Koronavirus ONLINE: Babiš jedná o úpravě pravidel pro sport. Zeman: Pandemie skončí v září

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.04.2021 (19:00)     Sekcia bulvár

Prezident Miloš Zeman pro Blesk uvedl, že očekává konec pandemie v září díky postupující vakcinaci. A varoval před unáhleným rozvolněním. Po šesti měsících v neděli v Česku skončí nouzový stav a také šestitýdenní okresní lockdown. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř - a platit to bude také dál, rozhodl ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO). Jenže premiér Andrej Babiš (ANO) ve svém nedělním pořadu Čau lidi uvedl, že vláda se tím i s ohledem na naštvané reakce sportovců bude ještě zabývat. Sám se zástupci sportovců začal jednat v neděli večer, uvedla CNN Prima News. Za sobotu v Česku přibylo 2198 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Vláda pravidla pro sport změní, naznačil Babiš. Zeman: Pandemie skončí v září

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.04.2021 (17:45)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman pro Blesk uvedl, že očekává konec pandemie v září díky postupující vakcinaci. Varoval také před unáhleným rozvolněním. Po šesti měsících v neděli v Česku skončí nouzový stav a také šestitýdenní okresní lockdown. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř - a platit to bude také dál, rozhodl ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO). Jenže premiér Andrej Babiš (ANO) ve svém nedělním pořadu Čau lidi uvedl, že vláda se tím i s ohledem na naštvané reakce sportovců bude ještě zabývat. Budou se čísla měnit? Za sobotu v Česku přibylo 2198 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Pandemie skončí v září, míní Zeman. A Arenberger omezil rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.04.2021 (12:20)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman pro Blesk uvedl, že očekává konec pandemie v září díky postupující vakcinaci. Varoval zároveň před unáhleným rozvolněním. Po šesti měsících v neděli v Česku skončí nouzový stav a také šestitýdenní přísný okresní lockdown. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř - a platit to bude také dál, rozhodl ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO). Za sobotu v Česku přibylo 2198 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Končí lockdown i zákaz vycházení, Babiš odráží hněv a Zeman varuje

Zdroj Zdroj: blesk.cz     11.04.2021 (23:25)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman pro Blesk uvedl, že očekává konec pandemie v září díky postupující vakcinaci. A varoval před unáhleným rozvolněním. Po šesti měsících v neděli v Česku skončí nouzový stav, šestitýdenní okresní lockdown a o půlnoci i zákaz nočního vycházení. Zatím spolu až na rodinu mohli být nejvýš dva lidé venku i uvnitř - a platit to bude dál, rozhodl ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO). Jenže premiér Andrej Babiš (ANO) ve svém pořadu Čau lidi uvedl, že vláda se tím i s ohledem na naštvané reakce sportovců bude ještě zabývat. Za sobotu v Česku přibylo 2198 potvrzených případů koronaviru. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zeman dá metál za očkovací systém? A přednostní vakcína pro šéfa VZP

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.01.2021 (08:19)     Sekcia bulvar

Vláda nepočítá s tím, že by se v Česku rozvolnila v nejbližší době opatření proti šíření koronaviru, řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Skóre PES stouplo na 73 bodů, počet potvrzených případů od začátku pandemie překročil 900 tisíc. První dávku vakcíny dostal prezident Miloš Zeman. Přednostně se nechal očkovat i ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš a Zeman vyškrtli po kritice z oběda rodiny. A mutace se dál šíří

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.12.2020 (19:55)     Sekcia bulvar

Česko se v neděli vrátilo do 5. stupně systému PES. V zemi však skóre systému poprvé po více jak týdnu kleslo na hodnotu 71 bodů odpovídající 4. stupni. Je to i díky nižší hodnotě reprodukčního čísla. Premiér Andrej Babiš (ANO) sdělil, že do Česka míří dalších 19 500 dávek vakcíny. Na novoročním obědě v Lánech budou premiér a prezident Miloš Zeman nakonec bez rodin, jak řekl Babiš Nově, oba čelili kritice - v současnosti by lidé měli setkání co nejvíce omezit. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online

 

Koronavirus ONLINE: Zeman u očkování změnil plány, Babiš tepal šéfa nemocnice kvůli šesté dávce

Zdroj Zdroj: blesk.cz     03.01.2021 (15:10)     Sekcia bulvar

Testy na koronavirus v Česku v sobotu odhalily 4957 nových případů koronaviru, v pátek jich bylo 3441. Na Nový rok připadá i 128 mrtvých. Skóre protiepidemického systému PES zůstalo v neděli třetí den v řadě na 90 bodech. Premiér Andrej Babiš (ANO) na Primě zmínil, že od 15. ledna se mohou na očkování proti covidu hlásit lidé nad 80 let, od začátku února kdokoliv. Prezident Miloš Zeman se nechá naočkovat v druhé půlce ledna a nebude si vybírat. A Babiš také kritizoval šéfa jihlavského nemocnice Lukáše Veleva kvůli tomu, že v jeho nemocnici zdravotníci nenatáhli šestou dávku z ampule vakcíny Pfizer / BioNTech. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka v ČR od 20. září. A rok od Babišova výroku „best in covid“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     30.08.2021 (06:40)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku stagnuje. V sobotu přibylo v Česku 132 potvrzených případů, zhruba stejně jako před týdnem. Reprodukční číslo je těsně nad hodnotou jedna. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) v pořadu Partie na FTV Prima uvedl, že audit protiepidemických opatření, které zrušil soud, je hotový. Nevylučuje, že kvůli tomu budou padat hlavy. A podle premiéra Andreje Babiše (ANO) začne očkování třetí dávkou v Česku 20. září. Byl to právě Babiš, kdo před rokem ve Slovinsku prohlásil, že Česká republika je ve zvládnutí covidové pandemie nejlepší, uvedl to slovy „best in covid“. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nakazil se i Metnar. A Blatný o „primitivním způsobu“ omezování Čechů

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.01.2021 (13:41)     Sekcia bulvar

Vláda nepočítá s tím, že by se v Česku rozvolnila v nejbližší době opatření proti šíření koronaviru, řekl premiér Andrej Babiš (ANO). Skóre PES stouplo na 73 bodů, počet potvrzených případů od začátku pandemie překročil 900 tisíc. První dávku vakcíny dostal prezident Miloš Zeman. Přednostně se nechal očkovat i ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Babiš a Zeman škrtli po kritice z oběda rodiny. A registr odpůrců očkování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.12.2020 (05:50)     Sekcia bulvar

Česko se v neděli vrátilo do 5. stupně systému PES. V zemi však skóre systému poprvé po více jak týdnu kleslo na hodnotu 71 bodů odpovídající 4. stupni, kde vydrželo i v pondělí. Po Praze a Brnu má v úterý začít očkovat i Ostrava, dodávky do krajských nemocnic v dalších krajích dorazí ale až na Silvestra. Na novoročním obědě v Lánech budou premiér Andrej Babiš (ANO) a prezident Miloš Zeman nakonec bez rodin, jak řekl Babiš Nově, oba předtím čelili kritice. A Španělsko připraví registr těch, kteří očkování proti koronaviru odmítli. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 20 339 mrtvých v ČR. Lockdown v krajích lidi tolik nenaštve, míní Zeman

Zdroj Zdroj: blesk.cz     28.02.2021 (11:37)     Sekcia bulvar

V Česku od začátku pandemie zemřelo už 20 339 lidí. Šíření koronaviru dál nabírá na síle, v pátek přibylo 14 676, v sobotu 7798. Vláda vyhlásila nový nouzový stav do 28. března. Prezident Miloš Zeman má od ruského prezidenta Vladimira Putina slíbenou dodávku vakcín Sputnik V, uvedla CNN Prima News. V Partii Zeman okomentoval i nová opatření vlády. Premiér Babiš tvrdá opatření, která budou platit od 1. března, zdůvodňoval slovy: „Pokud to neuděláme, tak celý svět uvidí Bergamo v Čechách.“ A to s odkazem na kritickou situaci v italských nemocnicích v loňské první vlně epidemie. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 325 případů za čtvrtek v ČR. Babiš to schytal za chaos a líčil „2 roky pekla“

Koronavirus ONLINE: Zase jsme „best in covid“, chlubí se Babiš. A 287 případů na úterý v ČR

Koronavirus ONLINE: Očkovaný Zeman, přednostní vakcína pro šéfa VZP a šestý stupeň PSA?

Koronavirus ONLINE: Skončil lockdown i zákaz vycházení, otevřou školy a Babiš odráží hněv

Koronavirus ONLINE: PES „drží“ na čtyřce. A Babiš se Zemanem škrtli po kritice rodiny z oběda

Koronavirus ONLINE: 1911 případů za neděli v ČR, nouzový stav skončí. A další nelegální party

Koronavirus ONLINE: Epidemie zpomaluje, nouzový stav skončí. A další nelegální party

Koronavirus ONLINE: Blatný i Plaga opustí vládu? Zeman by nástupce mohl jmenovat už dnes

Koronavirus ONLINE: Zeman vzkázal Čechům, ať vydrží. Babiš se smál Klausovi kvůli vakcíně

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily o očkování, u domu měl rakev odpůrců. Kdo má přednost?

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování, kdo má přednost? A část nemocnic hlásí plno

Koronavirus ONLINE: Babiš řekl detaily u očkování. A udělá vláda na sjezdovkách pořádek?

Koronavirus ONLINE: Babiš bez Blatného zveřejnil očkovací strategii. U domu měl rakev odpůrců

Koronavirus ONLINE: Klaus porušil opatření, Zeman položil věnec a Babiš apeloval na Čechy

Koronavirus ONLINE: Nejméně případů od září v ČR. A registrace k očkování pro 55+ na spadnutí

Koronavirus ONLINE: Zeman na místo Blatného jmenuje Arenbergera, Plaga ve vládě zatím zůstává

Koronavirus ONLINE: Třetí dávka v ČR od 20. září. A 4,5 milionu obětí pandemie

Koronavirus ONLINE: 14 000 nakažených za státní svátek! Bič na neočkované v ČR podpořil i Zeman

Koronavirus ONLINE: Bič na neočkované v ČR podpořil i Zeman. A školy čekají ohniskové PCR testy

Koronavirus ONLINE: Ministerstvo razilo strategii promoření, prozradil Babiš. Co další lockdown?

Koronavirus ONLINE: 1788 případů za středu v ČR. Covid chytil i Babiš, má horečku

Koronavirus ONLINE: Testování ve školách skončí 18.2, oznámil Válek. Co další rozvolnění?

Koronavirus ONLINE: Vláda bude znovu jednat už ve středu. Skončí bezplatné testy na covid?

Koronavirus ONLINE: Zeman dostane druhou dávku vakcíny. A 8916 nakažených za čtvrtek

Koronavirus ONLINE: 184 případů za pátek v Česku. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: Testování ve školách i ve firmách skončí 18.2, oznámil Válek

Koronavirus ONLINE: Evropská země ruší veškerá opatření. A Německo na semaforu zrudne

Koronavirus ONLINE: 1668 případů za čtvrtek v ČR. Covid chytil i Babiš, má horečku

Koronavirus ONLINE: Kolaps na Karlovarsku a ve středních Čechách. A Babiš chce čínskou vakcínu

Koronavirus ONLINE: 10 811 případů za den v Česku. V nemocnicích je opět přes 5000 lidí

Koronavirus ONLINE: Skončil lockdown i zákaz vycházení. A Babiš chce sport pro 12 lidí

Koronavirus ONLINE: Zeman s věncem a ortézou, Babišova výzva a zákaz nočního vycházení

Koronavirus ONLINE: 20 339 mrtvých v ČR. Putin slíbil Zemanovi vakcíny Sputnik V

Koronavirus ONLINE: 502 případů za pátek v ČR. A novinky v cestování do Španělska či Francie

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy