ONLINE: Mynář se z informování o prezidentově zdraví „vymluvil“. S čím přijde Vystrčil?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (15:05)     Sekcia bulvár

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Senát v pondělí obdržel zprávu, jaký je stav Zemana, předseda horní komory Miloš Vystrčil (ODS) chce detaily zveřejnit ještě dnes. V 15:00 vystoupil hradní kancléř Vratislav Mynář, který ale o prezidentově zdraví neřekl nic nového. Vše prý musí říct buď nemocnice, nebo rodina. Mynář jen zdůraznil, že si prezident o hospitalizaci rozhodoval sám, tentokrát na něj tlačila rodina. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

ONLINE: Mynář místo informací o Zemanovi zaryl do Vystrčila, ten chystá prohlášení na 17:30

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (16:05)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Senát v pondělí obdržel zprávu, jaký je stav Zemana, předseda horní komory Miloš Vystrčil (ODS) chce detaily zveřejnit ještě dnes, konkrétně v 17:30. V 15:00 vystoupil hradní kancléř Vratislav Mynář, který ale o prezidentově zdraví neřekl nic nového. Vše prý musí říct buď nemocnice, nebo rodina. Mynář jen zdůraznil, že si prezident o hospitalizaci rozhodoval sám, tentokrát na něj tlačila rodina. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Mynář vystoupí se zprávou o zdraví Zemana. Promluvit se chystá i Vystrčil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (13:50)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Senát v pondělí obdržel zprávu, jaký je stav Zemana, předseda horní komory Miloš Vystrčil chce detaily zveřejnit ještě dnes. Už v 15:00 ovšem vystoupí hradní kancléře Vratislav Mynář, který rovněž promluví o zdraví prezidenta. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Mynář o zdraví prezidenta Zemana neřekl nic nového. Na hospitalizaci tlačila rodina, zmínil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (15:05)     Sekcia bulvar

Kancléř Vratislav Mynář na tiskovém brífinku na Hradě v pondělí odpoledne neřekl prakticky nic nového. Dokonce se vyvinil, že hradní kanclář o prezidentově zdraví vlastně ani nic říkat nemůže - vše přísluší přímo Miloši Zemanovi, lékařům nebo rodině. Dvě zajímavosti ale Mynář přeci jen řekl - odmítl, že by byl prezident při transportu do nemocnice 10. října v bezvědomí. A uvedl také, že Zemana k cestě do nemocnice dotlačila rodina.

 

Mynář o zdraví prezidenta Zemana neřekl nic nového. Na hospitalizaci tlačila i rodina, zmínil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (15:05)     Sekcia bulvar

Kancléř Vratislav Mynář na tiskovém brífinku na Hradě v pondělí odpoledne neřekl prakticky nic nového. Dokonce se vyvinil, že hradní kancelář o prezidentově zdraví vlastně ani nic říkat nemůže – vše přísluší přímo Miloši Zemanovi, lékařům nebo rodině. Dvě zajímavosti ale Mynář přeci jen řekl – odmítl, že by byl prezident při transportu do nemocnice 10. října v bezvědomí. A uvedl také, že Zemana k cestě do nemocnice dotlačila rodina. A možná do třetice snad – o návštěvu šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) stál prý prezident sám.

 

ONLINE: Novou zprávu o Zemanovi Vystrčil ocenil. Článek 66 je ale pořád ve hře

Zdroj Zdroj: blesk.cz     24.10.2021 (13:37)     Sekcia bulvar

Prezident Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). A jeho stav se mírně zlepšil, uvedla v pátek. Tuto zprávu šéf Senátu Miloš Vystrčil ocenil, stále ale má v plánu jednat o aktivaci článku 66, který zbaví Zemana pravomocí. Horní komora by to mohla řešit 9. listopadu, řekl Vystrčil v poradu Otázky Václava Moravce na ČT. Další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Zeman není schopen práce, citoval Vystrčil lékaře. A Mynář to schytal i od Schillerové

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (22:25)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) uvedl v pondělí, že podle názoru ÚVN není Zeman nyní ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dlouhodobá prognóza je nejistá, připojila nemocnice. Politici nyní řeší aktivaci článku 66 Ústavy České republiky, který by převedl pravomoci na premiéra a šéfa Sněmovny. Za velmi špatnou komunikaci schytává kritiku prezidentská kancelář v čele s Vratislavem Mynářem, v České televizi ho nešetřila ani vicepremiérka Alena Schillerová (za ANO). Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

ONLINE: Po Zemanovu okolí jde policie. „Odstavení“ Zemana bude řešit Vystrčil, Babiš i Fiala

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2021 (09:25)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle 10. října opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS) uvedl v pondělí, že podle názoru ÚVN není Zeman nyní ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dlouhodobá prognóza je navíc nejistá. Politici nyní řeší aktivaci článku 66 Ústavy České republiky, který by převedl pravomoci na premiéra a šéfa Sněmovny. A policie zahájí s ohledem na informace Senátu prošetřování možného protiprávního jednání, ve kterém lze spatřovat znaky trestných činů proti republice. V jejím hledáčku by měl být logicky kancléř Vratislav Mynář. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

 

Trestný čin proti republice? Mynář a spol. jsou po tiskovce o Zemanově zdraví v hledáčku policie

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.10.2021 (09:55)     Sekcia bulvar

Policie zahájí prošetřování možného protiprávního jednání, ve kterém lze spatřovat znaky trestných činů proti republice. Uvedla to dnes na twitteru v souvislosti s informacemi, které zazněly na pondělní tiskové konferenci Senátu. Doplnila, že další informace nyní nemůže sdělit. Nicméně z dopisu Ústřední vojenské nemocnice je jasné, že ten, kdo věděl o stavu prezidenta Miloše Zemana od středy 13. října, ale místo informování veřejnosti mlžil, je hradní kancléř Vratislav Mynář.

 

Vysíláme: Forejt o „hradním mlžení.“ Řekne Mynář o Zemanově zdraví něco nového?

Zdroj Zdroj: blesk.cz     18.10.2021 (14:20)     Sekcia bulvar

O zdravotním stavu prezidenta Miloše Zemana ví veřejnost stále velmi málo. Proto požádal předseda Senátu Miloš Vystrčil Ústřední vojenskou nemocnici o konkrétnější informace. To nejzásadnější se z jeho úst dozvíme už dnes. Své vyjádření navíc chystá i prezidentský kancléř Vratislav Mynář. Kdo má na svědomí podivné mlžení v celé situaci a jak proběhne předávání státních vyznamenání? Sledujte od 14:30 Epicentrum Blesku s bývalým hradním protokolářem Jindřichem Forejtem.

 

ONLINE: Mynář chce veřejně „vyvrátit lži“. Vondráčka plísní za návštěvu Zemana i Babiš

Zdroj Zdroj: blesk.cz     15.10.2021 (22:01)     Sekcia bulvar

Miloš Zeman je od neděle opět hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v Praze (ÚVN). Prezident leží na ARO a mluvčí ÚVN Jitka Zinke v pondělí uvedla, že jeho stav je stabilizovaný. Prezident je nadále schopen výkonu funkce, uvedl ve čtvrtek Radek Vondráček (ANO), který ho navštívil. Kancléř Mynář ho však vzal o ÚVN bez vědomí ošetřujícího lékaře. Vondráček to schytal i od premiéra Andreje Babiše (ANO). V návaznosti na to nemocnice povolala policii, ta k hlavě státu nepustí nikoho bez souhlasu lékařů. Policie prověří, jestli někdo nefalšoval Zemanův podpis na dokumentu, kterým svolal jednání Sněmovny. Šéf Senátu Miloš Vystrčil (ODS) míní, že Zeman není v dobrých rukou. Nenarážel na nemocnici, ale na hradní kancelář a spolupracovníky Zemana. To rozlítilo hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka. Kancléř Mynář pak uvedl, že  na počátku příštího týdne chce vystoupit a vyvrátit lži, které se šíří. Hospitalizaci a další vývoj kolem zdraví hlavy státu sledujeme na Blesk.cz online.

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A oslavy 28. října zřejmě čeká odklad

Vystrčil po zprávě z nemocnice: Zeman není schopen vykonávat úřad. Mynář to věděl od středy

ONLINE: Mynář chystá další tiskovku. Zeman leží v nemocnici už 12. den

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A Babiš se znovu pustil do kancléře

Mynář o schůzce s Číňany: Nebylo to nic tajného, Vystrčilova cesta byla „klukovina“

ONLINE: Zeman není schopen práce a prognóza je nejistá, uvedl Vystrčil. Babiš je překvapen

ONLINE: Mynář vykonává pokyny, Nejedlý je ruský agent. Syn Šloufa popsal okolí Zemana

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. A Zemanová na návštěvě opět bez Kate

ONLINE: Mynář chystá další tiskovku. A Hrad zrušil Zemanův program na příští týden

ONLINE: Zeman chce Fialu jmenovat premiérem až po propuštění z nemocnice. A Mynář na výslechu

ONLINE: Mynář na policejních výslechu jako další člověk z Hradu. A za Zemanem přijde Babiš

ONLINE: Schillerová zmínila detailní popis schůzky s nemocným Zemanem. A spor o Mynáře

ONLINE: Zeman není schopen práce, citoval Vystrčil lékaře. Vondráček s obráním o moc váhá

ONLINE: Mynář ukázal video se Zemanem a Vondráčkem. Nedůstojné divadlo, píšou Slováci

„Nestoudné a trapné.“ Mynář to za video k dopisu pro Kuberu tvrdě schytal od Czernina

Epicentrum: Forejt o „hradním mlžení.“ Řekne Mynář o Zemanově zdraví něco nového?

Vystrčil Fialovi schůzku s Mynářem nevyčítá. Růžička je ostřejší: Ať to premiér vysvětlí

ONLINE: Zeman není schopen práce, citoval Vystrčil lékaře. A Klaus zrušil vystoupení v televizi

ONLINE: „Odstavení“ Zemana bude řešit Vystrčil, Babiš i Fiala. A další úder pro Mynáře

ONLINE: Mynář jel za prezidentem. Kvůli Zemanovi v nemocnici nebudou oslavy na Hradě 28. října?

ONLINE: Senát dostal zprávu o zdraví Zemana. A prezidenta chce okolí udržet v křesle?

ONLINE: Mynář jel za Zemanem, dorazila i Ivana. Stonání komplikuje hradní oslavy 28. října

ONLINE: Pekarová Adamová a Vystrčil jsou Kyjevě! Jen okamžiky po nočním náletu

Koronavirus ONLINE: Pozitivní test už mělo téměř 500 tisíc Čechů. A Vystrčil v karanténě

Koronavirus ONLINE: Pozitivní test už mělo přes půl milionu Čechů. A Vystrčil v karanténě

ONLINE: „Neskutečná faleš!“ Ovčáčka naštvali senátoři. Babiš zpucoval Vondráčka za ÚVN

ONLINE: „Odstavení“ Zemana bude řešit Vystrčil, Babiš i Fiala. Ovčáček zmínil Beneše i Boha

ONLINE: „Papalášství!“ schytal to Mynář za akci v ÚVN, Vondráčka zpucoval i Babiš

ONLINE: „Papalášství,“ schytávají to Mynář a Vondráček za akci v ÚVN, kde dál leží Zeman

ONLINE: K Zemanovi policisté Vondráčka nedoprovázeli. Mynář a spol. mají problém

Koronavirus ONLINE: Šéf Senátu Vystrčil má covid. A přes 39 tisíc mrtvých v Česku

ONLINE: Pekarová a Vystrčil přiletěli do Izraele. Izraelci provedli 200 úderů na cíle Hamásu

ONLINE: Zeman je šestý den v nemocnici, padlo první trestní oznámení! A bouře kvůli podpisu

Záhada dopisu pro Kuberu: Žádal o něj Hrad? Mynář je proti, Vystrčil zmínil nelogičnosti

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy