Vláda uspíšila rozvolnění: O víkendu do kina s popcornem, hudba povolena, tanec pořád ne

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2021 (18:00)     Sekcia bulvár

Kvůli úpravě testování na dětských táborech, z nichž některé začnou před prázdninami, posunula vláda na 26. červen soubor rozvolnění plánovaný původně na 1. červenec. O rozhodnutí informoval dnes ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Týká se to maloobchodu, fungování restaurací, služeb či bazénů, uspíší se tak i rozvolnění v kultuře a na hromadných akcích. Akcí během posledního víkendu před prázdninami se tak bude moct venku účastnit až 5000 lidí, dodal ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). Uvnitř budou moci být akce pro 2000 návštěvníků, kapacita bude moci být naplněna maximálně ze 75 procent. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Vláda uspíšila rozvolnění. O víkendu do kina s popcornem, na festivaly může 5 tisíc lidí

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2021 (17:07)     Sekcia bulvar

Kvůli úpravě testování na dětských táborech, z nichž některé začnou před prázdninami, posunula vláda už na 26. červen soubor rozvolnění plánovaný původně na 1. červenec. O rozhodnutí informoval dnes ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). Týká se to třeba maloobchodu a služeb, ale uspíší se tak podle něj i rozvolnění v kultuře a na hromadných akcích. Akcí během posledního víkendu před prázdninami se tak bude moct venku účastnit až 5000 lidí, dodal ministr kultury Lubomír Zaorálek (ČSSD). Uvnitř budou moci být akce pro 2000 návštěvníků, kapacita bude moci být naplněna maximálně ze 75 procent. Pro občany České republiky a zemí Evropské unie, kteří mají přechodný nebo trvalý pobyt v ČR, budou v případě absolvovaného očkování proti covidu-19 vakcínami schválenými Evropskou agenturou pro léčivé přípravky (EMA) v třetích zemích platit stejné podmínky jako pro občany očkované v Česku.

 

Rozvolnění v Česku přehledně: Víc lidí v obchodech, bazény a wellness na 75 procent a povolená hudba

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2021 (08:10)     Sekcia bulvar

V Česku se dnes rozvolní další opatření přijatá proti šíření koronaviru a dotknou se kultury, maloobchodu, fungování restaurací, služeb či bazénů. Zvýší se zejména maximální počet zákazníků v obchodech a službách a účastníků kulturních a jiných hromadných akcí. V klubech a restauracích opět může hrát živá hudba, tančit se zatím dál nesmí. Původně vláda plánovala toto rozvolnění od 1. července, kvůli úpravě testování na dětských táborech, z nichž některé začnou před prázdninami, je však posunula na dnešek.

 

Velké rozvolnění už o víkendu. A Česko uzná vakcíny krajanům očkovaným mimo EU

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.06.2021 (16:30)     Sekcia bulvar

Vláda uspíšila velké rozvolnění, které mělo platit od 1. července. Vláda ho posunula už na  posunula už na poslední předprázdninový víkend. Na kulturní akce venku bude moct až 5000 lidí.Pro občany České republiky a zemí Evropské unie, kteří mají přechodný nebo trvalý pobyt v ČR, budou v případě absolvovaného očkování proti covidu-19 vakcínami schválenými Evropskou agenturou pro léčivé přípravky (EMA) v třetích zemích platit stejné podmínky jako pro občany očkované v Česku. Schválila to dnes vláda, řekl na tiskové konferenci ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO).

 

Zakázaný tanec posvětil epidemiolog Prymula: Ať mě kvůli tomu klidně zavřou, míní zpěvák, který roztančil publikum

Zdroj Zdroj: super.cz     01.07.2021 (10:29)     Sekcia bulvar

Živá hudba je za současných opatření povolena, ovšem tanec je stále zakázán. Proto jsme na soustředění finalistů Anděl mezi zdravotníky žertovali se zpěvákem Peterem Pechou (32) , který v rámci slavnostního večera svými songy zvedl publikum ze židlí, že by mohl být potrestán.

 

Velké rozvolnění pro hromadné akce: Vláda pustí tisíce diváků i na fotbalové stadiony

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.02.2022 (13:18)     Sekcia bulvar

Sportovní stadiony možná brzy zaplní výrazně více diváků, než je nyní povolená tisícovka. Národní sportovní agentura (NSA) podle informací ČTK ve čtvrtek vyjednala se zástupci ministerstva zdravotnictví a Národního institutu pro zvládání pandemie (NIZP) návrh, že by od 18. února bylo možné zaplnit sedícími fanoušky polovinu kapacity a 1. března by se limity zrušily úplně. Toto rozvolnění by měla brzy projednávat vláda.

 

Vláda chce pustit Čechy do škol, na pivo i do divadel. Odborníci se zlobí: Neřeší to s námi

Zdroj Zdroj: blesk.cz     07.05.2021 (05:30)     Sekcia bulvar

Zatímco epidemie koronaviru v Česku zpomaluje, rozvolnění opatření nabírá na obrátkách. Jenže podle odborné skupiny MeSES jsou počty nakažených pořád velmi vysoké. Klesající trend incidence by mohl být důvodem k radosti, ale rozhodně ne k masivnímu rozvolnění, míní. Přesto vláda ve čtvrtek ohlásila další rozvolnění, aniž by to s odborníky z MeSES konzultovala. Od 10. května by se v rotaci měli vrátit do lavic všichni žáci základních škol, od 17. května zřejmě budou moci otevřít zahrádky a možná i divadla nebo kina. Podle exministra zdravotnictví Romana Prymuly nálož viru v české populaci klesá, problém vidí v ochotě mladších ročníků nechat se očkovat. 

 

Velký přehled rozvolnění: Vláda povolila tanec v klubech, plné bazény a víc lidí na stadionech

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.07.2021 (19:05)     Sekcia bulvar

Vláda v pondělí projednala další rozvolnění, které začne platit od 1. srpna. Podle ministra zdravotnictví Adama Vojtěch (za ANO) to umožňuje epidemická situace. Kabinet povolil tanec v klubech a na diskotékách, lidé ale budou muset být buď plně očkovaní, do 180 dní po prodělání covidu nebo mají maximálně 24 hodin starý test. Nově nebudou platit omezení na kapacitu bazénů, navýší se kapacita na kulturních i sportovních akcích. Až do plné kapacity hal a stadionů mohou počet diváků doplnit lidé s dokončeným očkováním a ti, co covid prodělali. Vláda také jmenovala Pavlu Svrčinovou do funkce hlavní hygieničky, bude zároveň i náměstkyní na ministerstvu zdravotnictví. A ministři kývli na to, že i od září stát bude platit ve školách PCR testy, půjde na ně 27 milionů korun. 

 

Bonusy pro očkované a uzdravené: Vláda v Německu představila revoluční model rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     04.05.2021 (14:28)     Sekcia bulvar

Německá vláda dnes schválila návrh rozvolnění pro plně očkované proti nemoci covid-19 a pro uzdravené. Oznámila to německá ministryně spravedlnosti Christine Lambrechtová. Souhlas nyní musí vyslovit zákonodárci. Lambrechtová předpokládá, že schvalovací proces skončí v pátek a že zvýhodnění očkovaných a uzdravených bude platit již od víkendu.

 

Koronavirus ONLINE: 138 případů za pátek v ČR. A nová vlna rozvolnění, tanec stále zakázán

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2021 (09:20)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje, za pátek přibylo 138 nových případů nákazy, nejvíc za tento týden. Od soboty platí nová vlna rozvolnění, dotkne se kultury, maloobchodu, fungování restaurací, služeb či bazénů. Zvýší se zejména maximální počet zákazníků v obchodech a službách a účastníků kulturních a jiných hromadných akcí. V klubech a restauracích opět může hrát živá hudba, tančit se zatím dál nesmí. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Nová vlna rozvolnění v Česku, tanec stále zakázán. Co se všechno mění?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     26.06.2021 (06:44)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku zpomaluje, za čtvrtek přibylo 99 nových případů nákazy, o týden dřív jich bylo 157. Od soboty platí nová vlna rozvolnění, dotkne se kultury, maloobchodu, fungování restaurací, služeb či bazénů. Zvýší se zejména maximální počet zákazníků v obchodech a službách a účastníků kulturních a jiných hromadných akcí. V klubech a restauracích opět může hrát živá hudba, tančit se zatím dál nesmí.  Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Vláda povolila tanec v klubech i plné bazény. A Svrčinová trvale hlavní hygieničkou

Rozvolnění přehledně: Co všechno se dnes mění? Více lidí v bazénech i tanec v klubech

Rozvolnění přehledně: Srpnové změny v ČR. Povolený tanec i víc lidí na akcích a v bazénu

Do Zoo Praha se dostane víc lidí už ve čtvrtek. Kvůli akci pro zdravotníky, zdůvodnil Vojtěch navýšení limitu

Překotné rozvolnění na plážích: Party na Mallorce i davy u moře. Hrozí facka v září?!

Devět dětí zemřelo při výbuchu stánku s popcornem. Zahynul i jeho majitel

Koronavirus ONLINE: 188 případů za pondělí. A velké prázdninové rozvolnění v Česku

Ministr Válek o rozvolnění: Uleví studentům a zaměstnancům. Do restaurací i neočkovaní?

Ministr Válek pro Blesk o rozvolnění: Kdy se uleví studentům a zaměstnancům?

Rozvolnění v Česku: Vláda řekla, kdy rozhodne o obchodech. A školky dál s otazníkem

Epicentrum: Epidemiolog Maďar o hrozbě mutací a letních opatřeních. Sundáme roušky v obchodech?

Vysíláme: Epidemiolog Maďar o hrozbě mutací a letních opatřeních. Sundáme roušky v obchodech?

ŽIVĚ: Vláda o „tečce za Tečkou“. Jaké další rozvolnění přijde s koncem certifikátů?

Koronavirus ONLINE: Vláda probere rozvolnění v kultuře. A očkování pro 45+ příští týden?

Vláda rozvolnila dřív: Kina, obchody i kultura od soboty snáz

Koronavirus ONLINE: 1857 případů za středu v ČR. Vláda probere rozvolnění v kultuře i školy

Den D v Česku: Na popcorn v kině zapomeňte, říká expert. Povolí akce pro 500 lidí?

Koronavirus ONLINE: Masivní rozvolnění v ČR, vláda o covid pasech a 113 případů za neděli

Koronavirus ONLINE: Masivní rozvolnění v ČR. A vláda projedná nový návrh covid pasů

Další povolování opasků: Výuka bez roušek, rozvolnění v kultuře

Koronavirus ONLINE: Velké prázdninové rozvolnění v Česku. A pětina lidi má 2. dávku

Koronavirus ONLINE: Velké prázdninové rozvolnění v Česku. A soud smetl další vládní opatření

Vláda napíná obchodníky i kadeřnice: O rozvolnění rozhodne v neděli. Co doporučí Blatný?

ŽIVĚ: Babišova vláda o prodloužení stavu nouze a dalších novinkách ke koronaviru

Koronavirus ONLINE: Obchody i služby otevřou od května, míní vláda. Hospody a fitka zuří

Koronavirus ONLINE: Nakažlivá delta je už v 85 zemích. Rozvolnění v ČR a 138 případů za pátek

Přehled rozvolnění v Česku: Otevírají hotely i kina, konec rotací školáků a další novinky

Koronavirus ONLINE: Přes 100 tisíc registrací 35+, vláda o rouškách a další rozvolnění v ČR

ZATÍM JEN ZAHRÁDKY, ALE VLÁDA SLIBUJE... Za měsíc do hospod?

Velké rozvolnění u sousedů: Rakousko ruší respirátory, povolí i tanec v klubech

Vláda zveřejnila detaily rozvolnění. Od 3. května do obchodů, kadeřnictví s testem

Přehledně: Konec roušek ve třídách s výjimkami, rozvolnění v kultuře i wellness a bazénech

Přehledně: Konec roušek ve třídách s výjimkami, rozvolnění v kultuře i bazénech a levnější PCR testy

Koronavirus ONLINE: 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR. A vláda rozhodne o rozvolnění

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy