Koronavirus ONLINE: Vláda rozhodne o školách i obchodech. A 2483 nakažených za středu

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.04.2021 (08:25)     Sekcia bulvár

Vláda bude ve čtvrtek posuzovat další rozvolnění v Česku, týká se mateřských škol, 2. stupně základních škol, ale i obchodů. Klíčová je tu hranice 100 nakažených na 100 tisíc obyvatel za sedm dní, zatímco školy se budou otevírat dalším dětem regionálně, u obchodů to má být celorepublikově. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za středu přibylo 2483 případů, zhruba o 500 méně než před týdnem. A Státní úřad pro kontrolu léčiv prostudoval materiály k ruské vakcíně proti novému koronaviru Sputnik V a s připomínkami je předal úřadu vlády. Českému rozhlasu Radiožurnálu to řekla ředitelka lékového úřadu Irena Storová. K posouzení vakcíny dokumenty podle ní nestačily. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online. celý článek

Související články
 
Ďalšie články
 

Koronavirus ONLINE: Druhé stupně se vrátí do lavic v sedmi krajích. A indická mutace v Praze

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.04.2021 (14:50)     Sekcia bulvar

Indická mutace koronaviru se poprvé objevila v Praze, hygienici je zaznamenali u Inda, kterého bolela hlava, svaly a měl zvýšenou teplotu. Vláda jedná o dalším rozvolnění v Česku. Od 3. května se otevře 2. stupeň základních škol v Královéhradeckém, Karlovarském, Plzeňském, Středočeském, Libereckém, Pardubickém kraji a Praze, schválili ministři. Jednají i o mateřských školách a obchodech. Klíčová je tu hranice 100 nakažených na 100 tisíc obyvatel za sedm dní, zatímco školy se budou otevírat dalším dětem regionálně, u obchodů to má být celorepublikově. Odborná skupina MeSES odhaduje, že Česko hranice dosáhne okolo 10. května a varuje před urychleným otevíráním obchodů před školami. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za středu přibylo 2483 případů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR. A vláda rozhodne o rozvolnění

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.04.2021 (10:35)     Sekcia bulvar

Vláda bude ve čtvrtek posuzovat další rozvolnění v Česku, týká se mateřských škol, 2. stupně základních škol, ale i obchodů. Klíčová je tu hranice 100 nakažených na 100 tisíc obyvatel za sedm dní, zatímco školy se budou otevírat dalším dětem regionálně, u obchodů to má být celorepublikově. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za středu přibylo 2483 případů, zhruba o 500 méně než před týdnem. A Státní ústav pro kontrolu léčiv za poslední týden eviduje dva případy úmrtí, která nastala v čase po očkování proti covidu-19. Celkem je takových podezření na více než tři miliony podaných dávek 49. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Roušky od 1. září nebudou ve školách ani obchodech plošně, Vojtěch otočil

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.08.2020 (16:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 404 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 798 lidí, vyléčených je 15 616 a aktuálně nakažených je pak 4778. V Česku přibylo za středu 316 případů, což je pátý největší přírůstek od začátku pandemie. Ve školách roušky od 1. září povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor, řekl Vojtěch. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Znovu se epidemická situace zhodnotí koncem září, uvedl dále ministr Vojtěch. Češi budou moci pak na podzim hlasovat i v případě, že budou mít nařízenou karanténu, odsouhlasili senátoři. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Rekordních 28 469 nakažených za úterý v ČR. A vláda rozhodne o povinném očkování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.01.2022 (06:30)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál sílí, v úterý testy odhalily rekordní počet nakažených. Bylo to 28 469 případů, o zhruba 16 000 víc než před týdnem. Vláda se bude ve středu zabývat vyhláškou o povinném očkování, o které rozhodl předcházející kabinet Andreje Babiše (ANO). Premiér Petr Fiala (ODS) ale neprozradil, zda zruší vyhlášku celou, nebo z ní jen vyčlení lidi nad 60 let a profesní skupiny tam ponechá. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vojtěch to schytal za obrat u roušek, ve školách a obchodech nebudou

Zdroj Zdroj: blesk.cz     20.08.2020 (18:10)     Sekcia bulvar

Česko hlásí 405 mrtvých, koronavirem se dosud nakazilo 20 967 lidí, vyléčených je 15 852 a aktuálně nakažených je pak 4710. V Česku přibylo za čtvrtek zatím 169 případů. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) pak oznámil sérii změn pravidel u nošení roušek od 1. září. Ve školách povinné nebudou, zavedou se jen tehdy, když se zhorší situace. Opatření se bude vázat na takzvaný semafor. Nosit roušky nebude od září potřeba v obchodech, restauracích nebo kadeřnictvích. Vojtěch čelí kritice od sněmovní opozice i odborníků za chaotické změny. Dění kolem šíření nemoci sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Padl rekord, testy odhalily 28 469 nakažených. A vláda rozhodne o povinném očkování

Zdroj Zdroj: blesk.cz     19.01.2022 (05:41)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku dál sílí, v úterý testy odhalily rekordní počet nakažených. Bylo to 28 469 případů, o zhruba 16 000 víc než před týdnem. Vláda se bude ve středu zabývat vyhláškou o povinném očkování, o které rozhodl předcházející kabinet Andreje Babiše (ANO). Premiér Petr Fiala (ODS) ale neprozradil, zda zruší vyhlášku celou, nebo z ní jen vyčlení lidi nad 60 let a profesní skupiny tam ponechá. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda rozhodne o školách i obchodech. A česká prověrka Sputniku V

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.04.2021 (06:40)     Sekcia bulvar

Vláda bude ve čtvrtek posuzovat další rozvolnění v Česku, týká se mateřských škol, 2. stupně základních škol, ale i obchodů. Klíčová je tu hranice 100 nakažených na 100 tisíc obyvatel za sedm dní, zatímco školy se budou otevírat dalším dětem regionálně, u obchodů to má být celorepublikově. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za úterý přibylo 3229 případů, o 15 procent méně než před týdnem. A Státní úřad pro kontrolu léčiv prostudoval materiály k ruské vakcíně proti novému koronaviru Sputnik V a s připomínkami je předal úřadu vlády. Českému rozhlasu Radiožurnálu to řekla ředitelka lékového úřadu Irena Storová. K posouzení vakcíny dokumenty podle ní nestačily. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: 376 případů za středu v ČR. A poslední kolo testování ve školách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     09.09.2021 (08:10)     Sekcia bulvar

Epidemie koronaviru v Česku s mutací delta výrazně posiluje, ve středu laboratoře odhalily 376 nakažených. Oproti úterý je to o 207 méně, v mezitýdenním srovnání o 114 víc. V nemocnicích je 96 lidí. „Data ukazují nástup další vlny,“ řekl ve středu ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) poslancům zdravotního výboru. A v základních a středních školách se dnes koná třetí termín plošného screeningového testování na covid-19. Dál se žáci v celé zemi testovat nebudou. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Vláda umrtví Česko a omezí zboží v obchodech. Nedělní prodej odolal

Zdroj Zdroj: blesk.cz     23.12.2020 (11:15)     Sekcia bulvar

Česko bude od 27. prosince opět v pátém, tedy nejpřísnějším stupni protiepidemického systému PES, rozhodla vláda. Po Vánocích se tak do škol vrátí jen žáci 1. a 2. tříd, na další čeká distanční výuka. Obchody sice budou moci prodávat i v neděli, ale ne například elektroniku nebo hračky. Index ve středu stoupl už na 81 bodů, předtím byl pět dní na 76 bodech, už ty znamenají pátý stupeň. Za úterý přibylo 10 821 nakažených a vláda prodloužila nouzový stav do 22. ledna. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

 

Koronavirus ONLINE: Zahrádky restaurací otevřou 17. května. A změny u testování ve školách

Zdroj Zdroj: blesk.cz     29.04.2021 (22:20)     Sekcia bulvar

Vláda rozhodla o dalším částečném rozvolnění v Česku. Od 3. května se otevře 2. stupeň základních škol v Královéhradeckém, Karlovarském, Plzeňském, Středočeském, Libereckém, Pardubickém kraji a Praze, zbylé kraje by měly následovat o týden později. Děti z prvního stupně se budou testovat jen jednou týdně. 10. května se počítá i s otevřením obchodů a hned o týden později slibuje ministr průmyslu a obchodu a dopravy Karel Havlíček (za ANO) otevření zahrádek restaurací. Epidemie koronaviru v Česku slábne, za středu přibylo 2483 případů. Dění kolem pandemie koronaviru sledujeme na Blesk.cz online.

Koronavirus ONLINE: 12 088 případů v ČR za úterý. O školách může být jasno v pátek, naznačil Babiš

Koronavirus ONLINE: 6874 mrtvých v ČR. Vláda rozhodne o rozvolnění a nouzový stav do prosince

Koronavirus ONLINE: Strmý nárůst nakažených i ve středu. A roušky se vrací do škol a práce

Koronavirus ONLINE: Experti radí odložit otevření obchodů. Počká s nimi vláda na 10. květen?

Koronavirus ONLINE: 6874 mrtvých v ČR. Nouzový stav do 12. prosince a vláda rozhodne o čtvrtém stupni

Koronavirus ONLINE: Roušky se vrátí do Česka! Od 1. září povinně v obchodech či MHD

Koronavirus ONLINE: 1161 nakažených za středu, rekord aktivních případů a návrat roušek

Koronavirus ONLINE: Vláda chce k 3. květnu skončit pandemickou pohotovost! A 1645 nových případů za středu

Koronavirus ONLINE: 762 případů v ČR za středu. V nemocnicích je už 1217 lidí!

Koronavirus ONLINE: Respirátory pro lidi nad 60, návrat roušek a další strmý růst nakažených

Koronavirus ONLINE: 18 004 případů za středu v ČR. Babišova vláda probere zpřísnění

Koronavirus ONLINE: 20 tisíc případů v ČR, návrat roušek a zelená pro volby v karanténě

Koronavirus ONLINE: Obchodníci s letáky zatím váhají. A 49 podezřelých úmrtí po očkování v ČR

Koronavirus ONLINE: Desítky pošťáků v karanténě, návrat roušek a 20 tisíc případů v ČR

Koronavirus ONLINE: 1161 nakažených za středu, další rekord a respirátory jedou za skladu

Koronavirus ONLINE: Indická mutace už je v Praze. A experti radí odložit otevření obchodů

Koronavirus ONLINE: Strmý nárůst nakažených i ve středu, roušky se vrací a riziková Praha

Koronavirus ONLINE: 3246 nakažených za den v Česku a 620 hospitalizovaných. Vláda přitvrdí

Koronavirus ONLINE: 9446 nových případů za středu. A povolení pro lék bamlanivimab v ČR

Koronavirus ONLINE: 263 mrtvých a 4214 uzdravených v ČR. Vláda rozhodne o dalším uvolnění

Koronavirus ONLINE: Omikron v ČR sílí, nakažených je nejvíc od prosince. A vláda o pracovní karanténě

Koronavirus ONLINE: Poslední kolo testování ve školách. A nastupuje další vlna, oznámil Vojtěch

Koronavirus ONLINE: 180 miliard z EU pro Česko má zelenou. A 139 nakažených za neděli

Koronavirus ONLINE: 7889 nakažených za úterý a zhoršené skóre. Nakazil se i šéf Sněmovny

Koronavirus ONLINE: 13 231 nakažených za čtvrtek v ČR. Řekne Blatný novinky u škol a obchodů?

Koronavirus ONLINE: Karlovarsko a Královéhradecko čeká zpřísnění. A nouzový stav skončí?

Koronavirus ONLINE: 43 307 případů za středu v ČR. Vláda do týdne zruší covidové pasy

Koronavirus ONLINE: 13 231 nakažených za čtvrtek v ČR. A uzdravený Hamáček

Koronavirus ONLINE: 399 úmrtí v ČR. A Vojtěch promluvil o rizikových skupinách a lidech nad 65 let

Koronavirus ONLINE: 9 034 nakažených za středu. A Češi odloží respirátory i v obchodech. Kde zůstanou povinné?

Koronavirus ONLINE: 10 165 nakažených za den v ČR a Babiš se chystá na konec nouzového stavu

Koronavirus ONLINE: Další lockdown nebude, slibuje Babiš. A testování prvňáků ve školách

Koronavirus ONLINE: Zdravotník zničil vakcínu pro 500 lidí. A vláda zakázala návštěvy Slovákům

Koronavirus ONLINE: 283 mrtvých v ČR, uzdravených rychle přibývá. Roušky pomalu mizí

 
Počasí Kurzy

1 € = 27.453   CZK

1 € = 0.7276   GBP

1 € = 1.0736   CHF

1 € = 4.1582   PLN

1 € = 1.1168   USD

Program

Markíza19:00 TELEVÍZNE NOVINY

 

Jednotka19:55 Góly - body - sekundy

 

Dvojka20:00 Záznam zo žrebovania: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35 (B)

 

JOJ19:30 NOVINY TV JOJ

 

Kompletný tv program

Reality Horoskopy

Beran: Ak sa vás partner pýta, ako využijete voľné dni, vy sa pýtajte, ako si ich predstavuje. Je možné, že sa s vami bude chcieť pochváliť a pozve vás medzi priateľov, na ich úsudku mu veľmi záleží.

Býk: Dnes zacítite pocit naplnenia a úspechu. A ak sa darí vám, vaši priatelia a známi môžu rovnako počítať s vašou podporou a pomocou. Čaká vás množstvo pracovných aj súkromných stretnutí, kde prejavíte svoju schopnosť prejaviť účasť a poskytnúť cennú radu.

Blíženci: Dnes je váš deň, tak to využite. Poteší vás nejaká dobrá správa. Všetko sa pohne dopredu. Rozdávajte okolo seba úsmevy a ukazujte veselú tvár, lebo nie ste tak chudí, aby ste trocha šťastia nemohli dať.

Rak: Ak sa budete dnes predbiehať v rade alebo nebudete radu rešpektovať, môžete prísť domov dosť zničený. Na vašom okolí potom bude vysvetliť vám, prečo tomu tak je.

Lev: Ak sa chcete hádať, uvedomte si, že deň vám dáva energiu, takže máte dosť síl, aby ste neuhli a vytrvali až do víťazného konca. Buď uhnete, alebo deň zakončíte ujmou na zdraví.

Panna: Dnes vám uspokojenie môže prinášať iba láska, ale pretože váš nepružný a konzervatívny postoj môže hocikoho odradiť, voľte radšej úsmev. Ak sa k vám opačné pohlavie dnes priblíži, využite svoje šance.

Váhy: Plný energie budete iba v dopoludňajších hodinách. Celý ďalší zbytok dňa budete vyžadovať citlivejšie a jemnejšie zachádzanie. Ak si to navzájom poskytnete s ostatnými, budete celkom v príjemnej pohode.

Štír: Neprehrabávajte vrecká svojmu partnerovi! List od nelegálneho partnera tam síce neobjavíte, ale mohli by ste nájsť podrobný rozpis všetkých domácich prác, ktoré chce vo voľných dňoch stihnúť, čo by vás spoľahlivo otrávilo.

Střelec: Nesmiete sa stať panovačnými až diktátorskými. Mohlo by to mať netušené následky. Hľadajte svoje prednosti a verte, že ste dobrý taký, aký ste. Vo vzťahu máte potrebu väčšej istoty, alebo by ste radi realizovali niečo, čo vám už dlho vŕta v hlave.

Kozoroh: Dovoľte si byť voľný a ničím nezaťažený, aj keď je situácia neúnosná a vy máte pocit, že sa vám niečo vymklo z rúk.

Vodnář: Vaša dnešná fyzická odolnosť sa nedá porovnávať so silnejším znameniami horoskopu. Potreba odpočinku je u vás proste vyššia, a tak pozorne vnímajte signály vášho tela, ktoré poukazuje na preťaženie organizmu.

Ryby: Pozor dajte pri vysvetľovaní hocičoho. Budete hovoriť rýchlejšie než normálne a môžete nechtiac vyrobiť dosť veľký trapas. Pokiaľ nemusíte, radšej sa k ničomu nevyjadrujte, najmä nie písomne.

Ďalšie horoskopy