Koronavirus ONLINE: Hamáček zmínil katastrofu s nouzovým stavem, Vystrčil je v karanténě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.02.2021 (18:20)     Sekcia bulvár

Počet potvrzených případů od začátku epidemie překročil v Česku milion, za úterý jich přibylo 9057. Rizikové skóre PES mírně kleslo na 70 bodů, pod hodnotu 1 je v Česku vrátilo i reprodukční číslo. Komunisté nechtějí prodlužovat nouzový stav za 14. únor, uvedl předseda KSČM Vojtěch Filip, vicepremiér a šéf ČSSD Jan Hamáček ale řekl, že jeho konec by teď byla katastrofa. Šéf Senátu Miloš Vystrčil (ODS) je opět v preventivní karanténě kvůli koronaviru. Důvodem je kontakt jeho blízkých spolupracovníků s osobou s nemocí covid-19. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: 262 mrtvých a 4202 uzdravených v ČR. Roušky sundáme s nouzovým stavem?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2020 (17:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 262 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7933 lidí, vyléčených je 4202 a aktuálně nakažených je pak 3469. Země podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) už nemá plošný problém, musí se ale zaměřit na lokální ohniska. Jedním z nich je Chebsko, kde je 138 nakažených na 100 tisíc obyvatel, víc než v Praze. Kvůli nízkému podílu protilátek budeme lokání ohniska zřejmě řešit roky, zmínil Vojtěch. Člen Ústředního krizového štábu Roman Šmucler uvedl, že s nouzovým stavem skončí i plošná povinnost nošení roušek. Dál je lidé budou mít v MHD a ve vnitřních prostorách, vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) prohlášení ale rozporoval. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 258 mrtvých a 4017 uzdravených v ČR. Roušky sundáme s nouzovým stavem?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2020 (13:55)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 258 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7899 lidí, vyléčených je 4017 a aktuálně nakažených je pak 3624. Země podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) už nemá plošný problém, musí se ale zaměřit na lokální ohniska. Jedním z nich je Chebsko, kde je 138 nakažených na 100 tisíc obyvatel, víc než v Praze. Kvůli nízkému podílu protilátek budeme lokání ohniska zřejmě řešit roky, zmínil Vojtěch. Člen Ústředního krizového štábu Roman Šmucler uvedl, že s nouzovým stavem skončí i plošná povinnost nošení roušek. Dál je lidé budou mít v MHD a ve vnitřních prostorách, vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) prohlášení ale rozporoval. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Hamáček zmínil katastrofu s nouzovým stavem a víc vakcíny pro Česko

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.02.2021 (22:35)     Sekcia bulvar

Počet potvrzených případů od začátku epidemie překročil v Česku milion, za úterý jich přibylo 9057. Rizikové skóre PES mírně kleslo na 70 bodů, pod hodnotu 1 se v Česku vrátilo i reprodukční číslo. Komunisté nechtějí prodlužovat nouzový stav za 14. únor, uvedl předseda KSČM Vojtěch Filip, vicepremiér a šéf ČSSD Jan Hamáček ale řekl, že jeho konec by teď byla katastrofa. A Česko má objednané vakcíny proti covidu-19 pro 11 milionů lidí. Zvýšily se objednávky od firem Moderna a Pfizer/BioNTech, která dodá trojnásobek, tedy vakcínu až pro šest milionů lidí. Na jednání sněmovního podvýboru pro zdravotnictví to řekla koordinátorka očkování Kateřina Baťhová. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 262 mrtvých a 4205 uzdravených v ČR. Roušky sundáme v červnu?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.05.2020 (05:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 262 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7974 lidí, vyléčených je 4205 a aktuálně nakažených je pak 3507. Země podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) už nemá plošný problém, musí se ale zaměřit na lokální ohniska. Jedním z nich je Chebsko, kde je 138 nakažených na 100 tisíc obyvatel, víc než v Praze. Kvůli nízkému podílu protilátek budeme lokání ohniska zřejmě řešit roky, zmínil Vojtěch. Člen Ústředního krizového štábu Roman Šmucler uvedl, že s nouzovým stavem skončí i plošná povinnost nošení roušek. Dál je lidé budou mít v MHD a ve vnitřních prostorách, vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) prohlášení ale rozporoval. A podle Vojtěcha roušky sundáme nejspíš v červnu. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 262 mrtvých a 4202 uzdravených v ČR. Roušky sundáme v červnu?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2020 (19:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 262 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7933 lidí, vyléčených je 4202 a aktuálně nakažených je pak 3469. Země podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) už nemá plošný problém, musí se ale zaměřit na lokální ohniska. Jedním z nich je Chebsko, kde je 138 nakažených na 100 tisíc obyvatel, víc než v Praze. Kvůli nízkému podílu protilátek budeme lokání ohniska zřejmě řešit roky, zmínil Vojtěch. Člen Ústředního krizového štábu Roman Šmucler uvedl, že s nouzovým stavem skončí i plošná povinnost nošení roušek. Dál je lidé budou mít v MHD a ve vnitřních prostorách, vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) prohlášení ale rozporoval. A podle Vojtěcha roušky sundáme nejspíš v červnu, povinné by zůstalo v uzavřených prostorech. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Hamáček zmínil katastrofu, komunisté už dál nechtějí nouzový stav

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.02.2021 (16:50)     Sekcia bulvar

Počet potvrzených případů od začátku epidemie překročil v Česku milion, za úterý jich přibylo 9057. Rizikové skóre PES mírně kleslo na 70 bodů, pod hodnotu 1 je v Česku vrátilo i reprodukční číslo. Komunisté nechtějí prodlužovat nouzový stav za 14. únor, uvedl předseda KSČM Vojtěch Filip, vicepremiér a šéf ČSSD Jan Hamáček ale řekl, že jeho konec by teď byla katastrofa. Školy budou i příští týden pokračovat v současném režimu s výukou na dálku. Kdy se žáci vrátí do lavic, bude záležet na epidemii, uvedlo ministerstvo školství. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Hamáček připravil nová pravidla pro stav nebezpečí. Víme, jak chce změnit ústavní zákon

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.06.2020 (16:41)     Sekcia bulvar

Ministerstvo vnitra plánuje upravit rozdíly mezi stavem nouzovým a stavem nebezpečí. Právě stav nebezpečí chce vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) podle návrhu, ke kterému Blesk Zprávy získaly podklady, ukotvit v ústavním zákoně o bezpečnosti. Vláda by ho mohla vyhlašovat, pokud by situace nebyla natolik vážná a tudíž by nebylo potřeba vyhlásit nouzový stav. Novela by ale měla obsahovat i rychlejší projednávání vládních návrhů v nouzovém stavu či pravomoce pro odklad voleb. Podrobnosti šéf vnitra představí v pondělí.

 

Koronavirus ONLINE: Pozitivní test už mělo téměř 500 tisíc Čechů. A Vystrčil v karanténě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.11.2020 (22:42)     Sekcia bulvar

V úterý do 18:00 laboratoře prokázaly 3 151 nových případů. Celkem počet Čechů, kteří již nákazu prodělali, atakuje půl milionu. Premiér Andrej Babiš (ANO) navrhuje, aby se ještě před Vánoci uskutečnilo plošné testování obyvatel - mělo by být dobrovolné a zdarma. A šéf Senátu Miloš Vystrčil (ODS) musel po kontaktu s pozitivní osobou nastoupit do karantény.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Pozitivní test už mělo přes půl milionu Čechů. A Vystrčil v karanténě

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.11.2020 (06:30)     Sekcia bulvar

Počet onemocnění koronavirem v Česku překročil od začátku epidemie půl milionu, za úterý laboratoře prokázaly 5 854 nových případů. Premiér Andrej Babiš (ANO) navrhuje, aby se ještě před Vánoci uskutečnilo plošné testování obyvatel - mělo by být dobrovolné a zdarma. A šéf Senátu Miloš Vystrčil (ODS) musel po kontaktu s pozitivní osobou nastoupit do karantény.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: ČR objednala vakcínu pro 6,9 milionu lidí. A Hamáček zmínil „obrovský úkol“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.12.2020 (13:29)     Sekcia bulvar

ČR má objednanou prostřednictvím společných smluv EU vakcínu pro 6,9 milionů lidí, očkování má být hrazené pojišťovnami a dobrovolné, vyplývá ze strategie očkování projednávaném vládou. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) na pondělní tiskovce promluvil o „obrovském úkolu“, který nyní před vládou leží. Rizikové skóre protiepidemického systému PES v Česku zústává na hodnotě 64, což znamená čtvrtý stupeň. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: Češi se opatření nezbaví ani po lockdownu, řekl Hamáček. A co nouzový stav?

Koronavirus ONLINE: Vláda čeká s nouzovým stavem na hejtmany. A lockdown na Slovensku?

Koronavirus ONLINE: Hamáček chce lockdown protáhnout aspoň o týden. A co nouzový stav?

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě. A 6604 hospitalizovaných v ČR

Podívejte se, jak šel čas v Česku s nouzovým stavem. Koncem dubna zřejmě skončí

Koronavirus ONLINE: KSČM s nouzovým stavem napíná vládu. Opozici vadí malé zavřené obchody

Koronavirus ONLINE: Přitvrzení u testů ve firmách. A Hamáček zmínil konec plošných opatření

Hamáček se naštval kvůli koronaopatřením i Paroubkovi. A zmínil problém voleb z karantény

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě kvůli nákaze v rodině. A 2826 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Ministryně Dostálová v karanténě. A 13 051 případů v ČR za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: 13 231 nakažených za čtvrtek v ČR. A uzdravený Hamáček

Koronavirus ONLINE: Šéf Senátu Vystrčil má covid. A přes 39 tisíc mrtvých v Česku

Naštvaný Vystrčil musí kvůli covidu opět do karantény. Místo řešení voleb bude uklízet

„Závislost na nedemokratické zemi je smrtící.“ Vystrčil, Hamáček a spol. promluvili k výročí okupace, zmínili i Bělorusko

Koronavirus ONLINE: V kauze testů pro školáky už figuruje policie, hlásí Hamáček

Koronavirus ONLINE: 3251 úmrtí v ČR. A Hamáček zmínil i podmínku pro návrat školáků

Zemřel bývalý senátor Grulich (†69). Vystrčil ho zmínil jako tátu: Hrozně to bolí

Koronavirus ONLINE: Uvolnění v Česku nejdřív za tři týdny, míní Blatný. A vyléčený Hamáček

Koronavirus ONLINE: 17 278 případů za den i převoz mrtvých v ČR. A prezident v karanténě

Koronavirus ONLINE: Rekordních 4729 nakažených v ČR. A polární loď v karanténě

Koronavirus ONLINE: 9743 úmrtí v ČR, nakažený šéf Sněmovny a expremiér v karanténě

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav až do Vánoc? Hamáček zmínil i podmínku pro návrat školáků

Potvrzený koronavirus na pražském magistrátě: 40 lidí z rady je v karanténě!

Koronavirus ONLINE: Odborář přeje části hospod krach. A ženy zbavila podprsenek karanténa

Koronavirus ONLINE: Nejvíc nakažených za víkend od května. Bartoš tepe vládu a zmínil chaos

Předseda Senátu Vystrčil mluvil k národu: Rok 2022 byl složitý. Zmínil solidaritu, český humor i volby

Koronavirus ONLINE: 3638 případů za čtvrtek v Česku. Hamáček svolal krizový štáb

Rádce Aha! Pomoc s reklamacemi nechtěných dárků

Koronavirus ONLINE: Blatný zmínil klíč pro návrat diváků na velké akce. A plné nemocnice v ČR

Na Kuberu tlačili senátoři? Vystrčil se ostře pustil do Hamáčka: Lžete bez důkazů

Koronavirus ONLINE: Nouzový stav už neprodloužíme, říká Hamáček. A změna u cestování

Koronavirus ONLINE: 3697 případů za středu v ČR, kleslo i číslo R. A Hamáček poletí pro Sputnik

Koronavirus ONLINE: PES třetí den na pátém stupni. Čaputová v karanténě a Evropu děsí zmutovaný virus

Koronavirus ONLINE: 299 mrtvých v ČR. Hamáček: Od 26. května otevřeme většinu přechodů

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy