Koronavirus ONLINE: Vláda čeká s nouzovým stavem na hejtmany. A lockdown na Slovensku?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.11.2021 (21:30)     Sekcia bulvár

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Od začátku epidemie se v Česku covidem-19 prokazatelně nakazily dva miliony lidí. Za neděli testy odhalily 8244 případů covidu, což je dosud nejvyšší nedělní počet od počátku pandemie v tuzemsku. Vláda navzdory debatě nevyhlásila v ČR nouzový stav, chce ještě jednat s hejtmany. A slovenský premiér Eduard Heger podle Denníku N. intenzivně zvažuje možnost třítýdenního celoplošného lockdownu. O jeho zavedení rozhodne názor odborníků. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Vláda čeká na hejtmany, nouzový stav zatím nebude. A lockdown na Slovensku?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     22.11.2021 (20:37)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Od začátku epidemie se v Česku covidem-19 prokazatelně nakazily dva miliony lidí. Za neděli testy odhalily 8244 případů covidu, což je dosud nejvyšší nedělní počet od počátku pandemie v tuzemsku. Vláda navzdory debatě nevyhlásila v ČR nouzový stav, chce s hejtmany nejvíc zasažených krajů jednat o stavu nebezpečí. A slovenský premiér Eduard Heger podle Denníku N. intenzivně zvažuje možnost třítýdenního celoplošného lockdownu. O jeho zavedení rozhodne názor odborníků. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 262 mrtvých a 4202 uzdravených v ČR. Roušky sundáme s nouzovým stavem?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2020 (17:35)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 262 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7933 lidí, vyléčených je 4202 a aktuálně nakažených je pak 3469. Země podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) už nemá plošný problém, musí se ale zaměřit na lokální ohniska. Jedním z nich je Chebsko, kde je 138 nakažených na 100 tisíc obyvatel, víc než v Praze. Kvůli nízkému podílu protilátek budeme lokání ohniska zřejmě řešit roky, zmínil Vojtěch. Člen Ústředního krizového štábu Roman Šmucler uvedl, že s nouzovým stavem skončí i plošná povinnost nošení roušek. Dál je lidé budou mít v MHD a ve vnitřních prostorách, vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) prohlášení ale rozporoval. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 258 mrtvých a 4017 uzdravených v ČR. Roušky sundáme s nouzovým stavem?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     06.05.2020 (13:55)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 258 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 7899 lidí, vyléčených je 4017 a aktuálně nakažených je pak 3624. Země podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) už nemá plošný problém, musí se ale zaměřit na lokální ohniska. Jedním z nich je Chebsko, kde je 138 nakažených na 100 tisíc obyvatel, víc než v Praze. Kvůli nízkému podílu protilátek budeme lokání ohniska zřejmě řešit roky, zmínil Vojtěch. Člen Ústředního krizového štábu Roman Šmucler uvedl, že s nouzovým stavem skončí i plošná povinnost nošení roušek. Dál je lidé budou mít v MHD a ve vnitřních prostorách, vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) prohlášení ale rozporoval. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Lockdown neskončí? V KSČM padlo zásadní doporučení, Babiš má s nouzovým stavem šanci

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2021 (14:13)     Sekcia bulvar

Lockdown v Česku by měl pokračovat i po 28. březnu, do kdy je prozatím vyhlášen nouzový stav. V pátek má Sněmovna hlasovat o jeho prodloužení a vládě Andreje Babiše (ANO) se blýsklo na lepší časy. Poslanci KSČM dostali doporučení od stranického výkonného výboru, aby hlasovali pro prodloužení. A také poslanec STAN Petr Gazdík nevyloučil, že hnutí podpoří prodloužení, byť nikoli o 30 dní, ale o 14 dní.

 

Lockdown patrně neskončí: V KSČM padlo zásadní doporučení, Babiš s nouzovým stavem uspěje?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     25.03.2021 (13:20)     Sekcia bulvar

Lockdown v Česku by měl pokračovat i po 28. březnu, do kdy je prozatím vyhlášen nouzový stav. V pátek má Sněmovna hlasovat o jeho prodloužení a vládě Andreje Babiše (ANO) se blýsklo na lepší časy. Poslanci KSČM dostali doporučení od stranického výkonného výboru, aby hlasovali pro prodloužení. A také poslanec STAN Petr Gazdík nevyloučil, že hnutí podpoří prodoužení - byť nikoli o 30 dní, ale o 14 dní.

 

Koronavirus ONLINE: Němci obsadili hranice, PES na pětce a vláda bojuje s hejtmany o nouzový stav

Zdroj Zdroj: blesk.cz     14.02.2021 (09:45)     Sekcia bulvar

Nouzový stav v Česku úderem nedělní půlnoci skončí, poslanci odmítli jeho prodloužení o měsíc, jak žádala vláda premiéra Andreje Babiše (ANO). Vláda vyjednává s hejtmany, aby o nový požádali oni. Hejtmani navrhují nouzový stav na další dva týdny, ale za jasných podmínek. Mezi ně patří například zrušení zákazu nočního vycházení nebo otevření obchodů. Německo zavřelo Česku hranice, policie kontroluje všechna přijíždějící auta. Za sobotu přibylo 5118 nových případů, Index rizika PES se vrátil do pátého stupně a je na 77 bodech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 14 480 případů za pondělí v ČR. Vláda projedná nouzový stav s hejtmany

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.11.2021 (06:28)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta zesiluje. Za pondělí přibylo dalších 14 480 nakažených, což je dosud nejvyšší pondělní přírůstek od počátku pandemie v tuzemsku. Od začátku epidemie se v Česku covidem-19 prokazatelně nakazily více než dva miliony lidí. Vláda navzdory debatě nevyhlásila v ČR nouzový stav, chce ještě jednat s hejtmany. A slovenský premiér Eduard Heger podle Denníku N. intenzivně zvažuje možnost třítýdenního celoplošného lockdownu. O jeho zavedení rozhodne názor odborníků. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: KSČM s nouzovým stavem napíná vládu. Opozici vadí malé zavřené obchody

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.11.2020 (10:00)     Sekcia bulvar

Poslanci ve čtvrtek rozhodují o prodloužení nouzového stavu, vláda ho chce na dalších 30 dní. Kabinet pro návrh nemá zajištěnou většinu, přiznal premiér Andrej Babiš (ANO). Opozice chce prodloužení kratší nebo žádné a kritizuje vládu, podle ministra zdravotnictví Jana Blatného (za ANO) nemůžou ale bez nouzového stavu pokračovat plošná opatření jako je zákaz vycházení, omezení prodeje a nebo školní docházky. Během středy přibylo v Česku 5515 nakažených, rizikové skóre kleslo ze 70 na 62 bodů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Babiš spoléhá s novým nouzovým stavem na hejtmany. Ústavní právník přidal varování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.02.2021 (09:30)     Sekcia bulvar

Hejtmani krajů a primátor Prahy jsou posledními, kteří mohou zvrátit konec nouzového stavu v Česku. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) spoléhá na to, že to budou právě oni, kdo požádá o vyhlášení nového nouzového stavu a kabinet jim vyhoví. Pokud to neudělají, nouzový stav v Česku po 132 dnech úderem nedělní půlnoci končí. Omezující opatření by tak vydávalo ministerstvo zdravotnictví, hygieny a právě kraje, které mají možnost vyhlásit stav nebezpečí. „Noty“ budou hejtmani ladit během dne a večer. Zatím jednotní zdaleka nejsou.

 

Koronavirus ONLINE: 8782 nových případů za pátek. A stav nouze v rukách hejtmanů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     13.02.2021 (08:00)     Sekcia bulvar

Nouzový stav v Česku úderem nedělní půlnoci skončí, poslanci odmítli jeho prodloužení o měsíc, jak žádala vláda premiéra Andreje Babiše (ANO). Kabinet hledá cesty, jak bude země dál fungovat, ve hře je, že o vyhlášení nouzového stavu požádají hejtmani a vláda jim vyhoví. Dnes, tedy v sobotou, o tom bude vláda s hejtmany znovu jednat, v pátek k řešení nedošlo. Za pátek v ČR přibylo 8782 nakažených. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 12 800 obětí v ČR, vláda protáhla lockdown A Babiš chce stav nouze do února

Koronavirus ONLINE: Čeká nás těžký školní rok, říká Plaga. A zpřísnění u sousedů

Vláda projedná vyslání stíhaček na Slovensko či covid. Ministry čeká i schůzka s hejtmany

Koronavirus ONLINE: Čeká nás těžký školní rok, říká Plaga. A 250 případů za úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: Hamáček chce lockdown protáhnout aspoň o týden. A co nouzový stav?

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, lyžaři mají smůlu a 17 668 případů za den v ČR

Čeká nás znovu nouzový stav! Co vše byste měli vědět?

Koronavirus ONLINE: Hamáček zmínil katastrofu s nouzovým stavem, Vystrčil je v karanténě

Koronavirus ONLINE: 13 374 případů za čtvrtek v ČR. Lockdown v Rakousku a tvrdé zpřísnění v Německu

Koronavirus ONLINE: Havlíček chce otevřít obchody 22. února. A 5990 hospitalizovaných v ČR

Koronavirus ONLINE: Havlíček chce otevřít obchody 22. února. A Babiš na jednání s opozicí

Koronavirus ONLINE: Otevření obchodů 22. února, navrhne Havlíček. A nouzový stav čelí žalobě

Vládu čeká jednání s hejtmany. Proberou daně, financování vlaků i ukrajinské uprchlíky

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, Babiš chce stav nouze do února. A Rakousko přivře hranice

Hamáček připravil nová pravidla pro stav nebezpečí. Víme, jak chce změnit ústavní zákon

Koronavirus ONLINE: Skončil lockdown i zákaz vycházení. A nových nakažených je pod tisíc

Koronavirus ONLINE: Zdravotník zničil vakcínu pro 500 lidí. A vláda zakázala návštěvy Slovákům

Koronavirus ONLINE: Česká vláda řeší zrušení bezplatných testů. Lotyšsko čeká lockdown

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. A 25 778 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. A 25 760 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: Změna plánu u návratu školáků a okresní lockdown čeká v Česku zmírnění

Koronavirus ONLINE: Babiš připustil testování očkovaných. „Lockdown by společnost nepřijala“

Koronavirus ONLINE: Vir je všude, lockdown nemá smysl, míní náměstkyně Vojtěcha. A sobotní rekord

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. A 25639 úmrtí v ČR

Koronavirus ONLINE: 23 083 obětí v ČR. A počet nakažených přes lockdown opět roste

Koronavirus ONLINE: Hamáček zmínil katastrofu s nouzovým stavem a víc vakcíny pro Česko

Koronavirus ONLINE: Vláda protáhla lockdown, 17 668 případů za den v ČR a kolaps Londýna?

Koronavirus ONLINE: „Rozvolňovači“ štvou Hamáčka, lockdown hájí. Stav nouze většinu dubna?

Koronavirus ONLINE: Ministerstvo razilo strategii promoření, prozradil Babiš. Co další lockdown?

Koronavirus ONLINE: Okresní lockdown bude i o Velikonocích. Za pátek 7654 nových případů

Koronavirus ONLINE: Lockdown pokračuje, Blatný potvrdil výjimku na Velikonoce pro bohoslužby

Koronavirus ONLINE: Rakousko zvažuje lockdown jen pro neočkované. A číslo R je rekordní

Koronavirus ONLINE: Končí lockdown i zákaz vycházení, Babiš odráží hněv a Zeman varuje

Koronavirus ONLINE: 2751 případů za sobotu v ČR. A lockdown jen pro neočkované v Rakousku

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy