ONLINE: „Papalášství,“ schytávají to Mynář a Vondráček za akci v ÚVN, kde dál leží Zeman

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (14:55)     Sekcia bulvár

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. V návaznosti na to nemocnice povolala policii, ta k hlavě státu nepustí nikoho bez souhlasu lékařů. Policie prověří, jestli někdo nefalšoval Zemanův podpis na dokumentu, kterým scolal jednání Sněmovny, potvrdila vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová. Policie navíc potvrdila, že Vondráčka k Zemanovi nedoprovázela. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: „Papalášství!“ schytal to Mynář za akci v ÚVN, Vondráčka zpucoval i Babiš

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (18:49)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. V návaznosti na to nemocnice povolala policii, ta k hlavě státu nepustí nikoho bez souhlasu lékařů. Policie prověří, jestli někdo nefalšoval Zemanův podpis na dokumentu, kterým scolal jednání Sněmovny, potvrdila vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová. Policie navíc potvrdila, že Vondráčka k Zemanovi nedoprovázela. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Vondráček připustil, že mu Mynář stav Zemana zatajil. „Doufám, že to prezident rozsekne“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (18:45)     Sekcia bulvar

Končící šéf Poslanecké sněmovny Radek Vondráček (ANO) byl za Milošem Zemanem v době, kdy měl hradní kancléř Vratislav Mynář informace o tom, že Zeman není schopný funkci prezidenta zastávat. Vyplývá to alespoň z informací, které zazněly na tiskové konferenci předsedy Senátu Miloše Vystrčila (ODS). Trvá ovšem na tom, že v době jeho návštěvy nebyl Zeman v kondici, která by nasvědčovala tomu, že by nebyl schopen funkci zastávat. Vondráček to uvedl v České televizi.

 

ONLINE: Mynář chce veřejně „vyvrátit lži“. Vondráčka plísní za návštěvu Zemana i Babiš

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (22:01)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. Vondráček to schytal i od premiéra Andreje Babiše (ANO). V návaznosti na to nemocnice povolala policii, ta k hlavě státu nepustí nikoho bez souhlasu lékařů. Policie prověří, jestli někdo nefalšoval Zemanův podpis na dokumentu, kterým svolal jednání Sněmovny. Šéf Senátu Miloš Vystrčil (ODS) míní, že Zeman není v dobrých rukou. Nenarážel na nemocnici, ale na hradní kancelář a spolupracovníky Zemana. To rozlítilo hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka. Kancléř Mynář pak uvedl, že  na počátku příštího týdne chce vystoupit a vyvrátit lži, které se šíří. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Mynář chystá další tiskovku. Zeman leží v nemocnici už 12. den

Zdroj Zdroj: blesk.cz     21.10.2021 (11:26)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Politici řeší aktivaci článku 66 ústavy, který by převedl pravomoci na premiéra a šéfa Sněmovny, chtějí ale další nemocniční zprávu. Hradní kancléř Vratislav Mynář chystá na odpoledne od 15h další tiskovou konferenci. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Jak je na tom Zeman? Nemocnice poprvé zareagovala na dotaz Senátu na zdraví prezidenta

Zdroj Zdroj: blesk.cz     16.10.2021 (10:50)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal do nemocnice bez vědomí ošetřujícího lékaře. V návaznosti na to ÚVN povolala policii, ta k hlavě státu nepustí nikoho bez souhlasu lékařů. ÚVN také uvedla, že řeší žádost předsedy Senátu Miloše Vystrčila (ODS) o informace, zda je Zeman schopen zastávat úřad, se vší zodpovědností a naléhavostí. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman je šestý den v nemocnici, padlo první trestní oznámení! A bouře kvůli podpisu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (10:22)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. V souvislosti se Zemanovým stavem při převozu padlo první trestní oznámení. Neurolog Martin Jan Stránský chce, aby policie prověřila, jestli nedošlo k neposkytnutí pomoci či ublížení zdraví z nedbalosti. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: „Neskutečná faleš!“ Ovčáčka naštvali senátoři. Babiš zpucoval Vondráčka za ÚVN

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (20:11)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. Vondráček to schytal i od premiéra Andreje Babiše (ANO). V návaznosti na to nemocnice povolala policii, ta k hlavě státu nepustí nikoho bez souhlasu lékařů. Policie prověří, jestli někdo nefalšoval Zemanův podpis na dokumentu, kterým svolal jednání Sněmovny, potvrdila vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová. Šéf Senátu Miloš Vystrčil (ODS) míní, že Zeman není v dobrých rukou. Nenarážel na nemocnici, ale na hradní kancelář a spolupracovníky Zemana. To rozlítilo hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: K Zemanovi policisté Vondráčka nedoprovázeli. Mynář a spol. mají problém

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (14:26)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. V návaznosti na to nemocnice povolala policii, ta k hlavě státu nepustí nikoho bez souhlasu lékařů. Policie prověří, jestli někdo nefalšoval Zemanův podpis na dokumentu, kterým scolal jednání Sněmovny, potvrdila vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová. Policie navíc potvrdila, že Vondráčka k Zemanovi nedoprovázela. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman šestý den v nemocnici. Policie prověří jeho podpis pod svoláním Sněmovny

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (11:20)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. V návaznosti na to nemocnice povolala policii, ta k hlavě stýtu nepustí nikoho bez souhlasu lékařů. Policie prověří, jestli někdo nefalšoval Zemanův podpis na dokumentu, kterým scolal jednání Sněmovny, potvrdila vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman šestý den v nemocnici, Hrad to schytává za tiskovku. „Nic jsme se nedozvěděli!“

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (06:30)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze. Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. Ivana Zemanová ve čtvrtek vystoupila nečekaně na tiskovce s dcerou po boku. Za brífink první dámy to však Hrad tvrdě schytal kvůli tomu, že vůbec nic nového se o zdravotním stavu první přímo volené hlavy státu občané nedozvěděli. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

ONLINE: Zeman šestý den v nemocnici, Hrad dál o stavu mlčí. A bouře kvůli podpisu

ONLINE: Zeman je šestý den v nemocnici, Hrad o stavu dál mlčí. A bouře kvůli podpisu

ONLINE: Zeman šestý den v nemocnici, ÚVN povolala kvůli Vondráčkovi policii! A bouře kvůli podpisu

ONLINE: Mynář se z informování o prezidentově zdraví „vymluvil“. S čím přijde Vystrčil?

ONLINE: Mynář místo informací o Zemanovi zaryl do Vystrčila, ten chystá prohlášení na 17:30

Mynář ukázal veřejnosti Zemana v nemocnici na videu. Vondráček a spol. porušili pravidla

ONLINE: Mynář vystoupí se zprávou o zdraví Zemana. Promluvit se chystá i Vystrčil

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A oslavy 28. října zřejmě čeká odklad

ONLINE: „Nic jsme se nedozvěděli!“ Za tiskovku Ivany Zemanové to Hrad tvrdě schytává

Mynář ukázal Zemana v nemocnici. Vondráček a spol. porušili pravidla, řeší to armádní hygiena

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A Babiš se znovu pustil do kancléře

ONLINE: Zeman chce Fialu jmenovat premiérem až po propuštění z nemocnice. A Mynář na výslechu

ONLINE: Babiš by od Zemana pověření jednat o vládě nepřijal. Vondráčka zkritizoval

Mynář ukázal Zemana v nemocnici, Vondráček a spol. porušili pravidla. A co to dodatečné datum?

Mynář ukázal Zemana v nemocnici, Vondráček a spol. porušili pravidla a spor právníků o datum

Mynář ukázal Zemana v nemocnici, podepsal listinu bez data. A Vondráček a spol. porušili pravidla

ONLINE: Zeman jmenoval vládu, Mynář potupil Lipavského a ministři přebírají úřady

ONLINE: Zeman jmenoval novou vládu, Mynář potupil Lipavského a první rozhodnutí Fialy

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A Zemanová na návštěvě opět bez Kate

Skandál v nemocnici: Vondráček byl u Zemana, Mynář ho tam vzal bez vědomí lékaře!

ONLINE: Zeman jmenoval novou vládu, Mynář se „přeřekl“ u Lipavského. Co prezident popřál?

Vondráček promluvil o stavu prezidenta: Vyjednávat o vládě bude v nemocnici

ONLINE: Schillerová zmínila detailní popis schůzky s nemocným Zemanem. A spor o Mynáře

Vondráček řekl, proč si u Zemana sundal respirátor. A Mynář to schytal od Babiše i Pekarové

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. Nedůstojné divadlo, píšou Slováci

Zeman ve špitále: Dvakrát delší pobyt, než plánovali! A další návštěvy Ivany i Mynáře

Vondráček navštívil Zemana v nemocnici: „Nejvíc ho baví zprávy, že zemřel“

Mynář může ignorovat Sněmovnu, shodli se Zeman s Vondráčkem. Vzniknou ale nová pravidla

ONLINE: Zeman není schopen práce, citoval Vystrčil lékaře. Vondráček s obráním o moc váhá

Exprezident Miloš Zeman je stále na JIP: Kruliš a Mynář na návštěvě!

ONLINE: Zeman leží na KARIM. Člen nového konzilia řekl, kdy půjde za pacientem

ONLINE: Zeman leží na KARIM. Člen nového konzilia řekl, kdy půjdu za pacientem

ONLINE: Zeman leží na KARIM. Tyjátr s těžce nemocným státníkem, rýpla si exministryně

Mynář nastínil, kdy a kde Zeman jmenuje Fialu premiérem. Záleží na lékařích prezidenta

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy