčí rizika

Víc lidí v obchodech i na kultuře: Vláda povolí i živou hudbu v klubech a popcorn v kině

„Nejsme z toho šťastní,“ říká Vojtěch o nárůstu nakažených. Druhá vlna se ale nekoná

Velké rozvolnění u sousedů: Rakousko ruší respirátory, povolí i tanec v klubech

Koronavirus ONLINE: Vojtěch změnil mapu viru. Vrací se švédské stoly a venku budeme bez roušek

Vycházející hvězda Vojtěch Vodochodský alias Sepéši z minisérie Iveta: Natáčí nového Krále Šumavy!

Mobilní týmy jsou lepší varianta než očkovací místo, míní Vojtěch. Babiš vytáhl knihy

Policista Vojtěch pomáhá a chrání i v civilu: Daruje krev! Už ví, že zachrání život

Andrea Pomeje je opět bez práce a příjmů. Zrušené má kvůli zavření nočních podniků veškeré akce

Vojtěch vrátil roušky na vnitřní akce do celého Česka. Nasadí je i svatebčané

Tlusťoška se houpala na židli. Následoval drtivý dopad

Z Česka se náhle „vypařila“ třetina nakažených. „Výmluvy Vojtěcha,“ útočí Fiala

Koronavirus ONLINE: Večerka pro restaurace a bary v celé ČR. Vojtěch zmínil další omezení

Vysíláme: Exministr Vojtěch o nových opatřeních. A proč chce skončit v politice?

Vojtěch v Blesku: Opatření potřebujeme, muzikály bych ale nerušil. Školy mají zůstat otevřené

Velký přehled rozvolnění: Vláda povolila tanec v klubech, plné bazény a víc lidí na stadionech

Jak zabránit další pandemii? Na světě je 1,7 milionu neznámých virů, varuje OSN

Koronavirus ONLINE: 20 012 případů v ČR. Itálie zavře diskotéky a nařídí venku roušky

Vojtěch hájil opatření: „Vytváří zmatek,“ vyslechl si u Moravce. Rýpl si i Šmucler

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy